Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

נפלה לידי ההזדמנות להחליף ציוד שהיה ברשותי תמורת מגבר של קיקר דגם kx600.4 .

המגבר נראה לי מפלצתי ומאיים - מאוד כבד!

קראתי עליו נתונים - למעט הגודל הענקי שלו הוא מקבל ביקורות מצויינות כולל צריכת מתח נמוכה בהרבה מהמוצהר.

הוא 75 RMS לערוץ והטענה שהמגבר הזה הוא חתיכת צ'יטר, לפי המשקל שלו בלבד אני יכול להניח שיש אמת רבה בדבר.

אבל אני הולך להגביר איתו את המידבאסים שלי של האילייט (הם 6 אוהם תקחו בחשבון) שמוצהרים ביכולת ספיגה של עד 200 RMS.

עכשיו - אני מתלבט בין שתי אופציות:

נתון - הקיקר בגישורים מרים 300 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם (גישור).

האם להרים את המידבאסים האלה כשאני משתמש בקיקר בתור מגבר שני ערוצים ואז להשתמש בקלריון שלי להגביר כרגיל את הטוויטרים ואת המידים.

או שהמגבר הזה יהיה מספיק חזק בשביל להרים את המידבאסים האלה כביכול על 75 RMS לכל מידבאס - להרים איתו גם את המידים ולהשתמש ברוקפורד 160A2 לטוויטרים ולמכור את הקלריון.

מעבר להתלבטות הזאת יש לי בעיה נוספת - אני עובד על האלטרנטור המקורי של הקורולה ואני כבר חושש ברצינות שהפעם יש מצב שהוא לא ישרוד את זה. סה"כ בתצורה הנוכחית (כתוב בחתימה) אין לי שום בעיה חשמלית ברכב וזה גם לא מרגיש שיש איזושהיא בעיה.

כל המערכת הנוכחית מופעלת על קו 4 גייג' אחד ויחיד עם פיוז 60 אמפר ואין שום בעיה עד היום.

אם אני אבחר בלהשתמש בקיקר כמגבר שני ערוצים ואני אוציא את המגברון של רוקפורד מהמערך אני מתלבט בין לשים את המגבר של הקיקר על אותו קו מתח וככה - אם ישרף לי הפיוז אני אדע בוודאות שאני מגיע לשישים אמפר.

או שלסלול לו כבל 8 גייג' (40 אמפר - אני לא מאמין שאני אי פעם אגרום למגבר הזה לצרוך יותר מזה) נפרד ולהסתכן בזה שהפיוזים לא ישרפו אבל האלטרנטור יקרוס.

אם אני אבחר להעיף את הקלריון מהמערך - אני פחות או יותר מרגיש בטוח לשים את הקיקר על אותו קו מתח עם פיוז ראשי של 60 אמפר - אבל בשביל זה אני רוצה לקבל תגובות אם המגבר הזה מספיק טוב להרים את הוופרים של האילייט על 75 וואט לערוץ - בלקיחה בחשבון שהמגבר הזה הרבה יותר חזק ממה שהוא באמת מוצהר - שוב לפי המשקל שלו בלבד - נראה לי שמדובר במפלצת.

תגובות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אבל אני הולך להגביר איתו את המידבאסים שלי של האילייט (הם 6 אוהם תקחו בחשבון)

תגובות?

אתה בטוח שהמידבאס של האלייט הוא 6 אוהם ולא 4 אוהם ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אדי, אתה מתבלבל בין הטוויטר אילייט לוופר.

הוופר הוא 4

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אה - אוקיי - תודה!

אבל מה לגבי השאלות שלי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא לא צ'יטר, הוא פשוט מגבר אנדרייטד כי מסתכלים על הנתונים בצורה שגויה.

הוא מוצהר 70 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם ב12.5V, ב14.4 הם טוענים שהוא מוציא 130 וואט RMS.

להערכתי, לפחות את ה110 וואט RMS הוא מוציא בשקט, אגב הוא לא בנוי באיזה בניה מטורפת, מגבר מאוד פשוט אך חזק.

לא רחוק בבניה שלו מול הקלריון, לטעמי הדבר היחידי שטוב במגבר הזה זה הקרוס, הוא בנוי כחטיבה נפרדת ומוארקת כראוי- מונע כניסת רעשים.

בקיצור יש לך מגבר חזק ויחסית שקט, השאלה היא האם הוא מספיק איכותי?, לטעמי בשביל לדחוף זוג מידבאסים כמו האילייט בעבודה של 3WAY כלומר הם ינגנו 400 ומטה או משהו באיזור - זה יכול להספיק, אך אני הייתי מחפש מגבר שקצת יותר מדוייק בשליטה שלו באלמנטים.

אבל אני "קצת" שרוט בנושא.

under construction..

פורסם

לדעתי אתה עושה עוול לוופרים שלך במצבם היום. לתת להם 40 RMS זה גובל בהתעללות.

קח את הקיקר לוופרים ולמידים, את הרוקפורד שים על הטוויטרים ואת הקלריון תמכור. אני בטוח שהסט יישמע אחרת לגמריי.

חוץ מזה מה אתה מפחד משריפת אלטרנטור? בווליום שאתה שומע אתה יכול להסתפק בהגברה של הד-יוניט :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הוא אכן מוציא במקום 75 וואט לערוץ סביבות ה110 אין שום סיבה באמת שאני ארים איתו בגישורים - זה צריך להספיק לי ולעשות את העבודה.

אני מאאאאוד אוהב את הקלריון - אבל... its time to go.

אבל חכו... סבלנות, רגע! רגע! אני צריך לבנות עכשיו תיבות למידבאסים - לפני זה אני לא מתקין את המגבר.

ניר - אתה שרוט בעולם של שרוטים - לא חדש, הלאה!

תודה!

איתמר - בפעם האחרונה ששמעתי טראנס נשרף לי הפיוז של הווינקרים, אני עד היום לא בטוח אם יש קשר.

אבל כן - אני לא שומע בעוצמות שהן יותר מידי לאזניים (גם ככה הן גדולות כמו אצל דמבו) ואני נוהג כמו זקנה פכככ

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...