Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באיביי S15L7 ואני מכיר את הS12L7.

האם הדבר היחיד שמשתנה זה הגודל שלו?

וראיתי גם שה15' הוא 1000 RMS הגיוני? אני יודע שה12' הוא 750 RMS.

תודה מראש

פורסם
מן הסתם זה הגיוני אם האלמנט יותר גדול אז גם העוצמה שלו

וואלה,חידשת לי.

אם גודל האלמנט גדול יותר אז כמות הRMS גדלה?אז חברת image dynamics משונה.

אין קשר,ככל שהאלמנט גדול יותר(באינצ'ים)לרוב הוא יודע לרדת יותר טוב מאותו מוצר בקטן יותר.

לדוגמה,

הL7 שהוא 15 אינץ בהנחה שהוא 750WRMS כמו הרגיל(12)היתרון שלו זה לרדת בתדרים יותר נמוך.

אך פה השתנת גם כמות הRMS.

פורסם

נו ברור שלא בכל המקרים זה כך, אבל אם להשוות 2 סאבים(אותה חברה ואותו הדגם אפילו) אחד 15' והשני 12' זה כך.

פורסם

אמינות יש לך על 100 אחוז..

אין בעיה לללכת על שום סאב.. הבעיה היא בזה שאתה צריך מגבר שיצליח להרים אותו + קומפוננט לא זול + איטום וכו'...

תחשוב גם על זה.

אם יש לך את כל אלה אז ברור למה לא !! :)

פורסם

טוב נראה לי אני הלך על ה750RMS המכור יותר.

יותר זול+מגבר יותר זול

ובמצב שלי אין לי ממש להשקיע סתם ככה אני חשוב ש750RMS יספקו אותי בנתיים

פורסם

אתה יודע כמה כוח יש לסאב כזה עם הגברה נכונה ועם תיבה טובה?

ותריצו חיפוש על סאבים. ויש עוד המון ללמוד בנושא.

שהגודל לא קובע. והRMS גם לא. ומה משפיע הסראונד. ומזה הספידר. ועוד המון דברים. כולם בחיפוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני קורא את השרשורים וזה דומה לקומדיה. פשוט עושה לי מצב רוח על בוקר :-)

הקיקר 750 RMS בגודל 12 אינצ' זה סאב חזק מאוד. סאב חזק מאוד. סאב חז... אופס. שלא נדבר על 1000 RMS! אם הייתה אומר "נו טוב אני אלך על הCVR,(דרך אגם זול יותר פי 2) במקום ה L7" אז הייתי מבין. אבל L7 12 או שזה יהיה L7 15, זה גם איטום, זה גם מגבר חזק וזה גם קופוננט ביכלל לא חלש. בכלל לא! הבנתם את כוונתי? אא... זה גם חיווט, שיכול להגיע ל1500 2000 ש"ח. זה גם התקנה, זה הרבה מקום תפוס בבגאז'. זה תיבה חזקה בנויה היטב גם איזה 600 ש"ח. על איזה רכב מדובר??

אז ככה אני אומר מניסיון כזה. לי היה מגבר 2 ערוצים RMS 100 (לא 1000) וואט לערוץ, מגבר 4 ערוצים 75 RMS (לא 750)וואט לערוץ ומונו של 1000 RMS (לא 10,000) וואט ל2 אום. משהו כמו RMS 1000 ב4אום סה"כ לכל הרכיבים מערכת של 4 וופרים של 100 RMS מקדימה, שני טוויטרים, וסאב L7 12 אינצ' העלוב... :-) החוט היה 2 ג'.

המערכת בפיקים עברה 110 אמפר. בממוצע, בווליום גבוה הצורך היה ב 40 גם 50 אמפר. אלטרנטור של רכב רגיל זה 60 70 אמפר לי היה מזל שלקסנטיה אלטרנטור הוא 90 אמפר ורק אחרי כל הסיפור הזה התחלתי להרגיש מה זה היהובי אורות. עוד מחשבה לכל המעריצים של רכב גרמני ויפני. רק אז הקיקר היה נישמע חזק ו לא עבר על הקומפוננט.

עכשיו יש על מה לחשוב...

פורסם

זה שהסאב גדל , לא אומר שהיכולת התרמית שלו מתחזקת.

במקרה זה לא חקרתי , אבל כנראה שיהיו שינויים בסליל\פתחי אוורור

ההספק שהסאב עומד בו תלוי בהרבה משתנים , שבד"כ הם זהים בכל הגדלים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...