Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי רכב מחופשים לשוטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לך!

עכשיו סיפקת לי תירוץ לא רע בכלל לברוח משוטרים :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
כל הכבוד לך!

עכשיו סיפקת לי תירוץ לא רע בכלל לברוח משוטרים :)

עכשיו נשאר לך רק למצא תירוץ טוב לחברת הביטוח כאשר השוטרים ינגחו לך את הרכב לשוליים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכל נאמר בהומור כמובן..

אני לא בורח משוטרים-הם בורחים ממני :p

ובחזרה לנושא: מישהו כאן אמר שרכב משטרה סמוי לא מבצע מחסומים ואני חייב לציין שזה לא נכון וכבר נתקלתי במחסומים של כמעט כל רכב משטרתי אפשרי: תנועה, מג"ב משטרתי, משטרה צבאית, סמויים, סיור...ואפילו של האגף הכי מיותר וחסר תועלת במשטרה: אבטחת מוסדות חינוך :roll:

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם
עכשיו נשאר לך רק למצא תירוץ טוב לחברת הביטוח כאשר השוטרים ינגחו לך את הרכב לשוליים.

ל'

הרכב הוא רכב חברה וככזה מצידי השוטרים גם יכולים לשרוף אותו ולעשות מנגל עם הפחמים שנשארו ממנו, ואני מוכן אפילו להביא את הבשר.

כל מה שאני אצטרך לשלם זה סכום השתתפות עצמית נמוך מאוד וגם זה בספק מכיוון שחברת הביטוח מוכנה לשלם את סכום ההשתתפות העצמית פעם אחת בכל שנה.

פורסם

לא צריך להיות חכם כדי לדעת פרט קטן - לא משנה מה, לא להשאיר מפתחות בסוויץ'! לא כשקופצים לקנות סיגריות, לא כששוטר מורה לך לצאת מהרכב, ולא בשום מצב אחר. כשיוצאים מהרכב לוקחים את המפתחות.

פורסם
הרכב הוא רכב חברה וככזה מצידי השוטרים גם יכולים לשרוף אותו ולעשות מנגל עם הפחמים שנשארו ממנו, ואני מוכן אפילו להביא את הבשר.

כל מה שאני אצטרך לשלם זה סכום השתתפות עצמית נמוך מאוד וגם זה בספק מכיוון שחברת הביטוח מוכנה לשלם את סכום ההשתתפות העצמית פעם אחת בכל שנה.

בהצלחה עם הפחדת השוטרים ושריפת רכב החברה, רק תזהר שלא תהפוך להיות מסורב מחברות הביטוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מהרכב לוקחים את המפתחות.

ואמרו "אמן".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ואפילו של האגף הכי מיותר וחסר תועלת במשטרה: אבטחת מוסדות חינוך :roll:

סתם ככה לידע כללי.

בתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורייך אין ממש הפרדה בין הקבוצות.

לכן תיאורטית רכבים שהאורות על הגג שלהם הם כחול-כחול שייכים לסיור.

רכבים שהאור כחול-אדום שייכים לתנועה.

וניידות שכתוב עליהן אבטחת מוסדות אכן משמש את שוטרי המוסדות.

הקטע הוא שמכיוון שאין אף פעם מספיק ניידות, והמוסדות לא עובדים בלילה אז יש שוטרי תנועה עם ניידות סיור, שוטרי סיור עם ניידות מוסדות וכל ערבוב שלא תרצה.

מג"ב עם רכבים כחולים, סיור עם רכבים לבנים, ועוד ועוד.

הסיבה שהדביקו את המדבקות האלו הן שאלו רכבי תקן, יש לך תקן ל-3 רכבי מוסדות ורכב שמגיע לתחנה על תקן זה, צבוע כרכב מוסדות.

זה גם טוב לשוטרים שם, אחרת הסיור ייקחו הכל.

בכל מקרה, אין לייחס משמעות יתרה לסימונים האלו על הניידות.

ד"א, אני חושב שזה מצויין שלא קונים רכבים "ספייר" שישבו סתם בתחנה ויש שימוש 24 שעות בכל הרכבים, אם רכב לא משמש את המשרד שלו שישמש את הסיור במקום שיחמם את החנייה של התחנה (במקרה הטוב) או את החנייה של ראש המשרד בבית (במקרה הפחות טוב, או אותו דבר, תלוי אם אכפת לכם מגניבת כספי ציבור).

וכמו שנאמר לפניי - הוצאת המתפחות מהסוויץ' בכל רגע נתון שאתה לא ברכב - חובה!

פורסם
ואמרו "אמן".

נכתב בדם

קרוב משפחה שלי נהג מונית נפל פעם "לעוקץ" שכזה

הזמינו אותו ליפו,דקה אח''כ נתנו לו נשיקה מאחורה והנוסע התמים זינק למושב הנהג וברח

porsche 914,2.0,1970

פורסם
לא צריך להיות חכם כדי לדעת פרט קטן - לא משנה מה, לא להשאיר מפתחות בסוויץ'! לא כשקופצים לקנות סיגריות, לא כששוטר מורה לך לצאת מהרכב, ולא בשום מצב אחר. כשיוצאים מהרכב לוקחים את המפתחות.

ואמרו "אמן".

אמן...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

והכי הכי חשוב לא להשאיר מפתחות בסוויץ (ובטח ובטח אוטו דולק) כאשר ממלאים אוויר בגלגלים

• תוכן חדש...