Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם. ברשותי רכב ישן בעל רדיו טייפ בינוני אך בעל כניסת ליין אין. קניתי רכב חדש (מזל טוב לי) אך הוא בעל רדיו דיסק ללא ליין אין. אני מאוד מעוניין לשמוע את המוזיקה מהאייפוד שלי-עד היום התשמשתי או בכבל או במתאם קסטה בין האייפוד לרדיו דיסק, וכעת האפשרות היחידה שיש לי היא מתאם FM ששמעתי שהם באיכות גרועה. לכן חשבתי (לפני מכירת הרכב הישן) להחליף בין הרדיו דיסק לרדיו טייפ- האם זה ניתן? היכן וכמה זה יעלה?

אגב מחיפוש שעשיתי לא מצאתי רדיו טייפ לרכב למכירה (חדש) כך שלא אוכל פשוט לרכוש טייפ חדש.

תודה!

פורסם

שלום למתבלבל :]

המהלך שאתה הולך לעשות נשמע קצת הזוי מאחר ויש כבר המון אופציות אחרות , אחת מהן היא למכור את הרדיו דיסק החדש ולרכוש אחד בעל כניסת אוקס קידמית (מינימום 550-600 שקל לפיוניר)

שקול אופציה זאת מאחר ושיטת הקסטה חוט לא הכי איי איי איי .

לילה טוב שבוע טוב , רוני .

פורסם

מהי שיטת ה"קסטה-חוט"?

ומעבר לכך- ברור לי שאני יכול לרכוש רדיו עם יציאת AUX חדש ב 600 שח- מנסה להמנע מכך, ושיערתי שעלות עבודה בלבד של החלפת רדיו דיסק ברדיו טייפ לא תעלה על 100 שח. זה צעד לא הגיוני עד כדי כך?

תודה על התשובה המהירה!

פורסם

כן אבל כולה עוד 400 שקל אתה כבר מקבל רדיו דיסק וגם תכניסה שאתה צריך שתוכל גם לשמוע דיסקים שיבוא לך !!!

ולא קלטות שכבר לא משתמשים כמה שנים טובות

פורסם

"קסטה חוט" זאת קטסה מיוחדת שאתה שם ברדיו טייפ.

ומהצד השני יוצא חוט שמתחבר לאיפוד/MP3/כל מכשיר אחר.

ואז אתה מפעיל את המכשיר (רדיו טייפ+איפוד) ושומע.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תבדוק במעבדות לתיקון מכשירי אלקטרוניקה אולי אפשר להתקין כניסת AUX ברדיו דיסק שברשותך

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

יש לו ברדיו טייפ לייו אין,שתי בננות ודרכם הוא מחבר את האייפוד.

גם לי אותו דבר ברכב,אני שומע דרך הנגן ושומעים אחלה,לא צריך שום קסטה.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

אולי המהלך הזה קצת יקר... אבל הוא משתלם

יש את הפאנלים החדשים יותר של פיונייר (כמו ה- 6950IB) -לי יש אותו- שהוא פאנל פשוט מצויין.

ושולט איי פוד.

כל שאתה צריך לעשות זה לרכוש אחד כזה... לקנות מתאם של איי פוד (מתאם עולה בערך 100 שקל)

גם תמקבל פאנל מצויין

וגם הוא מוכן לשלוט על איי פוד.

פורסם
אולי המהלך הזה קצת יקר... אבל הוא משתלם

יש את הפאנלים החדשים יותר של פיונייר (כמו ה- 6950IB) -לי יש אותו- שהוא פאנל פשוט מצויין.

ושולט איי פוד.

כל שאתה צריך לעשות זה לרכוש אחד כזה... לקנות מתאם של איי פוד (מתאם עולה בערך 100 שקל)

גם תמקבל פאנל מצויין

וגם הוא מוכן לשלוט על איי פוד.

תגיד אתה קראת את השירשור והבנת את הבעיה שלו ? כי נראה שלא טרחת בכלל להבין מה הוא רוצה/שואל ובאת עם העיצה הזו . היא עיצה נכונה אבל זה לא מה שהוא ביקש . אז להבא כשאתה בא לעזור למישהו תנסה להבין מה הוא רוצה ותעזור לו היכן שכואב לו , ולא היכן שאתה רוצה . זה לא בא להעליב או משהו , זה פשוט בא לתת לך מעט חוכמת חיים שתנסה לתת יותר תשומת לב למה שקורה.

ולפותח השירשור , אם אינך רוצה להשקיע בלסדר AUX או ליין אין למכשיר שיש לך , וכול מה שאתה שומע זה אייפוד , אזי אין שום סיבה בעולם לא להעביר את הרדיו טייפ שלך . ותוספת תועלת תהיה שאף אחד לא יחשוב לפרוץ לרכב שמשתמש ברדיו טייפ

ודרך אגב כשאתה הולך למתקין שיחליף לך תשאל אותו אם אפשר לשים פאנל של רדיו טייפ על רדיו דיסק , כך שיסתיר את הרדיו דיסק , כי אותי זה מעניין אישית. ואודה לך על התשובה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...