Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה השטויות האלה.

למה שיאשרו לזהם את האויר?

אין קשר דליל קליל בין אגזוז זרימה חופשית וזיהום אויר.

במערכת פליטה מה שקשור לזיהום אויר זה הקטליזטור, הדוד האחורי קשור לרעש. זה אמנם איכות הסביבה אבל לא זיהום אויר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הטיעון היחידי של אגזוזי זרימה חופשי זה הרעש, ברגע ששמים אגזוז שלא רועש מהמותר אין שום סיבה להכשיל אותו, וזאת הסיבה למה רוב האגזוזים של סופר ספרינט עוברים טסטים בלי בעיות (אלא אם נפלת על בוחן שמחפש להכשיל)

ומה בנוגע לאגזוז של חברת ANNSA האיטלקית

הם גם שקטים לפי מה שהבנתי שכתבו עליו פה בפורום

האם הם גם עוברים טסט?

פורסם

לי יש ANSA והאמת שהוא באמת לא כל כך רועש, אבל בטורים הנכונים הוא מייצר רעש

תכלס זה לא בעיה

הכי גרוע, במידה ונתקלת במניאק אמיתי אז אומרים בסדר שמים ב200 ש"ח בחזרה דוד רגיל לפרוצידורה ואח"כ מחזירים

עם כל הצער שבדבר.......

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גם לי יש ANSA והוא מתחיל להרעיש רק ב3200 סל"ד ומעלה, ועברתי איתו טסט בלי שום בעיות.

הטיעון העיקרי נגד אגזוז פרי פלואו הוא הרעש שכן הדוד הרגיל הוא דוד עמעם שאמור לעמעם את הרעשים כתוצאה מהפיצוץ ופליטת הגזים.

ממיר קטליטי זה בשביל זיהום אויר, ואם הרכב שלך מתחת לשנת 95' והאגזוז שלך שקט יחסית, אף אחד לא יכול להוריד אותך כעיקרון, אבל, בארץ כל שוטר הוא גם שופט וגם תליין ולכן המצב כך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תגידו, אתם בטוחים ב100% שכל מכון טסטים מחייב בבדיקת רעש? (לי אישית לא יצא בחיים להעביר רכב טסט).

חבר שלי שעובד במכון טסטים טוען שאין דבר כזה בדיקת רעש וגם יש לו אגזוז פרי פלואו רועש במיוחד (יותר מכל ערס מצוי על הכביש) והאוטו שלו תמיד עובר טסט.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

הוא טוען שהמכון שהוא עובד בו לא מבצע בדיקת רעש בכלל.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

ערב טוב אדון מר בחור ..

אני מתאר לעצמי שאתה מודע פחות או יותר לזה שעניין זיהום האויר בחודשים האחרונים יוצא מכלל שליטה ומתעסקים בזיהום האויר אני מניח קצת יותר מכל דבר אחר.

אז, במצב הזה, במצב כזה, אתה באמת חושב שיאשרו למישהו להרכיב אגזוז זרימה חופשית? עזוב את ה"רעש האיום והנורא" כמו שקשישים ושאר חמצמצים כאלו מתארים, נראה לך שהמדינה תתן לך לנסוע ולזהם את האויר בצורה איומה בשביל שתוסיף כ"ס או שתיים למנוע שלך ותקבל רעש של מכסחת דשא בת 45?

GS300.

פורסם

אני עדיין מחכה למסמך רשמי של מדינת ישראל.

לא לאישור של מר בחור ב PSI.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לך אישור של עמית קומפי שהוא עובד במכון טסטים

האישור הזה מספק אותי, עמית גם ציין שבנתיים יש הנחייה בעל פה, בכתב לא תקבל בזמן הקרוב ותאלץ לחיות ללא אגזוז זרימה חופשית אם אתה רוצה ללכת עם הראש בקיר.

דפיקה מהנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אגזוז זרימה חופשי אינו מגדיל את זיהום האוויר,אלא סה"כ מקנה ספיקת פליטה יעילה ופתוחה יותר,הדבר היחידי אשר משפיע על זיהום האוויר במערכת פליטה הינו הממיר הקטליטי,שכן נסיעה ללא ממיר,אמנם מייעלת את ההספק אבל מנגד גורמת לזיהום אוויר משמעותי+הכשלה בבדיקות זיהום בטסט.

האם ההספק משתנה רבות בעקבות הממיר או בכמות נמוכה:?:

יש חלום חדש...

פורסם

לפני חודש ניגשתי למכון טסטים בב"ש על מנת לעבור טסט וכמובן נכשלתי בגלל "אגזוז לחץ" לדברי הבוחן, אגב, אצלי מותקן דוד רמוס מהסדרה החדשה יותר והוא ממש שקט! ויש לו אישור. לא עזר כלום.

לגביי משטרה, מניסיון שלי, עצרו אותי לבדיקות רשיון לא מעט פעמים ואף פעם לא אמרו כלום על האגזוז.

• תוכן חדש...