Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבוטח ב AIG

רציתי לשאות על שם מי נרשמת תביעה במקרה שמדובר על בעל פוליסה ונהג מורשה כאשר הם לא אותו האדם?

אני בעל הפוליסה,אבא שלי מורשה נהיגה יחיד.

תודה

פורסם

יותר פשוט שתרים אליהם טלפון:

1800-400-400

http://www.aigmedia.co.il/Landing_Type/Insurance.html?gclid=CMr9hZjJvY4CFQ8wlAodHBmAzQ

כאשר תשוחח עם נציג השירות כל הפרטים של הפוליסה היתרים והגבלות יופיעו מולו והוא יוכל לתת לך תשובות על כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התביעה נרשמת על בעל הפוליסה.

בעל הפוליסה הוא בעל הרכב המבוטח. הנג יכול להיות כל אדם אשר התיר לו בעל הרכב לעשות ברכב שימוש כל שהו.

הפוליסה היא למעשה הסכם בין חברת הביטוח לבעל הנכס (רכב במקרה הזה).

לנהג מבחינתך אין קשר לחברת הביטוח. יש מקרים אם לא בכולם, דורשת חברת הביטוח את בפרטי הנהג בתאונה (ונראה לי שזה מה שיקרה במקרה שלך) ולאחר שהיא סוגרת את המקרה עם בעל הפוליסה שלא אותו מקרה היא תובעת את אותו נהג שגרם לה להפסדים.

אני מקווה שהכל יסתדר בסוף על הצד הטוב ביותר. סעו בזהירות ושנה טובה.

• תוכן חדש...