Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בקשר לרכישת רכב Renault Megan 00...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בחודשים הקרובים לקנות רכב חדש אני צריך משהו בסביבות 25K+-

חשוב לי שיהיה

בטוח ואמין ועם אחזקה לא יקרה וכמובן שלא יהיה קטן זה רכב למשפחה

אז ראיתי את הרנו מגאן אני יודע שהוא רכב בטוח והמחיר שלו גם מתאים אבל רציתי לדעת אם האחזקה שלו יקרה מבחינת ביטוח דלק וטיפולים

אם יש לכם הצעות אחרות שנראה לכם מתאימות אני אשמח לקבלן

תודה רבה [=

פורסם
מבחינת טיפולים הם אכן קצת יקרים. גירסת הבנזין די חסכונית, אני מאמין שעוד יותר

אבל במידה ואני קונה מכונית שתוחזקה טוב וטופלה בזמן והכל אפשר להיות שקט מבחינת אמינות של הרכב שלא יצטרך כל יומיים טיפול ומבחינת הביטוח של הרנו יקר לבטח אותו? אם אפשר עוד משהו על הרישום נהג חדש בן 17 בפוליסה כמה זה מעלה את המחיר? תודה רבה רבה :-)

פורסם

מדובר ברכב די אמין סה"כ, במידה ותוחזק כראוי. רצוי לקנות רכב עם היסטוריית טיפולים.

רצוי להימנע מהתיבה האוטומטית, ידוע שהיא אינה מזדקנת בכבוד.

חלפים - כמו תמיד, חלקם יקרים, חלקם זולים. אין טעם לחפש פה חוקיות - המחיר תלוי בחלק

שאותו אתה מחליף.

לגבי ביטוח, צפה לחובה בסביבות 2500 ש"ח ומקיף באזור ה-4000, בהתאם לתנאי הפוליסה.

בלי קשר לכל הנ"ל, המגאן היא אופציה מצויינת מבחינת הנדסת אנוש ובעיקר מבחינת בטיחות.

אין עוד רכב בשנתון הזה שיכול לתת כ"כ הרבה תמורת כ"כ מעט.

עם זאת, הקפד לעשות נסיעת מבחן לפני שאתה קונה. הקלאץ' הזה עלול לאתגר נהגים חדשים.

בהצלחה.

פורסם
מדובר ברכב די אמין סה"כ, במידה ותוחזק כראוי. רצוי לקנות רכב עם היסטוריית טיפולים.

רצוי להימנע מהתיבה האוטומטית, ידוע שהיא אינה מזדקנת בכבוד.

חלפים - כמו תמיד, חלקם יקרים, חלקם זולים. אין טעם לחפש פה חוקיות - המחיר תלוי בחלק

שאותו אתה מחליף.

לגבי ביטוח, צפה לחובה בסביבות 2500 ש"ח ומקיף באזור ה-4000, בהתאם לתנאי הפוליסה.

בלי קשר לכל הנ"ל, המגאן היא אופציה מצויינת מבחינת הנדסת אנוש ובעיקר מבחינת בטיחות.

אין עוד רכב בשנתון הזה שיכול לתת כ"כ הרבה תמורת כ"כ מעט.

עם זאת, הקפד לעשות נסיעת מבחן לפני שאתה קונה. הקלאץ' הזה עלול לאתגר נהגים חדשים.

בהצלחה.

תודה רבה

מבעס הביטוח נראה לי יקר קלאץ' אני מאמין שנסתדר אני לומד על גם כרגע על רנו מגאן2 2007 אני לקראת סיום באמת קשה להרגיש את הנקודת חיכוך בקלאץ' אבל לא יודע אם זה מה שאתה מתכוון שקשה

פורסם

1. זווית הדוושה בדור הקודם של המגאן שונה בתכלית, כמו גם הקשיחות שלה.

כאמור, נסיעת מבחן תענה לך על כל השאלות.

2. למרות המחירים הגבוהים לכאורה, המגאן MK1 הוא למעשה אחד הרכבים

הכי זולים לביטוח בארץ. זה נובע מרמת הבטיחות הגבוהה.

3. אין צורך לצטט את ההודעה מעליך. תודה מראש, וברוך הבא לפורום.

פורסם

כך בחשבון גם שהיא צרפתיה והיא יותר רגישה לחלקים לא מקוריים משאר יפנית. אבל אני בטוח שזו התמורה הטובה ביותר לכסף הזה לפי הצרכים שלך

פורסם

מה המחירון בערך של שנת 2000 ראיתי מכוניות ב+-27 אלף(את זאתי למטה למשל 27 אלף) בערך ובמוטו קאר רוב הדגמים מתחילים מ28 30 אלף

זה שזה פחות מהמחירון זה מעיד על זה שלרכב קיימות בעיות? כמו כן גם שהקילומטר בסדר 140 אלף נראה לי שעדיף לקחת שנתון פחות מה אתם אומרים ?אין לי ממש תקציב לשים לטיפולים ממש אולי פה ושם דברים קטנים זה הרכב והוא הוסיף ככה יד ראשונה ושמורה ומטופלת מזגן מצויין נעילה מרכזית ע''י שלט חלונות חשמל מראות חשמל נסיעה מעולה-יודעת לפנק נהג יחיד בכל חייה (''כל הקודם זוכה'') זה אוטומט אז לא בטוח שאני אלך על זה לפי מה שאמרתם.

טוב אז ממש אודה לכם אם תעזרו לי פה כמו שאתם רואים אני לא הכי מבין ברכישת מכוניות יש לי במשפחה דודים וכאלה שיעזרו לי אבל בינתיים לפני שנתחיל ללכת לראות אם אתם יכולים לענות לי על כך מאוד אודה לכם מצטער ששיגעתי אותכם =]

e_1_1_1_49561_20070726090728.jpg

פורסם

עמית, סימני פיסוק הם חברים שלך. השתמש בהם, וכך כולנו נרוויח.

לגופו של עניין, מחירון הדגם שדיברת עליו נע בין 30-32 אלף ש"ח.

ניתן לקבל בהבנה הפחתה של 3-5 אלף על סמך "שוק חלש" וכד'.

140K בשבע שנים זה לא מעט. מצד שני, זה גם לא הרבה מדי,

במידה והרכב תוחזק וטופל כראוי. כדאי שמישהו בעל נסיון (מוסכניק,

מורה נהיגה וכד') יעשה סיבוב על האוטו ויחווה את דעתו. אל תסמוך

על דודים, חברים וכיו"ב - חבל לריב איתם בסוף אם יתגלה שהם טעו.

אני חוזר שוב ושוב על אותו עניין מרכזי: דרוש היסטוריית טיפולים בכתב.

חשוב לוודא שהרכב עשה שימוש בחלקי חילוף מקוריים, בעיה שלא

תצטרך לדאוג לגביה במידה והרכב טופל במוסך מורשה.

אם בסופו של דבר תחליט לקנות, תציע למוכר לעשות בדיקת קניה על

חשבונך, אבל תבקש ממנו לחתום על התחייבות לכך שלא היו תאונות

או נזקים לשלדה - במידה ויתגלו כאלה, הוא ישא בהוצאות הבדיקה.

הסכמה לחתום על מסמך כזה מראה שכוונותיו רציניות. אי הסכמה

יכולה לרמז על כך שיש לו מה להסתיר.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה רק עוד משהו

דוד שלי הוא אגב המורה נהיגה והוא לא ממש מתלהב מהרנו מגאן

עוד משהו שרציתי לשאול שאם הביטוח מקיף כולל במחיר שלו את החובה כי מישהו אמר

שחובה 2500 בערך יעלה ו4000 המקיף אז זה יוצא 6500 ביחד או 4000?

שקלתי אולי ללכת על כריזמה 98 99 האם הוא אמין ובטוח?

פורסם

ביטוח מקיף לא כולל בתוכו את הביטוח חובה.

אבל, אני לא בטוח, שתוספת עבר נהג חדש ברכב כזה גדולה כל כך.

לשם השוואה, נהג מבוגר, נניח בגלי 30 משלם בערך 1500 ש"ח חובה וכ 2100 מקיף ברנו מגאן שנת 2000.

פורסם

ותכלס רנו מגאן יש מה לקנות ? לא יודע אני התרשמתי אבל דוד שלי לא הראה התלהבות אמר שהוא לא הכי מבין למה אני נדבק לזה

פורסם

שמע, השרשור הזה מתחיל לחזור על עצמו. :screwy:

בוא נסכם את מה שקראנו עד עכשיו:

1. המגאן בשנים האלה הוא חבילה נדירה של בטיחות והנדסת אנוש במחיר נמוך.

מצטער לשמוע שדוד שלך "לא הראה התלהבות", אבל זה לא גורע מהטיעונים המובאים לעיל.

אף אחד לא מכריח אותך לקנות את האוטו הזה, אבל מי הולך לנסוע עליו בסוף, אתה או דוד שלך?

2. ביטוח יעלה הרבה כסף. ביטוח לנהג חדש + צעיר יעלה הרבה מאד כסף. זאת דרכן של חברות הביטוח.

המחיים שהבאתי מתייחסים לנהג בן 22 שרק קיבל רשיון. נהג בן 17 ישלם יותר. מצטער, אבל זאת המציאות,

וזה עוד נמוך יחסית להרבה מכוניות אחרות.

3. "ותכלס רנו מגאן יש מה לקנות?" - לא, אנחנו סתם עובדים עליך. נו באמת, מה זה השאלות הערסיות האלה?

4. כריזמה? מה הקשר? תריץ חיפוש עם המונחים "30K" ו-"30 אלף" ותקבל את כל האופציות במסגרת התקציב.

משם כבר תנווט הלאה. במידה ויהיו שאלות נוספות שהחיפוש לא ענה עליהן, פתח שרשור חדש ונשתדל לעזור לך.

פורסם
שמע, השרשור הזה מתחיל לחזור על עצמו. :screwy:

בוא נסכם את מה שקראנו עד עכשיו:

1. המגאן בשנים האלה הוא חבילה נדירה של בטיחות והנדסת אנוש במחיר נמוך.

מצטער לשמוע שדוד שלך "לא הראה התלהבות", אבל זה לא גורע מהטיעונים המובאים לעיל.

אף אחד לא מכריח אותך לקנות את האוטו הזה, אבל מי הולך לנסוע עליו בסוף, אתה או דוד שלך?

2. ביטוח יעלה הרבה כסף. ביטוח לנהג חדש + צעיר יעלה הרבה מאד כסף. זאת דרכן של חברות הביטוח.

המחיים שהבאתי מתייחסים לנהג בן 22 שרק קיבל רשיון. נהג בן 17 ישלם יותר. מצטער, אבל זאת המציאות,

וזה עוד נמוך יחסית להרבה מכוניות אחרות.

3. "ותכלס רנו מגאן יש מה לקנות?" - לא, אנחנו סתם עובדים עליך. נו באמת, מה זה השאלות הערסיות האלה?

4. כריזמה? מה הקשר? תריץ חיפוש עם המונחים "30K" ו-"30 אלף" ותקבל את כל האופציות במסגרת התקציב.

משם כבר תנווט הלאה. במידה ויהיו שאלות נוספות שהחיפוש לא ענה עליהן, פתח שרשור חדש ונשתדל לעזור לך.

טוב תודה רבה על העזרה,

ומצטער אם לא הבנת במה שרשמת בסעיף 3, התכוונתי כאילו אם זה כדאי לקנות, או שאולי יש מכוניות אחרות שלא דיברנו עליהן,

תודה רבה, אני אבדוק את מחירי הביטוח נראה אם אני יכול לעמוד בזה

פורסם

מכוניות אחרות אפשר לקנות, כדאי, אני לא חושב.

באותו סכום תוכל לקנות יפנית ישנה בשנתיים-שלוש, שלא מתקרבת למגאן משום בחינה (ומהרבה בחינות היא אפילו לא תתקרב אליה). אך כנראה תדרוש פחות תשומת לב באחזקה. כמו כן ידניות יהיה מאוד קשה למצוא.

בנוסף לכך יש את הצרפתיות האחרות, פיז'ו 306 וסיטרואן קסארה. שתיהן גם מכוניות טובות במחירים מגוחכים.

אבל אם יש לך אופציה למגאן ידנית במצב טוב, אין סיבה לוותר עליה ולחפש מכונית אחרת.

• תוכן חדש...