Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב משהו נחמד שניתקלתי בו לגמרי במקרה:

כנסו למודעה וצפו בתמונות מה אתם רואים ברקע בתמונה האחרונה?

זה מה שנקרא שירשור ענתיקות בדרכים ו"במודעות"

http://www.cartel.co.il/private/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iAreaCodeID=0&iCompanyID=63&iModelID=640&fPrice2=10000&iAuto=0&iYear=&iMotor=&iHand=&SearchFor=cti

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שימו לב משהו נחמד שניתקלתי בו לגמרי במקרה:

כנסו למודעה וצפו בתמונות מה אתם רואים ברקע בתמונה האחרונה?

זה מה שנקרא שירשור ענתיקות בדרכים ו"במודעות"

http://www.cartel.co.il/private/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iAreaCodeID=0&iCompanyID=63&iModelID=640&fPrice2=10000&iAuto=0&iYear=&iMotor=&iHand=&SearchFor=cti

אוף, ראבק, אין יותר כאילו (ואני כל כך אוהב אותם :shock:)

גילי

308233cti2007_001.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה לא יחיד. יום אחד יהיה לי כזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אוף, ראבק, אין יותר כאילו (ואני כל כך אוהב אותם :shock:)

גילי

שני הרכבים שייכים לבחור נחמד בשם אילן והוא חבר במועדון החיפושיות.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

לא ממש רכב אספנות אבל לא ממש נפוצה,

אולדסמוביל שני דלתות שנת 1985 נראת שלמה לחלוטין, עמודת במפרץ ההסתדרות 199יש שלט למכירה על החלון האחרי הרכב נראה עומד זמן רב מאוד

טרנספורטר משנות השבעים עומד בחניה של ביית באותו רחוב מספר שלוש או חמש שוב אותה תמונה, עומד שנים בחניון מקורה

טרנזית מתחילת שנות השבעים ברח' כיסופים ת"א חונה בחניון של ביית פרטי נראה שלא נסעה מספר עשורים אולם שלמה לחלוטין מבחינת חלקים ( מי שירצה מספר שיפנה בפרטי).

פורסם

נצפו שבוע שעבר בז'בוטינסקי ברמת גן

אופל GT כחולה

האופל GT היא של אספן שגר פה ממול והיא רק אחת מתוך כמה וכמה מכוניות מדהימות שחונות פה בכל האיזור ובביניין שבו הוא גר...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

ב"גל גפן" המקומון של אזור אונו פורסמה בשישי האחרון ידיעה שכותרתה : "שני רכבים עומדים יותר משנה ברחוב העבודה למרות פניותינו".

תושבי הרחוב בגבעת שמואל התלוננו לעיריה שלא עשתה דבר לפנות את המפגעים כהגדרת התושבים.

בתמונה המצורפת של "המפגע" - ג'יפ חביב, 5 ספרות עם לוחית רישוי "רכב אספנות", קצת מוזנח אבל בהחלט נראה סביר.

פורסם

לא בדיוק ענתיקה אבל יחסית נדירה:

קדט 88' קופה-קבריולט אדומה נצפתה חונה בשעות הצהריים בחיפה.

(נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את הפלאפון לאחד עם מצלמה :oops:)

פורסם

הגיעו מספר חתיכות לארץ, רובם מנוע 1600 חלק אפילו אוטומטיות שלא נדע, אני יודע על אחת ספורטיבית מדהימה שיבא לארץ רופא שיניים שמחזיק אותה עד היום, הגג חשמלי הרכב מעניין

לצערי המעט שהגיעו עברו חיים קשים (הפך לבחירה זולה של רכב ספורט) תחזוקה עלובה הובילה את הרכב יגון שאולה

פורסם

חיפושית עם פייברגלס באיזור התחנה המרכזית בתל אביב

תמונה0011-.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברים, האלפא האפורה האומללה מלילנבלום נעלמה- למישהו יש מושג, או שהיא הלכה לעולמה זצ"ל?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רוב הקאדט קבריולה ששרדו נמצאות היום בכפרים ונראות כמו חלליות.

הנה דוגמא לאחת מהם.

אגב יש גם קאדט קבריולה מקורית שנראית מעולה בירושלים, בשכונת ואדי ג'וז באיזור של המוסכים.

בכלל המכוניות הכי מדהימות במזרח ירושלים נמצאות בואדי ג'וז...רובם של מוסכניקים.

IMG_0120.jpg

IMG_0123.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב הנ"ל צולם בכרמיאל לפני כמה שנים,

למיטב ידיעתי ישנה עוד אחת כזאת בכרמיאל בצבע לבן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

איפה הסוסיתא כרמל 12 נימצאת יש לי 8 סוסיתות כאלה.

טלפון 0528819036 עדן

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם
רוב הקאדט קבריולה ששרדו נמצאות היום בכפרים ונראות כמו חלליות.

הנה דוגמא לאחת מהם.

אגב יש גם קאדט קבריולה מקורית שנראית מעולה בירושלים, בשכונת ואדי ג'וז באיזור של המוסכים.

בכלל המכוניות הכי מדהימות במזרח ירושלים נמצאות בואדי ג'וז...רובם של מוסכניקים.

הקדט שאני ראיתי היא בלי תוספות, נראית מקורית לגמרי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...