Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום בגולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי אתמול גולף שנת 2002 נפח 2000

במהלך נסיעה לאחר שמד החום עולה ומגיע לטמפרטורה הרצויה (90)

הוא פתאום צונח בחזרה למטה ועולה שוב לאחר מס דקות

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה

פורסם

תקלה יחסית נפוצה יוניט חום תקול.

גש למוסך רון ברחוב המסגר 31 ת"א

טלפון:5373204

בקש את רון

מחיר כולל יוניט חום+עבודה+השלמת נוזל קירור בערך 200 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא עובד במוסך ולא מכונאי ! אני מהנדס מכונות ועוזר לחברי הפורום בייעוץ טכני.

המחיר של רון הרבה יותר זול מאשר בצ'מפיון, בכול מקרה במידה ויש לך ידע טכני וספרות מקצועית אתה יכול להחליף את היוניט לבד, מחירו של החיישן בצ'מפיון הוא כ-80-100 שקלים + מיכל נוזל קירור במידה ותצטרך להוסיף נוזל קירור הוא כ-45 שקלים עבור נוזל מקורי G12 PLUS בלבד.

פורסם

ברגע שאתה מפרק את היוניט נשפך חלק מנוזל הקירור, מכיוון שהיוניט טבול בנוזל הקירור על מנת למדוד את הטמפרטורה שלו. חובה להשלים את כמות נוזל הקירור שנשפך.

פורסם

אני מתעלק על השרשור , מתנצל .

מרק , כמה צריכה לעלות החלפת נוזל קירור ברכב , פאסאט 2001 .

אני רוצה לעבור ל- G12 .

כרגע הרכב על מים ירוקים זולים .

העניין הוא שאני מירושלים , ומוסך רון קצת רחוק לי .

בכול מקרה , כמה אמורה לעלות ההחלפה במוסך צ'מפיון ?

וכמה במוסך רון ? אולי אני אסע אליו וזהו .

תודה רבה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ראשית, מארק הוא נכס לפורום. חיבורו לספרות הטכנית ונכונותו לעזור, ראויים לכל שבח. באשר למוסך רון, המחירים אינם זולים מאלו של צ'מפיון המרכזי, במרבית המקרים. היחס והמקצועיות ב"רון" לעילא ולעילא.

פורסם

אני לא יודע איך מארק נתן מחירים כל כך זולים , אבל הוא מטעה .

מוסך רון , רצה על החלק + עבודה קרוב ל 700 שקלים . במילה אחת ה-ז-ו-י!

הנה הנושא המלא מפורום VAG

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=6400&KW=%E7%E5%ED+%EE%F0%E5%F2&PN=0&TPN=2

בכל מקרה אני קניתי את הטרמוסטט של WAHLER גרמני למהדרין ב100 שקלים , תוסיף עוד עבודה ותגיע ל250 במקרה הכי גרוע.

אם תרצה צור קשר בפרטי ואני אפנה אותך מהיכן לקנות.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

ידידי היקר,

אני מדבר על יוניט חום, ואתה נותן דוגמא של טרמוסטט לכן ההבדל במחירים, כמו כן בדגמים מסויימים של גולף דור 4 קיים תרמוסטט חשמלי כלומר הפתיחה/סגירה מבוקרים מחשב ולכן המחיר שלו אכן בסביבות 800 שקלים.

ייתכן שהייתה היא הבנה בינך לבין רון בסוג הטרמוסטט המותקן ברכב ומכאן הטעות, כמו שתמיד אני כותב יש להתייחס לקוד המנוע בזמן רכישה או תיאור התקלה.

פורסם

סלח לי על הטעות של היוניט חום , אך גם אותו החלפתי לפני הטרמוסטט בסכום של 120 שקלים (לא ממוסך רון)

ושום דבר לא השתנה.

ברגע שהחום מגיע ל90 צונח חזרה ועולה שוב , ברוב המקרים אכן מדובר בטרמוסטט.

והמחיר של מוסך רון , היה גבוה פלאים מהמחיר המקובל.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

גם לי יש את את אותה הבעיה ב-A3 שנת 2001 והיום הייתי במוסך ג.ג.ג. ברעננה ואמרו לי שסה לא הטרמוסטט אלא כל הלוח שעונים דורש שיפוץ.

האם זה הגיוני?ואיך זה משפיע?

תודה רבה.

פורסם
העניין הוא שאני מירושלים , ומוסך רון קצת רחוק לי .

בכול מקרה , כמה אמורה לעלות ההחלפה במוסך צ'מפיון ?

גם אני ירושלמי ואחרי שהמוסך שלי (ק.ש. בגבעת שאול) נסגר, מישהו באיזה פורום (אולי כאן) המליץ לי על "מוסך המכונית" ברח' בית היוצר 16 בתלפיות, דבר עם שאול, טל' 6783866. טיפלתי שם טיפול שוטף, וגם בתקלת חיווט באשמתי, והם היו מאוד מקצועיים ונחמדים.

אני בהחלט ממליץ, תקבל הצעת מחיר, כדי שיהיה לך מול מה להשוות.

אגב, למוסך המרכזי בירושלים הומלץ לי לא להכנס, וזה מכמה אנשים.

• תוכן חדש...