Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

רציתי לבשר שבשעה טובה מצאתי את האוטו שלי, לאחר חיפושים רבים ולא מעט שאלות והתייעצויות איתכם.

מצאתי סוזוקי סוויפט סדאן, שנת 93', יד ראשונה, ידני, עשה 138,000 ק"מ.

הבעלים הקודמים הם זוג מבוגרים ששמרו וטיפלו באוטו בקנאות על גבול המעלה גיחוך והיו בהיסטריה שמא יצטרכו להתמודד עם ישראלי מצוי שבא לערבב לנצל ולדפוק אותם.

עשיתי עם אבא שלי בדיקה לאוטו, הוא בהחלט במצב סביר לגילו, כמובן שהיו ליקויים אבל לפי הבוחן והמכונאי שלנו לא מדובר במשהו משמעותי.

בכל מקרה, כל עניין הקנייה היה לי מפחיד, והרבה בזכות עזרתכם יצאתי מהקנייה רגועה עד כמה שאפשר, בינתיים...

וגם השכלתי להבין עד כמה חשוב שהאוטו יהיה שמור ומטופל כמו שצריך.

תודה רבה

פורסם

מזל"ט נשמע אחלה, הסבלנות משתלמת.

אפשר לקרוא לסוזוקי במקרה הזה "חתן" במקום "כלה" בדרך כלל.

אלא אם כן יש לך נטיות, וזה גם בסדר.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

איחלתי לחייל בהצלחה בתפקידו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב !

תתחדשי ותהני מהרכב.

המכונית הזאת לדעתי האישית עדיפה על דייהטסו שרייד 88-93, היא קצת יותר מודרנית, ויובאה לארץ מהונגריה עד שנת 2001 (יורוסוויפט).

גם מנוע של סוויפט עשוי אלומיניום, וגם בו חשוב להשתמש בנוזל קירור ולא במיים רגילים.

במנוע סוויפט 1300 לא נגרם נזק לראש מנוע במקרה של קריעת רצועת טיימינג.(ישנם שקעים יעודים בחלק העליון של הבוכנה).

אחת הבעיות המרגיזות של המכוניות האלו היא טמבונים שבנויים משני חלקים, ולאחר כל פגיעת חניה הם נפתחים לשניים, ולא קל להחזיר אותם למקום.

אם יש לך מזגן מקורי- זכית. מזגנים מקוריים מצויינים.

משענת מושב אחורי מתקפלת בשני חלקים, מה שמאפשר הובלת חפצים ארוכים.

יש מכוניות מסויימות מודל 2007, שעדיין לא מציעות את האפשרות הזאת.

ושוב פעם, תתחדשי !

פורסם
מזל טוב !

בקרוב אצלי

"סעי במהירות אבל בזהירות"

הרבה מהירות לא תהיה עם הרכב הנ"ל.

סעי בזהירות כי בטיחות פאסיבית היא לא הצד החזק של הרכב הנ"ל, מניסיון...

פורסם

בהצלחה תתחדשי.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

• תוכן חדש...