Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזו:

המוסך (מורשה) מנסה לעדכן את התוכנה לגירסה עדכנית אך תוך כדי ה SELF TEST נרשם שקיימת אצלי ברכב הגירסה הכי עדכנית, מה שכמובן לא נכון כי הרכב אף פעם לא עבר כזה עדכון. חיכיתי שבועיים ובעל המוסך הביא סידי חדש יותר, וגם במקרה הזה נכשל העדכון. יש לציין שלא נרשמת שום תקלה בחיבור סורק תקלות.

העידכון הזה די חשוב מבחינתי, הוא אמור לסדר כמה דברים קריטיים. מה עושים ואיך נמנעים מלהחליף את כל המחשב?

מתן.

פורסם

חשבתי על זה גם, אבל בעל המוסך לא התלהב מזה ואמר שאין צורך וגם אי אפשר להתייעץ עם מישהו מוסמך יותר בנושא, בשורה התחתונה נראה לי שהם לא מיומנים מספיק עם תקלות מחשב.

אז אני מחפש מוסך מורשה של פורד-מאזדה עם עובד תותח בדיאגנוזה, חשמל ותקלות מחשב. רצוי באיזור חדרה - נתניה, אבל אם יש משהו מומלץ שקצת יותר רחוק - גם מקובל.

מתן

פורסם

קפוץ למוסך המרכזי של פורד (אין לי מושג איפה נמצא)

ותסביר לאיש שירות שאתה מטפל קבוע במוסך X ומבקש מספר שבועות עדכון גירסה כחלק מהשירות של התחזוקה, ולא מצליחים לבצע זאת, ואתה מבקש שהם יבצעו את זה....

פורסם

יתכן ובעל המוסך אינו רוצה לחשוף את חוסר ההצלחה לעדכון הנל.

סע למוסך המרכזי וזהו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...