Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת גנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בירצוני ליקנות גנטים חדשים וצבוע אותם באדום חזק.

השאלה שלי האם כדי לעשות את זה אצל מישהוא מיקצועי(אם כן איפה וכמה זה יעלה?)

או לעשות את זה לבד כמו פה https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=138751

שדרך אגב יצא לו מאוד יפה והיתרשמתי מהאיכות הגבוה וגם העלות הנמוכה של פרויקט כזה.

או שביכלל עדיף לי ליקנות גנטים יד שניה כי בכול מיקרה אני רוצה ליצבוע אותם?

תודה מראש אל העזרה.

פורסם

אם אני לא טועה פיט סטופ ברחוב המסגר בת"א מוכרים מגנזיום בצבעים.

דבר שני - אני אישית ממליץ לך במידה ותחליט לקנות מגנזיום יד שניה לפנות לצבעי רכב שיעשה לך עבודה מקצועית בצבע רכב והכול, או שפשוט תעשה כמו בפרויקט שהעלית רק לא עם ספריי רגיל. חנות בשם טופ קולור בת"א מוכרת צבע לרכב במיכל ספריי עלות 65 שח, צבע מטאלי.

בהצלחה, תעדכן

פורסם

יש מפעלים לצביעה בצבעי אבקה (powdercoating). הצביעה הזאת הרבה יותר עמידה מצביעה רגילה עם כל ספריי שהוא, והמפעלים עושים ניקוי חול לפני הצביעה. אני מכיר את "חצם" שעושים את זה, המחיר לא יקר בכלל.

נ.ב. תצבע לשחור.

• תוכן חדש...