Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בכונה כתבתי בריחת שמן ולא נזילה. אני ממלא כל שבועיים שלושה כ 2-3 ליטר שמן, וכשאני בודק שמן בזמן זה המדיד יבש לגמרי.

במוסך בדקו וראו שאין נזילה (וזה גם אני רואה בבוקר מתחת לאוטו שחנה אין כתמי שמן), וגם הוא בדק אם נשרף השמן, הוא הסתכל דרך האגזוז כלחצתי על דוושת הגז והמוסכניק אמר שגם זה תקין. זה היה לפני כשבועיים, אז מילאת שוב חצי גלון שמן, ואתמול בדקתי והמדיד היה יבש לחלוטין, ושוב מילאת חצי גלון.

קצת מוזר, במיוחד שהבנתי ששמן ממלאים כל 10000 ק"מ בערך, ואני ממלא גלון כל 4-6 שבועות.

למישהו הצעה?

אגב, מדובר בפורד פיאסטה 1300 שנת 96

תודה רבה

פורסם

שמן לא ממלאים כל 10000 ק"מ , שמן ממלאים שהוא מתחת לקו המינימום במדיד ..

יש מנועים שאכילת שמן אצלהם היא טבעית , בכל מקרה זה לא ברמה שאתה תיארת ...

אם אין נזילה , אז כנראה שהשמן נשרף בתוך המנוע . תסתכל גם באיזה צבע העשן שיוצא מאגזוז שלך ברכב ,זה גם יכול להעיד על שריפת שמן , הנזול קירור במיכל עיבוי נראה טוב או שיש שם מרקם של טחינה ?

חכה שהמומחים יגיעו ויתנו דעתם ,על הדרך תגיד איזה רכב יש לך .

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הכמות של השמן שנעלמת לך היא די רצינית ויש לבדוק את הבעיה לעומק לפני שיגרם נזק למנוע.

נסה להחליף מוסכניק מכיוון שלבדוק נזילות זה לא בעיה.

נקה היטב את המנוע וכול המכלולים מסביב ותניח עיתון (מעריב) מתחת לרכב ובדוק לנזילות.

במידה ולא גילית נזילות אזי אז גש למוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

סליחה על הבורות - מיכל עיבוי זה המיכל של המים?

אם כן, פעם אחרונה שהסתכלתי היה להם צבע של חלודה מעט,

אבל הם לא היו במרקם שמנוני (אם זו כוונתך).

העשן שיוצא מהאגזוז אינו שחור, נראה רגיל, וגם המוסכניק אמר שזה לא נראה לו שריפת שמן.

ומצד שני, אין נזילות, ובדקתי זאת מספר פעמים, לכן נראה לי מוזר שאני ממלא שמן בתדירות כזו ובכמויות אלה.

יכולה להיות עוד סיבה?

תודה

פורסם
סליחה על הבורות - מיכל עיבוי זה המיכל של המים?

אם כן, פעם אחרונה שהסתכלתי היה להם צבע של חלודה מעט,

אכן זהו מיכל המים, צבע המים לא תקין בגלל זיהום ומשקעים במערכת הקירור יש להשתמש אך ורק בנוזל קירור ייעודי של היצרן.

תודה

גש למוסך לטפל בבעיות

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...