Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי הולך על הTSI...זה מנוע חדיש ומורכב ואין לדעת מה יהיה עם האמינות שלו

הייתי הולך על הג'טה 2 ליטר, גם בגלל עיצוב מדהים ואיבזור מעולה וגם בגלל היוקרה שהיא משדרת, הB4 שממותגת כרכב מנהלים משדרת יוקרה ברמה של משפחתית בקושי, שימו לב שמשווים אותם פה למשפחתית מבית VAG ולאור השרשור היא מתקשה לעמוד, לא רוצה לדעת מה היה קורה אם פאסאט היתה נכנסת למשוואה...

בקיצור ג'טה 2 ליטר נשמע טעים

פורסם
לא הייתי הולך על הTSI...זה מנוע חדיש ומורכב ואין לדעת מה יהיה עם האמינות שלו

הייתי הולך על הג'טה 2 ליטר, גם בגלל עיצוב מדהים ואיבזור מעולה וגם בגלל היוקרה שהיא משדרת, הB4 שממותגת כרכב מנהלים משדרת יוקרה ברמה של משפחתית בקושי, שימו לב שמשווים אותם פה למשפחתית מבית VAG ולאור השרשור היא מתקשה לעמוד, לא רוצה לדעת מה היה קורה אם פאסאט היתה נכנסת למשוואה...

בקיצור ג'טה 2 ליטר נשמע טעים

שופווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווני.

פה קונים רכב בשביל הפוזה ??

ורק להזכירך עתיד, שה B4 ניצחה את הפאסאט 2.0 ל' עוד עם הגרסה טרום מתיחת הפנים האחרונה !!!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ניצחה - ניצחה במה ?

ושקונים רכב אז כן גם סמל סטטוס מהווה שיקול, וחבל שאתה לא מספיק כן עם עצמך להודות בזה

שאתה משקיע על אוטו 160 אלף שקל אז כן אתה רוצה שהרכב יראה ויתן לך תחושה של כזה ב160....

למה אנשים מוסיפים כל מיני אביזרי עיצוב ? חצאיות, פנסי ערפל וכו' ? מתי פעם אחרונה פגשת בישראל רכב שטס בכבישים מהירים ב300 קמ"ש והרוח יוצרת לו עילוי כ"כ מורגש שהוא פשוט חייב חצאיות, או כנף אחורית, או פנסי ערפל כי הוא פשוט לא רואה מטר מהאף של הרכב ב90 אחוז מהזמן

רכב בישראל בגלל התמחור בגלל המצב הכלכלי הוא סמל סטטוס לכל דבר, ואולי יותר מזה : סמל הסטטוס הכי חזק מוחשי ודומיננטי שקיים היום בשוק !

פורסם
אגב, לדעתי אחזקת מנועי ה TSI צפויה להיות יקרה. שני מגדשי טורבו...

שמע, היתה לי התלבטות לפני שקניתי, וכבר המלצתי פה לשואל המקורי שכנראה עדיפה לו הג'טה אם איננו מחפש פרצי ריגוש. אבל, אני לא שמעתי על כך שלכל רכבי ה- TDI או ה- 1.8T הלכו ה"טורבואים", ולכן נדמה לי שההנחה שלך לאו דווקא מבוססת (וגם לא ממש מדוייקת עובדתית). מה גם, שבטורבו עצמו כמעט ולא משתמשים משום שהרכב כמעט ולא מטפס מעל ל- 4000 סל"ד, כך שמשתמשים בעיקר ב- סופרצ'רג'ר. אמת, אני לא יודע מה תהיה אמינותו לאורך זמן. אם קראת על הנושא אתה בטח יודע שהוא נבחן במכוניות רבות ועל פני ק"מ רבים לפני שהוכנס לייצור סדרתי. עדיין, אני מסכים שישנה שאלה לגבי עלותו בעתיד הרחוק. בינתיים, יש שנתיים אחריות +.

אני מבין שאתה מצדד ב- B4, זכותך. אבל מעבר למה שנאמר לעיל, כשאני רואה כזה אני ישר מחפש את מדבקת הליסינג שלו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ניצחה - ניצחה במה ?

ושקונים רכב אז כן גם סמל סטטוס מהווה שיקול, וחבל שאתה לא מספיק כן עם עצמך להודות בזה

מסכים ב- 100%. לשם הדגמה, השותף שלי מחפש להחליף בקרוב את המזדה 6 שלו. מבחינתו, B4 זה אותה רמה ואפילו פחות (יש לאביו, כרכב ליסינג, ומניסיונו הוא מעדיף את ה- 6); אאודי/מרצדס זה הטופ, וביניהם יש את הפסאט, שהיא אגב לכל הדעות גם הרבה יותר יפה ומפוארת, מבפנים ומבחוץ.

בדיוק אתמול הייתי במרכז המסירות של VW כדי לקחת חלק שחסר לי בספר רכב (יש פירוט טכני על כל המנועים חוץ מאשר על ה- TSI, אני כנראה הייתי בין הראשונים שקיבלו כזה רכב ושכחו להכניס את העמוד הרלבנטי...), ונמסרו שם שלוש פסאט. לא ניתן בכלל להשוות את הרושם שהן עושות לרושם שמייצרת B4, בהנחה שאתה מסכים כי לרושם ולהרגשת הגאווה העצמית הסובייקטיבית ישנה חשיבות - ולו מעטה - כאשר בוחרים רכב.

והג'טה מסכים דומה לפסאט כדי לייצר רושם (מה גם שלטעמי היא נראית יותר טוב מה- B4 ההמונית).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עתיד, אני לא משקיע ברכב - אני משקיע בבנק.

אני נוהג ברכב. נוהג ולא נוסע. מה לעשות, החברה מגרמניה גרועים בתכנון רכבים לנהג (לפחות ברמת מחיר זו).

חוץ מזה, אני מספיק שלם עם עצמי להופיע ברכב כמו ה B4. אני משאיר לך את הניקל (והתקלות) של הפאסאט בשבילך.

אם אתה חובב פוזה, אז כנראה שאין לנו מהמשותף חביבי. תהיה בריא.

BAR72, אני לא מבין איך הגעת למסקנה זו. אבל ה B4 נרכשת יפה ע"י לקוחות פרטיים.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אני חושב שלא הבנתם אותי נכון.

המושבים לא מתפוררים וגם פנים הרכב לא מתפרק.

הרכב שלם נוסע, מרגיש טוב ונוסע על הכיפאק.

אבל מראה סימני בלאי ראשוניים מוקדם מידי.

לפי דעתי כל קטוגריית מכוניות המנהלים היום נמצאת בשפל.

הרבה דגמים כבר ממש בסוף חייהם וכבר יש להן מחליפים אוטוטו (מונדיאו,6 ונראה לי שגם וקטרה).

ויש עוד כמה שהן כבר ותיקות (B4, אקורד).

ויש את אלה שלא היו מעניינות מעולם (אוונסיס).

ויש את הצרפתיות, ה-407 שחוץ מעיצוב אני לא יודע עד כמה היא אטרקטיבית ואת הC5 האלמותית, שלמרות גילה המתקדם, שהיא לפי דעתי ברירת המחדל היחידה בקבוצה למכונית "מנהלים" אמיתית, שגם לה יש את החסרונות שלה.

אני אישית דיי מתעב פולקסווגן, בעיקר בגלל התבסס על דגמי העבר הבינוניים (בורה, פסאט B5), את הג'טה אני לא מכיר, ואני גם לא אוהב את הפוזה של הסמל.

מה על אוקטביה מאובזרת היטב? או איזו מגאן/C4 מנוע 2 ליטר (ממש אין להן מה להתבייש מול הB4).

או הפתרון האולטימטיבי, לחכות!

פורסם
ניצחה - ניצחה במה ?

שאתה משקיע על אוטו 160 אלף שקל אז כן אתה רוצה שהרכב יראה ויתן לך תחושה של כזה ב160....

למה אנשים מוסיפים כל מיני אביזרי עיצוב ? חצאיות, פנסי ערפל וכו' ? מתי פעם אחרונה פגשת בישראל רכב שטס בכבישים מהירים ב300 קמ"ש והרוח יוצרת לו עילוי כ"כ מורגש שהוא פשוט חייב חצאיות, או כנף אחורית, או פנסי ערפל כי הוא פשוט לא רואה מטר מהאף של הרכב ב90 אחוז מהזמן

רכב בישראל בגלל התמחור בגלל המצב הכלכלי הוא סמל סטטוס לכל דבר, ואולי יותר מזה : סמל הסטטוס הכי חזק מוחשי ודומיננטי שקיים היום בשוק !

לג'טה יש מספיק מעלות גם בלי הסטטוס שאתה מבקש להקנות לה ולדעתי היא לא ממש מוכנה לקבל.
פורסם
אז לא מעניין אותי NCAP, יש עובדות בשטח. (אפילו לא טרחתי לבדוק מה הציון במבחני ריסוק)

.

וואו..משפט המחץ. היה פעם שר תחבורה בשם חיים קורפו שאמר שלא צריך חוק לחגירת חובה של חגורות בטיחות. "אני מחזיק את ההגה חזק בידיים וזה מספיק לי". כנראה שגם אותו לא עניינו המחקרים בדבר היעילות של החגורות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...