Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוושה? אין סיכוי.

מה שמחזיר את הדוושה למעלה לאחר שיחרור הגז, זה הקפיץ של הפרפר דרך כבל הגז.

כאשר אתה מרים את הדוושה למעלה, הכבל גז נהיה רפוי יותר. זה לא עושה כלום ולא יכול להחזיר את פרפר למקומו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מצאתי את הבעיה האמיתית במהלך ניקוי של המצערת,

זו בעצם נקודת התורפה של המצערת.(עזבו את הכבל הוא לא הבעיה)

ככה: המצערת לא ניסגרת עד הסוף, לקראת סוף המהלך הפרפר מתחכך בדפנות בצד ימין או בצד שמאל של גוף המצערת לעומת ציר הרוחב ובלחיצה עדינה אין לקפיץ כח להחזיר את הפרפר עד הסוף,

כאשר מפרקים את החיישן מצערת מגלים דיסקית שמש הפוכה כלפי פנים שנועלת את הציר של הפרפר,בגלל שזה דיסקית קפיצית יש סיכוי שהיא לחוצה לכיוון המצערת יותר מידי וגורמת לפרפר להשתפשף בגוף המצערת בצד אחד,

או אם היא משוחררת הפרפר ישתפשף בצד השני של גוף המצערת,

יש לכוון את הדיסקית למצב שאין שום הישתפשפות של הפרפר בגוף והפרפר ניסגר חלק לגמרי,קצת קשה לביצוע.

הקיצר למי שלא הבין שיבוא אלי אני יסדר לו.

מצטער על ההקפצה, הבעיה פשוט נהייתה יותר חמורה אצלי לאחר טיפול.

למישהו יש אולי תרשים של מה שהוא מתאר?

מישהו יכול לתת תשובה אבסולוטית לגבי פיתרון הבעיה?

פורסם

אתם מדברים על רכבים עם הזרקה ? כי אם מדובר ברכב עם קרבורטור אז הכבל גז מתעקם ולא חוזר למקום שלו.

צריך לחזק את הכניסה שלו עם אזיקון שיכנס ישר לתוך התושבת (יש שם גומיה שיוצאת מהמקום אז מלבישים אזיקון על הגומיה).

כמו כן לשמן את הכבל בדיוק בכניסה לתושבת עם ספריי קרבורטורים וצינורית זה עוזר להחליק אותו.

פורסם

עידכון לטובת אלו שיש להם את הבעיה ברכב המדובר:

אני ו avivz מהפורום פירקנו ביום שישי האחרון את המצערת וביצענו ניקוי יסודי.

לאחר הניקוי עד היום (מוצ"ש) התופעה נעלמה וכרגע אין עליות וירידות של סל"ד כך שאני מאמין שהבעיה נפתרה.

במנור ביקשו על העבודה כ 500 מרשרשים אבל בכל מקרה רציתי להשתפשף בעצמי (כמובן עם הדרכתו של אביב המומחה :) )

מי שמעוניין לנקות את המצערת בעצמו (שזה באמת לא סיפור גדול) שיקח בחשבון שיש להחליף את האטם של המצערת.

פורסם

אך תבין אותי לא נכון, אבל זה לא הדבר הראשון שהיית צריך לעשות???

לפני שאתה מתחיל לשחק עם דיסקיות שמש, לפני החלפת מצערת, לפני הכל מנקים ובודקים אם עזר.

• תוכן חדש...