Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ומועדים לשמחה,

יש לי 2 שאלות.

הראשונה, מישהו יודע היכן נמצא לוח הפיוזים בפולו 2008? האם זה כמו באיביזה הקודמת שלנו? בצד שמאל, בין הדשבורד לדלת הקדמית שמאלית? (צירפתי תמונה).

חוץ מזה, האם מישהו יכול לומר איפה ניתן להשיג כיסוי הגה איכותי? מצ"ב תמונה (זה כיסוי הגה תוצרת גרמניה, שלפני 4 שנים בערך, עלה לי 70-80 שקלים...נקנה בהום סנטר. הוא היה עם דבק עדין מבפנים, ונתפס מעולה על ההגה).

לחילופין, האם מישהו יכול לומר לי כמה תעלה עבודה כזאת אצל רפד רכב? כמה יעלה לי (בערך) לכסות את ההגה בריפוד שלא מחליק בידיים, ויגן על ההגה... (כן, אני פולני :lol: כמעט).

תודה רבה!

סער

DSCF0346.jpg

DSCF0424.jpg

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

משהו לא ברור לי...הרכב חדש וההגה מוצפה בעור או בסקיי שיכול להחזיק מעמד לפחות מספר שנים אם דואגים מידי פעם להשתמש בחומר הגנה מתאים לעור, אז למה לשים כיסוי מעפאן ?

איזה כייף לי :)

פורסם

למה לשים כיסוי?

פשוט שלא אצטרך לשים חומרי הגנה אח"כ....

והכיסויים שיש בחנויות, אכן גרועים ומסריחים! (ככה זה כשהכל MADE IN CHINA) :?

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בקשר לפיוזים : התשובה היא כן.

בקשר לכיסוי הגה : אני עם מרק. בשביל מה לכסות את ההגה בכיסוי סוג ז'?

כיסוי כזה יותר מתאים להגה של פיאט אונו לא לפולו חדשה מהחברה.

הכיסויים הללו בשלב מסויים מתרופפים ובסופו של דבר אתה מגיע למצב בו אתה מסובב את הכיסוי על ריק וההגה לא מסתובב!

לא בטיחותי בעליל!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן, בדקתי בספר הרכב. הפיוזים נמצאים היכן שחשבתי, וסימנתי בתמונה (לא רגיל לספר רכב כזה, שמחולק לספרונים קטנים כאלה...:oops:).

לגבי כיסוי הגה... בינתיים שלחתי מייל לאוטופרט, והם בכלל לא ענו עד עכשיו :(.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עוד לא הסברת לנו מה הרציונל להרכבת כיסוי הגה.

לדעתי האישית, לא צריך לכסות שומדבר כל עוד המקורי לא מתבלה,

לכן אינני מבין אנשים ששמים ברכב של 100-200 אלף ש"ח, כיסויים למושבים של 50 שקל שהופכים את מראה הרכב לזול.

(שלא לדבר על כך שיש כריות אוויר במושבים)

אם לא השתכנעת :

המליצו לי לא מזמן על כיסוי הגה איכותי שנקרא : wheelskin.

נסה לחפש עליו פרטים

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכיסויים הללו בשלב מסויים מתרופפים ובסופו של דבר אתה מגיע למצב בו אתה מסובב את הכיסוי על ריק וההגה לא מסתובב!

לא בטיחותי בעליל!

לא כל הכיסויים מתרופפים.

יש לי כיסוי להגה שקיבלתי יחד עם הכיסוי למושבים שרכשתי לפני כשנתיים, הכיסוי ללא דבק ועומד במקומו עד היום ובינתיים לא מראה כל סימנים של תזוזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם לא השתכנעת :

המליצו לי לא מזמן על כיסוי הגה איכותי שנקרא : wheelskin.

נסה לחפש עליו פרטים

הרציונל?

לשמור על האוטו במצב כמה שיותר מלוקק. במיוחד כשנרצה בע"ה, למוכרו, אז הורדת הכיסויים עושה את את ההבדל.

יחד עם העובדה שהאוטו לא נוסע הרבה, ומלוקק היטב :).

חוץ מזה, המטרה העיקרית שלשמה אני שם את הכיסויים - הם מגינים על המושבים מפני כתמים וכאלה. פעם בכמה זמן לכבס אותם, וזה שומר על האוטו. אני לצערי לא מאלה שמסוגלים להתחרע על המושבים המקוריים :)

ותודה על ההמלצה.. אחפש אותה.

ל' אני איתך. הכיסוי הגה האחרון שלנו (בתמונה למעלה) היה נהדר...ולא הראה שום סימני תזוזה

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לשמור על הרכב בשביל הבעלים הבאים? בחייך...

אם תשמור עליו עבור עצמך, הוא יהיה שמור עבור הבעלים הבאים.

בקשר לכתמים וכל זה: פותרים את זה בצורה פשוטה - אצלי לרכב לא נכנסים אוכל שתיה או כל דבר אחר.

הכל מובל בתא המטען.

אז אתה אומר שכדאי לי לשים כיסוי זול של TWEETY על הכסאות RECARO שלי , כדי שהבעלים הבא יהנה מהם?

http://www.pbase.com/eyalgti/image/78267623

או שאולי אני אשים כיסוי זול מזעזע על ההגה עור המקורי שבא עם הרכב, כדי שהבעלים הבא לא יראה שחיקה כלשהי?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני בא לקחת לך את הריקארו :twisted:

מה הבעיה לשמור על הריפודים?

שאב אותם פעם בשבוע/שבועיים. במידה והם מתלכלכים - תמיד יש חומרים יעודיים לניקוי :-)

אני ממליץ על ה-STP היעודי - מעולה.

וכמובן שאוכל ושתייה לא נכנסים לי לרכב.

ככה אני הייתי עושה בפביה וכך אעשה באיביזה.

לקנות ריפודים? לא בא בחשבון, גם בגלל שזה מכער ובעיקר בגלל הכ"א.

גם כיסוי הגה מכער (לטעמי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...