Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החליפו לי תושבת מנוע קדמית (רשום עליה A) במאזדה לנטיס 1600 שנת 2000 BJ.

התושבת הייתה כבר קרועה (כפי שרואים) וגם היו רעידות מדי פעם (בעמידה ברמזורים בעיקר).

א. האם זה אומר שכנראה שאר התושבות יושבתו בקרוב?

ב. הרכב יחסית חדש אצלי, זה קשור לאופי הדרך/נהיגה שעברו עליו, או פשוט בלאי של גומי?

התושבת הוחלפה במוסך בתושבת מקורית. בעבר דובר כאן שלתושבת מקורית יש נוזל שיכוך בגומי או משהו כזה, לא שמתי לב לדבר כזה...

בתודה,

דוד

תושבתA-.jpg

תושבתA2-.jpg

תושבתA3-.jpg

פורסם

תסע וזהו...מה ז"א אומרת בדרך ?

דברים כאלה לא ניתן לחזות...מה שכן, אם תושבת אחת קרועה, היא גומרת את השאר מהר יותר.

טוב שהחלפת ישר ושמת מקורית.

בטיפולים התקופתיים תבדוק את מצב התושבות וזהו.

פורסם

יש לי שאלה בקשר למאזדות-

הייתי בטוח שבעיה בתושבות מנוע מצוייה רק ב323 כדוגמת מודל 97 , האם זה קיים גם בדגמי 2000?

אין פתרון למצב הזה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תושבות זה גומי. אין מה לעשות, משקל מנוע/גיר בשילוב ויברציות בעוצמות שונות גורמים לבלאי.

אין מה לעשות נגד זה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לצערי עדיין יש רעידות ברכב, ושאר התושבות לא נראות קרועות (כי אז סביר להניח שבמוסך היו מיידעים אותי, כמו על התושבת הקדמית).

הרעידות הם בעצירה במצב דרייב, בניוטרל אין (זה באמת נפתר עם החלפת התושבת). וגם מדי פעם יש "מכה" בהעברה מפארקינג לרוורס.

הרעידות לא נוראיות, ובגלל שהרכב חדש אצלי אני לא יודע אם זה מצב "נורמלי", ברמזור מרגישים אותם קצת בהגה...

מה דעתכם?

חג שמח,

דוד

• תוכן חדש...