Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב חבר עובד על חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי

אז שוב זה קרה ושוב הלכו 400 ש"ח על בדיקה.

הסיפור בקצרה מתחיל שלחבר טוב שלי שאני עובד איתו ...,יש פאסאט 01 {אני מחפש כזה רכב}

הוא מגיע לביתי בלילה {מה לעשות אני עובד כל היום} להראות לי ולאשתי את הרכב.

הרכב נראה טוב דרוש קוסמטיקה ,וקבעתי איתו אחרי כמה ימים לבוא למוסך שלי לפני בדיקה ראשית לבדוק מנוע "בקטנה" ולבדוק שאין תאונות שסי.

המוסכניק בדק את הרכב אכן אין תאונות שסי ומאחר שלרכב יש ק"מ נמוך וזה של חבר אנחנו ממהרים למכון בדיקה.

במכון בדיקה לאחר התשלום ובאמצע הבדיקה אני מגלה לתדהמתי שחברי שאמר במפורש שהוא יד 2 ואני הרי יהיה יד 3 ,יד 3 ואני יהיה יד 4 :x,זה חבר לעבודה ולא ראיתי צורך לבדוק את הרשיונות שלו מה עוד שדיברנו שוב ושוב האם בדק שיד 1 לא היה ליסינג ,שכירות וכו וכו...,התכוונתי בכל מקרה אם הבדיקה תצא טובה ללכת למשרד הרישוי איתו לבדוק באמת מי היה יד 1 אבל יד 2 כבר הרכב והוא יד 3 ,הייתי מאוד עצבני אבל לא אמרתי לו כלום.

הרכב יוצא המבדיקה הפסד של 400 ש"ח וחצי יום עבודה שזה גם כסף...

להלן תוצאות הבדיקה ,הבוחן אמר שהמנוע טוב אבל באור ראיתי והוא הראה לי הבוחן הרכב "שחוט מבפנים", עכשיו אני שמאוד פדנט טוען שאם הרכב "שחוט מבפנים " ככה גם נהגו איתו וטיפלו בו,רק כמה דוגמאות שלא ראיתי בחושך ,גם לא באור

תא הכפפות הדלת שבורה לחלוטין ?? מה לעזעזל צריך לעשות כדי לשבור כזה דבר, המשענת יד באמצע שבורה לחלוטין ורק מונחת .

ריפוד גלגל הגה פגום,כל אלה לא רואים ממבט ראשון כנארה שאולי יד 1 או 2 היה חברה ,ליסינג אן סתם מישהו "ששחט את הרכב.

להלן הבדיקה:

מנוע- רעשים במנוע ,אביזרים וגלגלות,נזילות שמן,חוסר שמן, צינורות מים פגומות,מיכל עיבוי פגום,קורוזיה בית טרמוסטט,סיבובי מנוע לא יציבים

סרן קדמי והגה- חופש נקישה בתיבת הגה,צמיגים שחוקים,לתקן זוויות היגוי

שילדת מרכב-משמ נמוכה -תיקונים פגיעות במרכב פגמים בצבע.

תאורה-פנסים קדמיים דהויים,הפעלת חלונות חשמל לקויה

העברת כוח-נקישה והשהיה מעבר שילוב הילוכים,רעש חופשים,ונקישות במערכת הנעה.

ביטנטת גלגלים ומגינים בתחתית פגומות.

תא כפפות פגום,משענת יד פגומה .

טאסות של הרכב "מחוקות"=גמורות

אין מילים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינה מכאנית נטו,הרכב יצא לא רע בבדיקה.

כל דבר ברכב אפשר להחליף בכסף פרט לבודי ושאסי.

מכאני נטו- צריך טיפול במערכת הקירור,ניקוי וכיוון מצערת בגלל סיבובי מנוע לא יציבים,לבדוק חופשים בהגה (יתכן כאןת תיקון מעט יקר).

בנוסף,ככל הנראה יש לעשות טיימינג+מחזירי שמן+מותחנים.

זה הכל.

הרכב לא שמור מבפנים- יש פירוקיות-אפשר להוריד במחיר ולהחליף כל דבר אלו דברים שוליים.

בעניין הבעלויות- זה באמת לא נעים אבל רק אתה אשם.

חובה לבצע בדיקת רשיון רכב והצלבות עם תעודה מזהה-זה א"ב לפני קנייה.

היום זה "חבר" ומחר תיפול על סוחר שיוריד לך בסוף את ....... .

יש כאן חבר פורום במוטורי בשם avivz תיכנס ותראה בחתימה שלו -היא אומרת הכל ומתמצתת בשורה אחת את כל מה שכתבתי כאן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקשר ליד - אל תהיה כ"כ בטוח שהוא ניסה לעבוד עליך, אם אתה מכיר אותו כחבר יכול להיות שגם הוא טעה.

זאת טעות דיי נפוצה שיש לאנשים, ברשיונות רשום - בעלים קודמים 01 לדוגמא מייצג את העובדה שלפניך היו שני בעלים.

00, ו 01.

מה שאומר, שאתה יד שלישית.

בעוד שהרבה אנשים טועים, ולא מחשיבים את 00 (שהוציא את הרכב מהחברה, ולא היה אף בעלים לפניו) - וכתוצאה מכך מתבלבלים וחושבים שהם יד שנייה.

בסה"כ הרכב יצא סביר בבדיקה - אם המחיר מתאים לך ומשקף את מצב הרכב מול המחירון תשקול את זה, כל הריג'קטים הפנימיים שציינת הם שוליים והכל הם חלקים שניתן למצוא בפירוקיות בזיל הזול.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
שלום חברי

להלן תוצאות הבדיקה ,הבוחן אמר שהמנוע טוב אבל באור ראיתי והוא הראה לי הבוחן הרכב "שחוט מבפנים", עכשיו אני שמאוד פדנט טוען שאם הרכב "שחוט מבפנים " ככה גם נהגו איתו וטיפלו בו,רק כמה דוגמאות שלא ראיתי בחושך ,גם לא באור

תא הכפפות הדלת שבורה לחלוטין ?? מה לעזעזל צריך לעשות כדי לשבור כזה דבר, המשענת יד באמצע שבורה לחלוטין ורק מונחת .

אין מילים.

הממ, אני יכול להגיד לך שבאוטו אצלי רוב הפלסטיקה שבורה כי איכשהו בחורה ישבה מקדימה והיו לה נעלי עקב ואיכשהו העקבים פגעו בפלסטיקים ואיכשהו הם נשברו...

אני לא יסביר לך איך העקבים הגיעו עד למעלה...

בכל מקרה תבין לבד. :roll:

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

יגאל לומרות שירדתי מהרכב ואמרתי לו שאני לא מעונין אולי אתה תפענח מה קורה פה הק"מ מראה 131.000

שנת 01 נפח 1.8

ALMOG12345 קראתי בעיון רב את הפוסט שלך על המגרשים בנתניה אני גר ליד ,,גם אני הייתי אצל אותו בוחן...

הוא בדק לי את הוולווS70 שלי שמכרתי מ 14.00 עד 18.00:x.

המוטו שלי אומר שאם התא כפפות המגירה שבורה ואם להגה אין הרבה "בשר"כפי שכתב הבוחן אני לא הבחנתי...

ואם ידית המשענת שבורה ורק מונחת זה מראה על רכב מוזנח ולא מטופל ,ברור שאני כיול להפסיד ימי עבודה וללכת לחפש בפירוקים,4 טאסות יפות ,מגירה חדשה וכל מיני אבל הדברים האלה לא זולים...פאסאט:roll:,אגב סתם ציצלתי למוסך השבוע לשאול כמה עולה מגירה 4 טסות וכו... לא יספר לכם מחירים רק דוגמא קטנה טאסה 1 מקורי {שבפגו עולה 50-60 ש"ח עולה בפאסאט 190 ש"ח:shock::shock:.ליחידה.

דעתי ,אולי אני טועה אבל הרכב ה"נל לומרות שיצא שסי נקי והבוחן אמר מנוע טוב שחוט.

כמובן שיש אופציה לגשת למשרד הרשוי לבדוק מי היו יד 1 ושניה ואם זה לא ליסינג מונית השכרה וכו...

להציע לחברי 6000 7000 פחות. ממחירון

אבל אז אני בעל רכב שנת 01 יד רביעית אני מחזיק רכב שנה וחצי גג שנתיים ולא רוצה להיות יד רביעית!

גם אין לי זמן מיותר ללכת לפירוקים .,אני רוצה רכב שקל יהיה למכור אחרת הייתי {אחרי ה S70 ] שהיה לי הייתי קונה S40,

כי אני מאוד אוהב וולוו אני אוהב נוחות בטיחות ורכב קצת שונה ...

אבל כידוע לוולוו S40 אין שוק וגם לה בעוד שנתיים יהיה קשה למכור,לכן פאסאט זה הבחירה .

ממשיכים לחפש 01 1.8 ס"מק /2.0 ס"מק לא טורבו.

חג שמח ידידי!!!!!

פורסם

DOCTOR

אתה הזוי.

הרכב יצא יחסית טוב בבדיקה,ככה זה בדיקה לפני קניה,כיסוי תחת אחד גדול.

את כל הדברים האלה כמו תא כפפות שבור ראית לפני שבכלל נכנסת לבדיקה....אבל רק אחריה התחלת לבכות על זה כמו ילד בגן.

התא כפפות שבור אז הרכב שחוט? מה זה החרטא הזאת?

אתה לא רוצה אל תקנה,מישהו אחר יקנה,הרכב נשמע דווקא מעולה.

נראה שהוא לא עבד עלייך ולא נעליים...אתה פשוט הזוי.

בקשר ליד,זאת טעות נפוצה 03=יד רביעית וכן הלאה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

נקודה למחשבה

לדעתי האישית בלבד, קלומטרז' הרכב הנל אינו חופף לבלאי "הסביר" הנראה בפנים הרכב ,כאשר הבלאי מתייחס לסביבית הנהג בלבד

כנ"ל בטנות הכנפיים

רובכם מכירים כיצד נראה פנים כלל הרכבים בשימוש פרטי כאשר מד האוץ הוא בין 12K ל15K ,אנא הפעילו שיקול דעת

יגאל

פורסם

לדעתי האישית יש קשר קטן ביותר בין הנסועה של הרכב למצב הסלון הפנימי שלו - והבלאי שנגרם משימוש מתמשך נגרם בעקבות הגיל ולא בעקבות הקילומטראז'.

כבר יצא לי לראות רכבים שנת 94 שמלוקקים בצורה בלתי יאמנת ונראים חדשים גם פנימית וגם חיצונית (ואני מדגיש בצורה מקורית, ללא שיפוצים מקיפים כלשהם), ומצד שני רכבים שנמצאים שנה \ שנתיים מקס' על הכביש ונראים מבחינה פנימית וחיצונית כאילו עבר עליהם טרקטור - למרות שהרכב במצב מכני תקין.

זה תלוי הרבה יותר באופיו של הבעלים לדעתי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לדעתי האישית יש קשר קטן ביותר בין הנסועה של הרכב למצב הסלון הפנימי שלו - והבלאי שנגרם משימוש מתמשך נגרם בעקבות הגיל ולא בעקבות הקילומטראז'.

השטיח של הרכב מספר את הסיפור המדוייק של איך התייחסו לרכב ולא כמה הרכב נסע או מה גילו.

בתקופה שעוד נסעתי במשומשות תמיד היה לי כלל: "תבדוק את השטיח וריפודי הכיסאות". רכב שלא עמד בבדיקה הזו בצורה טובה נפסל אצלי מייד על הסף.

אני לא מאמין ברכב מטופל מיכנית אבל הרוס בשאר המקומות. מי שלא מתקן את תא הכפפות גם לא מטפל במנוע ("למה מי מת - הרכב צריך לשרת אותי ולא אני אותו").

• תוכן חדש...