Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל- ZX Volcane

205 GTi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בכלל את ה2.0 בארץ? כאילו יכול להיות שסתם לא יצא לי לראות אבל ראיתי בצרפת 2.0 ובארץ רק 1.9

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
יש בכלל את ה2.0 בארץ? כאילו יכול להיות שסתם לא יצא לי לראות אבל ראיתי בצרפת 2.0 ובארץ רק 1.9

חבר הפורום הנכבד "אביעד" הוא בעל וולקן 2.0 יפיפיה... אני בטוח שהוא ישמח להראות תמונות ;)

פורסם

בצע חיפוש בפורום. הנושא נידון רבות.

אם יש לך עוד שאלה לאחר שביצעת חיפוש, אתה מוזמן לשאול כאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבר הפורום הנכבד "אביעד" הוא בעל וולקן 2.0 יפיפיה... אני בטוח שהוא ישמח להראות תמונות ;)

לאביעד יש וולקן 1.9 ידנית.

לארץ הגיעו וולקנים 1.9 וגם 2.0, ההתפלגות היא כזאת...

וולקן 1.9- בשנת 92 רק ידניות ו-93/94 אוט'.

וולקן 2.0- 93-96 ידניות וב- 95/96 היו גם אוט'.

יש הבדלים, מנוע 1.9 הלקוח מה-205GTI 1.9 נחשב חזק יותר (130 כ"ס) וספורטיבי יותר ממנוע ה-2.0 האנמי קימעה. שני המנועים עם ראש 8 שס'.

ישנם הבדלים מסויימים באיבזור אבל הם נוסעים משנת היצור ולא מהמנוע, מ-93 לכל הוולקנים יש ABS ומ-95 כרית אויר וגריל קדמי שונה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבדלים נוספים :

בעוד הוולקן 1.9 מצויידת ביחס סופי קצר והילוכים ארוכים שאינם מתוכננים טוב,

גירסת ה 2.0 בעלת יחס סופי ארוך יותר, אבל ההילוכים מתוכננים טוב יותר.

התוצאה היא תחושת עצבנות ותגובה זריזה ב 1.9 אבל חורים גדולים בין ההילוכים, וב 2 ליטר בדיוק ההיפך.

בגירסות של 95 והלאה, הוחלפה גם משאבת ההגה כח, מנועי הח"ח, הנעילה המרכזית, החומר ממנו עשוי הדש-בורד, גלגל ההגה, חומרי הריפוד של הכיסאות. בשנת 96 הוחלף גם השעון הדיגיטלי בכזה בעל רקע בהיר וספרות כהות.

דני G.

פורסם
הבדלים נוספים :

התוצאה היא תחושת עצבנות ותגובה זריזה ב 1.9 אבל חורים גדולים בין ההילוכים, וב 2 ליטר בדיוק ההיפך.

דני G.

אם אפשר לדעת, למה אם יש חורים גדולים בין ההילוכים, יש תחושה של זריזות ב 1.9?

Back to the original - NC again.

פורסם

דני G.

תהרוג אותי , אני לא מבין למה אתה מתכוון.

וולקן 2 ליטר : הילוך שני 6000 סל"ד - העלאה ל-3 נפילה ל4000 סל"ד (אפילו פחות)

וולקן 1.9 ליטר : הילוך שני 6000 סל"ד - העלאה ל-3 נפילה רק ל5000 סל"ד~

כנ"ל לגבי מעבר מ-3 ל-4.

אודה לך על הסבר לעניין.

בשנת 96 הוחלף גם השעון הדיגיטלי בכזה בעל רקע בהיר וספרות כהות.

דני G.

סיבה מספיק טובה להעדיף 96' :D

פורסם
הבדלים נוספים :

דני G.

אם אפשר לדעת, למה אם יש חורים גדולים בין ההילוכים, יש תחושה של זריזות ב 1.9?

זו לא רק תחושה, בפועל ה-1.9 קצת יותר זריזה מה-2.0.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...