Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניצול שרשור:

יש לי ברכב ריפודים יפים בצבע ירוק ויש לי במושב האחורי כתמי שמן ,האם ניתן להסיר ואם כן בעזרת איזה חומר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כתמי שמן אנחנו מוציאים בעזרת אבקת טאלק (האבקה הלבנה).

פשוט מפזרים, ממתינים מספר דקות ומשפשפים עם מברשת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הטאלק עובד גם על כתמיי שמן/גריז ישנים שנמצאים על שטיח הרכב הרבה שנים?

אין צורך במים בכלל ,רק לפזר את הטאלק וכעבור כמה דקות להסירו?

פורסם

לא הגענו למצב הזה עדיין :roll:.

כדאי לנסות, זה לא יכל להזיק,בסוף שואבים והכל חוזר להיות נקי בחזרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ניצול שרשור:

יש לי ברכב ריפודים יפים בצבע ירוק ויש לי במושב האחורי כתמי שמן ,האם ניתן להסיר ואם כן בעזרת איזה חומר ?

ניצלו אותי ונשארתי בלי תשובה. ככה עושים?
פורסם

מאיזה סוג הכתם?

איזה סוג של צבע?

ל'

פורסם

שאל את אישתך!!!

יש חומרים שמורידים כתמים מריפוד בסופר

תתייעץ עם הנשים איזה הכי טוב זה בדיוק כמו ספה בסלון.

תפקיד החברה שלי בניקוי הרכב!

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...