Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהסו אפלאוז 96'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי רוצה חוות דעת...

חבר שלי רוצה למכור את הרכב שלו אפלאוז 96' 50 אלף קילומטר יד ראשונה 20 אלף שקל

האוטו היה רוב הזמן של סבתא שלו ולכן הקילומטר נמוך כל כך....הייתם ממליצים לקנות? ראיתי פה דעות בעיקר שליליות על האפלאוז (חוסר שוק,מנוע רגיש עם בלאי גדול,לא חסכוני בדלק)

בכל מקרה מה דעתכם? האוטו הולך לעבוד קשה בעיקר נסיעות עירוניות בין עירוניות קצרות באזור המרכז....ככה שחשוב אוטו חסכוני

פורסם

רכב במצב כזה אני לא הייתי חושב פעמיים, עד כמה שאני יודע האפלאוז היא די פופולרית אך אולי אני לא מעודכן, בד"כ רכב שמטופל היטב לא אמור להיות בעייתי. לחבר טוב שלי יש אפלאוז ואף פעם לא שמעתי אותו מתלונן על צריכת הדלק.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

אם אכן זה הקילומטר'ז וחלק מחייו הרכב לא נסע ב"רוורס" תחטוף אותו מיידית,אין הרבה מציאות כאלו.

לי יש 97 אוטומטי גם הוא מאוד חסכוני מחוץ לעיר ומגיע לצריכה של 1:12 בשקט במהירות 90 קמ"ש.

יש לבדוק ןלוודא שברדיאטור ובמיכל העיבוי יש אך ורק מים ירוקים.

אם תמצא שם מי ברז התרחק מהרכב שכן מי הברז אוכלים את ראש המנוע העשוי מסגסוגת אלומיניום וזה פתח לצרות (החלפת מנוע בד"כ,בגלל שהבלוק נאכל).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רב חסכוני ביותר גם עקב המשקל הנמוך.

על בטיחות אין מה לדבר - בכלל לא חשבו על זה כשתכננו אותו.

דווקא טוב מאוד לשיוט עקב ההילוכים הארוכים בצורה מוגזמת 140 קמ"ש ב 3500 סל"ד. (אוטומט )

האמינות לעילא ועילא.

הילוך ראשון 60 קמ"ש

הילוך שני 120 קמ"ש

הילוך שלישי עד 198

המצחיק הוא שגם ב197 הוא מוריד לשלישי...:-P

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תודה על התגובת המהירות והענייניות, אי אקח את הרכב לבדיקה במוסך ואני אוודא שאכן השתמשו רק במים ירוקים...

בעניין הקילומטראז' אין לי דאגות זה חבר טוב שלי מגיל צעיר...הוא לא מסוג האנשים שצריך לחשוש מרמאויות

פורסם
רב חסכוני ביותר גם עקב המשקל הנמוך.

על בטיחות אין מה לדבר - בכלל לא חשבו על זה כשתכננו אותו.

דווקא טוב מאוד לשיוט עקב ההילוכים הארוכים בצורה מוגזמת 140 קמ"ש ב 3500 סל"ד. (אוטומט )

האמינות לעילא ועילא.

הילוך ראשון 60 קמ"ש

הילוך שני 120 קמ"ש

הילוך שלישי עד 198

המצחיק הוא שגם ב197 הוא מוריד לשלישי...:-P

כבר שכחת? הילוך רביעי:

100 קמ"ש - 2200 סל"ד

137 קמ"ש - 3000 סל"ד

160 קמ"ש - 3500 סל"ד

180 קמ"ש - 4100 סל"ד

עם כמה שהאוטו זוועה, תמיד אהבתי אותו.

פורסם
כבר שכחת? הילוך רביעי:

100 קמ"ש - 2200 סל"ד

137 קמ"ש - 3000 סל"ד

160 קמ"ש - 3500 סל"ד

180 קמ"ש - 4100 סל"ד

עם כמה שהאוטו זוועה, תמיד אהבתי אותו.

צודק צודק - ככה זה כשצריך לנסוע עשרות אלפי ק"מ בלי ספידומטר....:-P

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...