Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ב8-7 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בורכתי אתמול במאזדה 3 2005 אתמול (הרכב ה-1 שלי אני בן 18)

עכשיו אני מבקש ממכם להרכיב לי מערכת טובה למרות המערכת של החברה אני רוצה מערכת חזקה שמיעת צליל נקייה ומשהו על רמה,אם יש אופציה למחשב מרכזי שינהל הכל על גבי צג ויכיל את המוזיקה בכונן אני יודה לכם

ושהפירוט יכיל הכל מהחיווט ואיטום הרכב ועד למגבר וההרכבה תודה.

פורסם
שלום לכולם בורכתי אתמול במאזדה 3 2005 אתמול (הרכב ה-1 שלי אני בן 18)

עכשיו אני מבקש ממכם להרכיב לי מערכת טובה למרות המערכת של החברה אני רוצה מערכת חזקה שמיעת צליל נקייה ומשהו על רמה,אם יש אופציה למחשב מרכזי שינהל הכל על גבי צג ויכיל את המוזיקה בכונן אני יודה לכם

ושהפירוט יכיל הכל מהחיווט ואיטום הרכב ועד למגבר וההרכבה תודה.

דבר ראשון תתחדש על הרכב ותהנה ממנו!

ב- 8K בארץ יהיה קשה להרכיב מערכת טובה באמת אבל אם יש לך גישה לקניית מוצרים מחו"ל לפחות מגברים (ללא מע"מ - קרובי משפחה שבאים לבקר וכו'..) אז הסיכויים לבנות מערכת על רמה גדלים מאוד!

או לפחות יהיה צורך לקנות מגברים יד 2 בארץ.

(מגברים איכותיים מאוד שעולים חדשים מהחנות X ש"ח.. ביד שניה ניתן להשיג קרוב לחצי מחיר.)

ועכשיו לשאלות לא פחות חשובות:

מה אתה מחפש במערכת? כוח? במה = להרגיש במופע? באס? יש לך מושג איזה סוג סאונד אתה אוהב?

וכמובן איזה מוזיקה אתה שומע??

תן תשובות ונשמח לעזור.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המוזיקה שאני שומע צריכה להיות בעיקר בעלת איכות צליל נקי , אני שומע מוזיקה שקטה טרנסים רוק בגדול הכל

ובקטע של הרמקולים בעיקר אין לי אופציה להשיג מחול , או שיש אני צריך לברר .

ועוד שאלה יש לי את המערכת עצמה של המזדה 3 המובנית ויש רדיו דיסק , מה אתה מציע להשאיר אותה ולהחליף רק רמקולים והכל או להוריד אותה כי בעיקר היא יפה ומוסיפה ושוב אני שואל כמה בערך יעלה לי להשים מערכת שליטה על המוזיקה והכל עם מסך ושהמוזיקה תיהיה בכונן.

פורסם
המוזיקה שאני שומע צריכה להיות בעיקר בעלת איכות צליל נקי , אני שומע מוזיקה שקטה טרנסים רוק בגדול הכל

ובקטע של הרמקולים בעיקר אין לי אופציה להשיג מחול , או שיש אני צריך לברר .

ועוד שאלה יש לי את המערכת עצמה של המזדה 3 המובנית ויש רדיו דיסק , מה אתה מציע להשאיר אותה ולהחליף רק רמקולים והכל או להוריד אותה כי בעיקר היא יפה ומוסיפה ושוב אני שואל כמה בערך יעלה לי להשים מערכת שליטה על המוזיקה והכל עם מסך ושהמוזיקה תיהיה בכונן.

*במחשבים אני לא ממש מבין וגם לא כל כך מתעניין כי איכות אמיתית נמצאת ב CD האורגינלי.

*לגביי להשאיר את הרדיו דיסק המקורי של המזדה אז לא!

לגביי הרכיבים:

ב- 8K ניתן להשיג רדיו דיסק איכותי (1000-1500 ש"ח) + מגבר 4 ערוצים אמין (2000-2800 ש"ח) + קומפוננט קידמי (1500-2000 ש"ח) + סאב (כולל תיבה 1000-1200 ש"ח)

יש מצב שישאר גם קצת כסף להתקנה וחיווט אבל לאיטום לא ממש..

אבל אם תצליח להשיג רדיו דיסק ו/מגברים מחו"ל/יד 2 הרמה של המערכת תוכפל!

נוכל לבצע בי אמפינג = הגברה נפרדת לכל רכיב וכו'..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

יש רק בעיה אחת , אני כבר ראיתי בפורום הרבה אנשים עם מאזדה 3 שיש בעיה עם התקנה שם , אי אפשר לעקוף את המערכת המובנית בקלות , וצריך מתקין שיודע היטב מה הוא עושה . אז קח בחשבון כמה אלפי שקלים רק להתקנה , ובמיוחד אם תרצה להשאיר את השליטה על המזגן ושליטה מההגה .

תחפש מאזדה 3 בפורום ותראה איזה בעיות יש יחודיות לדגם הזה . כי אני זוכר שהיו כבר כמה שירשורים עליו

בברכה יהודה

פורסם

אז ככה אני מתחיל. בלי לדעת מחירים אני יוריד אותך ואת כל מי שעד עכשיו יגיב לאדמה. יש לך ים של אפשרויות אתה ורק אתה בוחר מה כדאי לך ועל מה את מתפשר. בקיצור יש לך כמה אופציות נתחיל מ HU שזה רדיו דיסק.

1. אתה יכול להאשאיר את שלך שזה מקביל אותך מבחינת כיוונים של המוסיקה. אתה פשות או במעבדה מוציא לך יציאיות RCA מהמערכת המובנית ( דרך אגב מה יפה בה?) ואז לחבר למגבר שתיקנה סביב ה2000 ש"ח שכבר אמרו לך.

2. או שאתה פשוט מחיליף את הרדיו המקורי שלך לאחד משוכלל יותר שגם קורה MP3 גם אפשרויות כיוונון רבות גם יפה יותר. אאה וגם שליטה על רכיבים לדוגמה סאב וופר. פשוט קונה מתאם (פלסטיק) לDIN1 שזה הגודל הסטנדרטי של הרדיו לדוגמה אלפיין :) . מחבר את החשמל מחבר את המגברים בעזרת RCA נורמלי ודרישת שלום. יש לך מערכת נורמלית. אל תישכח שמתאם גם עולה כסף אבל גם להוציא RCA מה רדיו שלך או ליקנות מתאם בישביל זה זה גם כסף. כמה? לא יודע אני חושב שמתאםפלסטיק עולה סביב ה 200 ש"ח

סורי... שכחתי להוסיף בקשר לשליטה מהגה, זה לא יהיה לך גם אם תבקש טוב טוב את המתקין או אפילו את יהודה. אתה חייב מתאם לדבר הזה וזה דבר מאוד נדיר בארצינו מניסיון. גם לא ידועה לי אם ביכלל יש דבר כזה לרכב שלך אבל זה גם תלוי במערכת שתיבחר. לאלפיין לדוגמה יש מתאמים להרבה מאוד רכבים. מתאם כזה בחול עולה סביב ה 100 $ שזה הרבה. אם תזמין אותו לארץ יצא לך קרוב ל 1000 ש"ח על קופסה קטנה ועל הנאנה בשליטה מההגה. מסך לא יעבוד וגם לא צריך כי כל המסך שלך יהיה ברדיו דיסק שתרכיב. דברים כאלה כמו מזגן וכו' הם חייבים להישאר. אצל צרפתיים זה לא קשור לתצוגה של רדיו מקורי. אני מאמין שבמזדה אותו דבר. אז אזל תדאג.

מה עוד...?

בקשר לכונן. יש לך את ה אי פוד שאגב יש הרבה נוסעים בקשר לזה, תעשה חיפוש קצר צר.. אם אתה תיקנה אי-פוד אז הוא ורק הוא ניתמך על ידי רדיו דיסקים שונים שבינהם אלפיין הוא הראשון אם אני לא טועה. שדרכו ודרך עוד מתאם מעניין תוכל לחבר את המכשיר למכשיר הרדיו דיסק ולשלוט בעברת שירים ליראות תצוגה של אי-פוד ברדיו דיסק זמן ו שם של השיר.

אז ככה אתה קונה רדיו דיסק שיעלה לך לדוגמה 1500 ש"ח יד שניה אם אתה רוצה משהו טוב. מגבר 1500.. רמקולים תקנה חדשים 2500 ש"ח כי זה הכי חשוב. סאב ב 1700 . נשאר לך 800 ש"ח היתי קונה מגבר שתי ערוצים ו מונו אבל צריך הגדלה של התקציב. מונו גם משהו כמו 1500 ש"ח! הכל יד שניה חוץ מסאב ורמקולים.

בהצלחה...

• תוכן חדש...