Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון עם יש לך מוטות פיתול 19 מ"מ מאחורה,אין כל צורך לגעת,ראלי דור שני מגיעה כאשר רק הקדימה מונמך קצת יותר.

האחורה זהה לXS1600 דור 2.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

כיוון שגם אני מבצע פרויקט דומה (על 205 FOREVER) , הייתי מעוניין להשחיל שאלה קטנה . האם יש הבדל בשלדה בין 205 FOREVER ל 106 XS ?

מיכאל

פורסם
עידן, מתגעגעים אליך בPSI

מתי אתה בא לבקר? הXSI שלך עדיין בחיים?

האמת שגם אני מתגעגע (:

לגבי ה-XSI שלי,למען האמת אין לי מושג מה עלה בגורלה מאז נמכרה,אני רק מקווה שמטפלים בה כמו שאני טיפלתי והשקעתי בה.

אני עדיין מחשיב אותה כאחת המכוניות היותר מהנות שנהגתי בהן (ונהגתי בלא מעט).

לגבי מעבר לסרן דיסק,למען האמת אין מה לשקול את זה מכמה סיבות:

1.יהיה לבחור מאוד קשה עד בלתי אפשרי למצוא סרן דיסק מפירוק (קניית חדש כמובן לא באה בחשבון,יעלה לו בערך כמו שווי הרכב).

2.התמורה של סרן דיסק אחורי לעומת תופים ברכב הספציפי (106) זעומה ביותר עד בלתי מורגשת.

הדבר הכי מומלץ לשיפור הבלימה ברכב עם בלמי תוף אחוריים הוא פשוט לעשות חריטה,להחליף משאבות שמן לחדשות מקוריות,ולקנות רפידות איכותיות.

אין מה לשבור את הראש בהחלפה לסרן דיסק,שהתועלת הכי גדולה שלו תיהיה שהוא פשוט נראה יותר טוב (בלמי דיסק לעומת תוף).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ועל זה אתה אומר שהכול מתאים בין ה205 ל106:?:

עידן,אם להיות מדוייקים, שמפרקים אנטירול אחורי לא נוגעים בגובה הסרן ,הזרועות עצמן עם מוטות הפיתול קובעות את הגובה, אתה מפרק כאן את האנטירול, הוא לא ישפיע על הגובה,מה שכן אם ובטעות מחזירים את האנטירול,את האוזניים שלו לא במקביל זה יכול להיות מסוכן מאוד, גם אם פספוס של שן אחת, יגרום לחוסר איזון מטורף של האחורה ולהחלקות לא נשלטות ועד איבודי שליטה.

קפיצים של GTI וראלי דור שני יותר קשיחים ונמוכים במעט מXS 1400 ו1600.

לגבי שיוף קאליפר, הקאליפר לא דורש שיוף (של הברלינגו)במגע עם הג'אנט, אלא במגע עם הבית בולם,שם צריך להוריד מספר ממ שנוכל להושיב את הקאליפר.

קאליפר של 306 ספורטיבית(266ממ),יישב אחד לאחד אגב

לגבי השאר אני חושב שאורן סיכם את הכול בערך,

בהצלחה

פורסם

עידן,אם להיות מדוייקים, שמפרקים אנטירול אחורי לא נוגעים בגובה הסרן ,הזרועות עצמן עם מוטות הפיתול קובעות את הגובה, אתה מפרק כאן את האנטירול, הוא לא ישפיע על הגובה,מה שכן אם ובטעות מחזירים את האנטירול,את האוזניים שלו לא במקביל זה יכול להיות מסוכן מאוד, גם אם פספוס של שן אחת, יגרום לחוסר איזון מטורף של האחורה ולהחלקות לא נשלטות ועד איבודי שליטה.

הלכת על סמנטיקה...........:wink:

הכוונה של שנינו זהה,זוהי הסיבה שאמרתי שצריך לסמן בדיוק את השיניים שבהן האנטירול יצא,כדי להחזיר את האנטירול (והאוזניים) למצב בו היו במקור,אחרת,כל פספוס של שן (באוזניים) יביא לעלייה או ירידה של הסרן.

המצב שאתה תיארת (שיגרום להחלקות) הוא מצב בו למשל אוזן אחת הורכבה כמו שצריך ובשנייה העלו או הורידו שן,מה שבעצם יצר הבדלי גבהים בין ציר ימין לשמאל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...