Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רינו קליאו B מודל 1999 , בבדיקה במוסך המרכזי אמרו לי שצריך לעשות שיפוץ גיר, העלות כ-10,500 ש"ח

האם מישהו מכיר מוסך אחר שעושה את העבודה בהרבה פחות

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? אם אתה מהצפון שלח לי הודעה פרטית ואני אנסה לברר לך במוסך כללי שאינו מורשה היבואן,שבו אני מטפל ברכב.

במוסך הזה עובד מכונאי ממוסך "צמרת" לשעבר כך שהוא מכיר מכוניות צרפתיות ,יותר פיזו' אבל אני מאמין שגם את הרכב הזה.

המחיר בלתי שפוי בעליל ולדעתי מגיע לכמעט 30% משווי הרכב.

אם אתה מאיזור אחר כדאי לפנות למכוני גירים אוטומטיים באיזור מגוריך לאיתור מדוייק של התקלה תחילה,אם צריך להחליף /לשפץ את הגיר הם יתנו לך מחיר טוב בהרבה ולא לתקן במורשה היבואן כי סכום כזה הוא פשוט שוד לאור היום.

נוסף לכך,אם אתה מאיזור המרכז כדאי מאוד לעיין בשרשור הבא ותוכל לפנות בהודעה פרטית לבעל הרכב כדי לברר באיזה מוסך תוקן הגיר.

הנה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118767

בהצלחה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כדאי לבדוק אצל "גירומטיק" בחיפה. יקרנים , מומחים גדולים, נראה שפחות יקרנים מהמוסך המורשה. שווה בדיקה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה הבעיה בגיר.

אם הגיר לא מת ורק מחליק קצת או לא נכנס חלק להילוך יכול להיות שהבעיות נפתרות ועוברות כאשר מחליפים שמן גיר.

בשנים האחרונות היבואנים לא ממליצים להחליף שמן גיר כי זה הרבה עבודה ואפילו אין חור ניקוז בחלק מהגירים.

מניסיוני החלפת השמן "מחיה" את הגיר.

אגב בספר הרכב שלי (יצרן צרפתי) כתוב במפורש להחליף שמן גיר כל 60,000 ק"מ אולם קטע זה "צונזר" ע"י היבואן ורק כשהתעקשתי והראתי להם בספר הטיפול של היצרן כי יש המלצה להחליף שמן גיר כל 60,000 ק"מ הם הסכימו לעשות זאת. יש להקפיד להכניס את הנוזל המתאים לגיר הספציפי.

אם אתה מאזור חיפה גש למוסך "אוטו-דן" חלוצי התעישה 64 מפרץ חיפה ותתיעץ עם דני. בקש ממנו לבדוק אם החלפת שמן תביא הבראה לגיר.

שלמה דן גדרון

פורסם

אם אתה מגיע לצפון, אני יכול לתת לך איבחון מדוייק, ברוב המקומות ישר אומרים הלך גיר כי לא רוצים להתעסק וזה הכי קל.

לפי דעתי, גש למקום אמין לאיבחון התקלה,זה קודם כל.

הלך גיר זה הכי קל לומר.

• תוכן חדש...