Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי ביטוח - איפה, עלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי מה שלומכם , אני מעוניין לעשות ביטוח לרכב שלי, איפה לעשות וכמה זה אמור לעלות בהנחה ואני בן 23 עם 6 שנים רישיון,והאוטו הוא לנצ'יה קאפה משנת 96

בתודה מראש

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

אל תעשה בחברות הגדולות והמפורסמות זה בטוח.. הכי יקר.

אצל סוכן צנוע יותר וקטן אתה יכול למצוא ביטוחים ב1000 שח אם לא יותר פחות על אותו הביטוח. תתפלאו אבל זה נכון גם אני התפלאתי !

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

מה זה ביטוח ב 1000 ש"ח ?? חובה או צד ג' או מקיף???

קודם כל שהבן אדם יפרט אחרי זה תזרוק מחירים לאוויר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

מצטער שאני "תוקף", אבל למה לשאול שאלות שלא תוכל לקבל תשובות חד משמעיות. אף אחד פה לא סוכן ביטוח, וגם אם כן, אז הוא יטען שאצלו יותר זול. תשאל את גוגל (זה מה שתקבל כאשר תכתוב "ביטוח רכב").

אתה משאיר את הפרטים שלך באתרים (אפילו אין צורך לבזבז את זמן האויר שלך) ויום למחורת הטלפון לא מפסיק לצלצל.

תצטייד בפנקס ועט צמוד אליך, ותתחיל לרשום את כל ההצעות, כאשר יש להשוות את תנאי הפוליסה (השתתפות עצמית, כיסוי צד ג' וכו' וכו') ולא רק מחירים.

לפני כחודש חידשתי ביטוח בשיטה הזאת, ושילמתי 800 ש"ח פחות משנה שעברה כאשר תנאי הפוליסה נשארו כמעט זהים.

פורסם

stang תקרא מה שכתבתי טוב . כתבתי שהוא ימצא ביטוח זול ב1000 פחות !!!! מהמחיר של הביטוח .כמובן שמדובר על מקיף

דוגמא : אני ביררתי על ביטוח לרכב שלי . הציעו לי בחברת ביטוח גדולה ומפורסמת 5500 נניח וסוכן ביטוח קטן הציע לי 4500 וזה אומר 1000 פחות. וזה גם כסף .

בקיצור אני מקווה שעכשיו הבנת למה התכוונתי . אולי לא הייתי ברור אז טעות שלי.

שנה טובה לכולם

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

מציע לך להריץ חיפוש בפורום בנושא ביטוח- יש המון מידע בנושא...

אני אישית מבטח בהראל ומאוד מרוצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטרף! מבטח את הרכב הנוכחי בהראל, וגם את הקודם אליו ביטחתי אצליהם.

גם הרכב של ההורים מבוטח דרכם.

יותר ממרוצים, גם מהמחיר וגם מהשירות - וזה לא שלא הייתי זקוק להם, הרכב הקודם שלי נגנב והרכב של ההורים עבר תאונה קטנה פעם והשירות היה יותר ממעולה בשני המקרים.

קיבלנו את הכסף בזמן, בלי עיכובים ובלי סיפורים.

תברר עם סוכן ביטוח שעובד איתם - יכול להיות שתקבל מחיר שיתאים לך מאוד וגם פוליסה טובה.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...