Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 94

ואני מעוניין לצבוע אותו בצביעה כללית (ללא פחחות בכלל)

מצאתי מישהו שצובע צביעה מקצועי ב-3000 אך התקציב הוא עד 2000

צבע הרכב אדום (לא מטאלי)

מי יכול עושה צבע כללי בתקציב שלי ?

תודה מראש...

פורסם

עדיף לחכות עם זה קצת כי צביעה זה לא להיום ומחר צביעה צריכה לעמוד לאורך זמן ושתהיה צביעה טובה כמו שצריך

ועם פירוק חלקים וצביעה מתחתם.

לא כדאי ללפש אפילו פחח שיסכים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מכיר פחח שבהתחלה הסכים לעשות לי צבע מלא ב2000 שקל, אבל אחרי שהסברתי מה אני רוצה שהוא יעשה מבחינה מקצועית, הגענו לזה:

שיוף מלא

הוצאת חלונות.

צביעת יסוד 3 פעמים.

צביעת אדום 3 פעמים

אם אני לא טועה, לכה פעמיים

שבוע עבודה.

המחיר נהיה 5600 שקל.

אז שתבין לבד מה יש ב2000 שקל.

פורסם

צביעה בזול זה לא דבר שהייתי ממליץ לך, אם האוטו חשוב לך. עבודת ההכנה הינה הדבר הכי חשוב שיש בצבע רכב, וכל מי שמתעסק בתחום יכול להגיד לך את זה.

פורסם

למה להיות שליליים?

לפותח השירשור תסתכל בפורום אספנות יש מישהו בשם אריה , ששיפץ את החיפושית שלו בלי פחחות ויצא לו יפה מאוד באלפים שקל , בקלנסוואה.( גם צבע אדום אבל מטלי מבריק)

שבת שלום ,

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

סלחו לי אבל זה זה שטויות מה שאתם מדברים , אני מכיר אנשים שצבעו מכוניות ב2000 שקל והצבע יצא יפה מאוד בלשון המעטה, והצבע החזיק יפה מאוד.

לפותח השירשור אם אתה רוצה בזול , תלך רק למוסכים של ערבים ,אבל תוודא שהם משתמשים בצבע תוצרת חוץ.

פורסם

ערבים עושים תמורה טובה לכסף , למרות שלא נראה כאילו יצא מהחנות אבל סביר בהחלט

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

אני מאמין שפותח השירשור גם לא מצפה שיראה כאילו יצא מהחנות תמורת אלפיים שקל.... אבל בכל זאת הם עושים עבודה טובה והצבע נראה מעולה.

פורסם

סבבה זה יכול להיות יפה והכול, שוב תלוי בעבודת ההכנה. שלא יהיה יפה מרחוק ומקרוב מתקלף או חלודה ממתחת או שיותר גרוע מזה שרואים את הצבע הקודם או הבדלים. זה יכול להיות גם ב1000 שקל, השאלה איזה עבודה עושים לו. הצבע זה השלב האחרון בתהליך.

• תוכן חדש...