Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

על ידי התיעצות פה באתר הגענו למסקנה שהקלאצ שלי גמור הוא כבר ממש מחליק יש רק שאלה אם אני נוסע כך שבועיים ואני צריך עוד שבועיים כדי לתקן אם אני גורם נזק למנוע או נזק מתמשך אחר? פשוט אני סטודנט וקצת לחוץ כרגע

תודה

פורסם

אין סיבה שיגרם נזק במנוע כל זמן שלא תעלה את הטורים בפראות כדי לגרום לרכב לנוע. כך בחשבון שכשמצמד מחליק הנזק שנגרם למצמד עד לחוסר יכולתו להניע את הגלגלים (דרך הגיר, בלה בלה בלה) מהיר מאוד והסיכוי להתקע גבוה ביותר.

ארז רונן

פורסם

הנזק העתידי הוא כספי ,אי יכולת לנוע עם הרכב - גרירה או בתשלום מלא או במסגרת מנוי.

אתה תצטרך להתנייד -תחבורה ציבורית /מוניות.

עלול להגרם נזק לגלגל תנופה שיאלץ החלפתו (נדיר מאוד).

הקדם תיקון לעוגמת הנפש שבהתקעות הרכב.

פורסם

מעבר לכל הרשום אתה מסכן אותך ואת הסובבים אותך, כאשר אתה מבצע זינוק בעליה, כאשר אתה יוצא לעקיפה, נוסע בעליות, וכו'.

Guest תמיר .א.
פורסם

אין ניצול טוב של כוח המנוע = ביזבוז דלק,

אתה בכלל לא "חוסך" בינתיים שאתה נוסע ככה, כמה שיותר מהר תחליף ככה תרוויח יותר.

תמיר

פורסם

מצטרף לדעת קודמי.

בכל מיקרה אם תתדחה את החלפת המצמד, תזכור שברגע שהוא מחליק יש להקטין את כוח המנוע כדי לתת לו לאחוז בשנית. כבר ראיתי מיקרה שבו נהג שלא חשב מספיק, הגיב להחלקת המצמד בלחיצה חזקה יותר על דוושת הבנזין. שאריות המצמד נגמרו תוך דקות והרכב הגיע בגרירה למוסך.

פורסם

אני לא יודע באיזה מצב נמצא הקלאץ' שלך, אבל אני נסעתי יותר מחצי שנה בסובארו DL עם קלאץ' גמור, כשהייתי לוחץ חזק, הוא היה מתחיל להחליק, בשיוט הקלאץ' לא מחליק, אם אתה מרגיש שהוא מתחיל להחליק - פשוט תעזוב את הגז עד שהוא יתפס.

מעולם לא החלפתי את הקלאץ', פשוט מכרתי אותו ככה.

פורסם

אני אף פעם לא החלפתי קלאצ', כאשר קניתי את רכבי הקודם, סובארו עם 150,000 ק"מ, אמרו לי בבדיקה שצריך להחליף קלאצ' באופן מיידי, כי הקלאצ' מחליק בצורה חמורה, הרכב נמכר עם אותו הקלאצ' ב-280,000 ק"מ, ללא שנגעתי בו.

כך גם 309 שנקנתה עם 80,000 ק"מ שדרש החלפה יסודית, אותו הקלאצ' נמכר כאשר היו ברכב 180,000 ק"מ, ולדברי המוסך בו נבדק הרכב, הקלאצ' היה סביר ביחס לגיל הרכב.

פורסם

זה לא פתרון לנסועה עם קלאץ מחליק ולפחד ללחוץ על הגז יתר על המידה.

כמו שגבר נאמר לגבי הבטיחות ואני רק יוסיף שהתופעה הזו יכולה ליגמור את הגיר. פשטו יום אחד תירצה לנסוע וההילוכים לא ישתלבו לך.

בברכה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...