Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נישהו יודע איך משיגים מגברים של ארק אודיו ? שמעתי שיש להם מגבר מנורות טוב , אבל אני לא מוצא קישור

אם מישהו יודע על הנושא , והאם יש יבואן בארץ? ומה המחירים ? אני אשמח מאוד

בברכה יהודה

פורסם

קח בחשבון , סדרת ה XXK שהיא השלישית במספר שלה במעמד החברה , ותראה את המחירים שלה:)

אבל מה שבטוח , הייתי מת לכמה מגברי SE :)..

ציטוט ,

but I have to wonder how many $1,399.00 4-channel amps are sold… even great ones like this.

מחיר ממש מעולה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תבדוק אצל בומבאס בבאר שבע , היה להם בגלרייה באתר כמה התקנות עם מגברים של החברה.

* אם אתה מוצא אז תרשום בבקשה איפה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
קח בחשבון , סדרת ה XXK שהיא השלישית במספר שלה במעמד החברה , ותראה את המחירים שלה:)

אבל מה שבטוח , הייתי מת לכמה מגברי SE :)..

ציטוט ,

but I have to wonder how many $1,399.00 4-channel amps are sold… even great ones like this.

מחיר ממש מעולה :)

היכן ראית את המוצר הזה והמחיר הזה ? בקישור שקיבלתי מAKAPP לא ראיתי

יש לך קישור או משהו ?

בברכה יהודה

פורסם
נישהו יודע איך משיגים מגברים של ארק אודיו ? שמעתי שיש להם מגבר מנורות טוב , אבל אני לא מוצא קישור

כי אתה צריך לחפש אקר (ACAR) ולא ארק (ARAC)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה .

ועם כבר רציתי לשאול הציוד שבחתימה שלך , מה זה קסטום מייד ומה זה ריניסאנס (חוץ מלהקה מצויינת בשם הזה אני לא מכיר רמקולים של מורל כאלו )?

עריכה :

הקישור הקודם למחירים , הם מחירי MSRPP או מחירים לקניה? אם אתה יודע

ולמה אין מחירים של סדרת הSE ?

כי יהיה מסקרן לבדוק את המחירים שלהם

אנקדוטה קטנה ,באחד הפורומים שבהם יש מייצג רשמי של החברה ,שאלתי אם SE הכוונה לסינגל אנדד , דהיינו מנורות , אני כרגע מבין למה כולם התעלמו בנימוס:lol:

בברכה יהודה

פורסם
תודה .

ועם כבר רציתי לשאול הציוד שבחתימה שלך , מה זה קסטום מייד ומה זה ריניסאנס (חוץ מלהקה מצויינת בשם הזה אני לא מכיר רמקולים של מורל כאלו )?

עריכה :

הקישור הקודם למחירים , הם מחירי MSRPP או מחירים לקניה? אם אתה יודע

ולמה אין מחירים של סדרת הSE ?

כי יהיה מסקרן לבדוק את המחירים שלהם

אנקדוטה קטנה ,באחד הפורומים שבהם יש מייצג רשמי של החברה ,שאלתי אם SE הכוונה לסינגל אנדד , דהיינו מנורות , אני כרגע מבין למה כולם התעלמו בנימוס:lol:

Pls see below

http://www.renaudio.com/

Custom made is special edition made for me.

The prices are for customers not MSRPP

SE series is very expensive as Audison VRX.

Sorry for English,if you want to talk 052- 2587800

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

ren audio מיוצרים בארץ.

בכל מקרה , יהודה, הכתבה המדוברת שהעתקתי ממנה את המשפט הנ"ל היא מ CA&E , כתבה מלפני כמה שנים אם אני לא טועה, שבה בדקו את המגבר 4 ערוצים מסדרת ה SE .

המחירים באתר שAKAPP הזכיר , הם לא MSRP אלא מחירי צרכן.

שים לב שישנם פורומים מסויימים , וגם קומונות מסויימות שניתן להשיג בה מגברי ARC יד שניה בחצי מהמחיר

כדאי שתיצור קשר עם ARC AUDIO על מנת לדעת היכן יש אנשים שמוכרים מגברי שלהם יד שניה, כי ARC AUDIO בד"כ נותנים אחריות גם על מוצרי יד שניה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יוריקה!

יהודה - תיכנס לאתר בשם www.sonicelectronix.com שים לב שהם מצהירים שהם שולחים לארץ.

תיכנס לamplifiers ותריץ חיפוש לפי יצרן arc audio - סדרת הFD בטוח מופיעה שם, ראיתי עוד מגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...