Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ,קצר ולעניין:

לי יש-נוקיה 6230.

לו יש-סאמסונג 990 דור 3

היום כשישבנו על ראש נרגילה,הוא הציע לי הצעה קלילה והיא החלפה "ראש בראש" של המכשירים :אני נותן לו את ה6230 שלי והוא נותן לי את ה990 שלו.

עכשיו הנוקיה שלי משרת אותי נאמנה קרוב לשנתיים וחצי,ואת האמת לא יזיק לי לגוון וסה"כ סאמסונג של השכן מציע הכל מכל ואפילו משופר יותר ממה שה6230 שלי מציע[נגן איכותי יותר,מצלמה ברזולוציה גבוה יותר,דור 3,עיצוב יפה יותר]

וכאן מגיע החלק שאתם ניכנסים לתמונה[כמובן שאני פונה לכל המביני עניין בתחום הסלולר ובעיקר לכל היודעי דבר על ה6230 של נוקיה אל מול ה990 של סאמסונג ]

האם לדעתכם סה"כ משתלם לי להתחלף ולעבור ל990 של סאמסונג ?אם כן,אז למה? ואם לא אז למה?

תודה מראש,לכל מי שיסייע בצורה עניינית.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היה לי את הסמסונג ועברתי אל 6230i. הבעיה עם הדור השלישי וכל הפונקציות החדשות היא הסוללה שלא מחזיקה מעמד. עם הסמסונג הייתי צריך להטעין פעמיים ביום עקב שימוש רב, עם הנוקיה אין לי את הבעיה.

בעקרון אם בא לך לשדרג ובא לך על הסמסונג, לך על זה. אם אתה מחפש מכשיר נטו לדיבור והודעות, שאר עם הנוקיה.

פורסם

ואיך המכשיר הזה מבחינת איכות המצלמה שלו?

הבנתי שהנגן שלו הרבה יותר איכותי הן בממשק והן באיכות הסאונד הסטארופינית על פני ה6230 הרגיל,אני צודק?

ברמת העיקרון ,אני מבין מדברייך שאם אני מחפש יותר פיצ'רים ,אז בהחלט כדאי לי השידרוג?

ועוד שאלה,במידה ואני ביום יום באמת ישתמש בעיקר במכשיר לצרכי הודעות+שיחות[ללא יותר מדיי מולטימדיה] אז האם מצב הסוללה יהיה ניסבל ולא קיצוני כדברייך[הטענה פעמיים ביום]?

אגב מבחינת "שביר" הוא פחות עמיד מהנוקיה[המקביל למ.ק צבאי ברמת הסבל שלו]?

ומבחינת איכות דיבור ובלוטוט ,הוא לא פחות מהנוקיה?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תלך ותשדרג וזהו.

ואם אתה לוקח מכשיר תדאג שזה לא יהיה סמסונג או מוטורולה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לשכנה הרווקה מקומה 3 יש סוני אריקסון...תבדוק אם יש מצב אצלה ל"ברטר" 8)

היה לי 990 מהעבודה בערך חצי שנה, מכשיר חמוד מאוד ואם מגדירים אותו למצב של רשת 2.5 הסוללה גם מחזיקה יותר זמן. הוא טיפה שמנמן לעומת הנוקיה. רק המסך המעולה בסמסונג לעומת ה-6230 שווה את ההחלפה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני חושב שבמבחן הזמן,לנוקיה אין שום מתחרים.

לא הייתי מחליף שום מכשיר של נוקיה כדי לעבור לדור שלישי מהסיבה שזה גימיק נחמד שאחרי יומיים בדיוק מפסיקים להתלהב ממנו ולא משתמשים בו בכלל (ברוב המקרים),ואני אישית לא אהבתי את הממשק של הסמסונג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מסכים.

אלא אם כן זה סמסונג מאוד יקר, אשר אותו הייתי מוכר וקונה במקומו שוב נוקיה.

אותה דיעה.

האמת שאני פשוט התרגלתי למקשים של נוקיה. לדוגמא, במכשירים של סוני אריקסון יוצא לי מספיק פעמים להתבלבל בהקשות.

מה שכן, יש לי נוקיה 6230I וזה כבר המכשיר השלישי שלי מאותו דגם, יש לו באגים של אתחולים, העלמת מסך ושלא נדבר על הקפיצות בנגן ה-MP3 שלו.

בכל אופן, לנוקיה יש את הרשמקול הכי טוב, אם זה עוזר.

פורסם
אותה דיעה.

, יש לי נוקיה 6230I וזה כבר המכשיר השלישי שלי מאותו דגם, יש לו באגים של אתחולים, העלמת מסך ושלא נדבר על הקפיצות בנגן ה-MP3 שלו.

.

בעייה ידועה ב-6230I,זו גם הסיבה שהדגם הראשון,6230 נחשב למוצלח יותר מהדגם שהחליף אותו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...