Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אסטרה 2001, ואני נתקל בבעיה שבה לפעמים האוטו נחנק קצת (בעיקר אחרי בלימה חזקה).

התחלתי לקרוא בפורום שרשורים שונים, ועיינתי במאמר של "רגע לפני שמחליפים מנוע צעדים...".

לפי המאמר הזה אני יודע שיכולולת להיות סיבות רבות שונות ומשונות לתקלה, החל מפיח ועד למנוע צעדים, ואני שוקל האם ב UMI יטפלו בבעיה בצורה הטובה ביותר.

אם למישהו יש התרשמות כלשהי (בקצרה...) על מוסך ספציפי של UMI באיזור חיפה, אני אשמח לדעת.

מנסיון, נפגעתי מאוד מטיפולים במוסכים מורשים, לכן אני חושש קצת...

פורסם

שלום,

אני מחזיק מזה חצי שנה אופל אסטרה דיזל, 2002. החזקתי קודם קאוליר 2.2 במשך כ-7 שנים. המוסך שאני יכול להמליץ לך, נמצא באיזור המפרץ, מוסך און. המוסך נמצא בשדרות ההסתדרות, בין חוצות המפרץ לבין צומת ביג, בכביש השרות, בצד ימין בנסיעה לכיוון עכו.

המוסך מנוהל על ידי משפחה. השירות מעולה ומקצועי. המחירים סבירים.

אולם, שים לב למחירים של החלקים של UMI. לכן, מומלץ להתיעץ עם מכונאי (אחד או יותר)ממוסך שלא קשור ליבואן, הן לגבי הטיפול הנדרש והן לגבי החלקים. לא לרוץ על ההצעה הראשונה - בדוק והשווה בטרם תבצע את התיקון, כל עוד התקלה אינה בטיחוטית.

חג שמח

אבי

פורסם

אני מכיר את מוסל תל-חנן באיזור התעשיה תל-חנן בשנר. חבר שלי עובד במוסך ביחד עם כל האחים שלו והמוסך מנוהל ע"י האבא.

אני מכיר את חבר שלי כמכונאי טוב אבל לא יודע לגבי שאר העובדים במוסך... :|

פורסם

שבת שלום

להלן המלצות למוסכים באזור חיפה

מוסך מ.ט.ר.א ברח התעשיה בתל חנן גש ליוחי

מוסך נגה באזה"ת של קרית אתא גש לחיים איטח

לשניהם אתה יכול לומר ש גל שלח אותך

כיוונים אפשריים

פיח בבית מצערת

או EGR שנשאר פתוח כאשר צריך להסגר

בדיקת תקלות מומלצת

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום בבוקר הגעתי ל"מרכז אמריקה".

הייתי בחוץ תוך 45 דקות, אחרי החלפת חיישן, ניקוי מצערת ועוד איזה חלק מתכתי, והחלפת שמן גיר.

360 ש"ח.

תודה רבה על ההמלצה. סוף סוף מוסך נורמלי... :lol:

אופיר

פורסם

יפה מאוד!!!

לי ב-UMI ב"ש (מוסך כדורי) לקחו יותר מ-400 שקל רק על כבלי הצתה מקוריים (לקוואליר), ואני עוד עשיתי את רוב העבודה במוסך!!! (אני עבדתי, הם קיבלו את הכסף :cry:)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי

לאחר שקראתי את האשכול החלטתי לבקר גם אני במוסך מרכז אמריקה.

עשיתי טיפול 10K. אחרי משהו כמו 40 דקות הייתי בחוץ, מוסך טוב.

:-D

פורסם

מאז אוקטובר 2007 אתה קורא את השרשור? :shock:

אתה קורא ממש לאט... :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...