Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע סוזוקי GS 400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מלאתי שמן ברקס במשאבה השמן התחיל לצאת מהשסתום ניקוז

אבל הברקס לא עוצר

איך צריך לנקז את האויר ?

תודה מראש

פורסם

חיים, איזה שנה האופנוע, כמה זמן עמד, הנוזל יוצא מבורג הניקוז כאשר הוא פתוח או סגור, פרט נמק הסבר ונסח כותרת נורמלית.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

היי

האופנוע הוא שנת 78

יש לי עוד אופנוע שנת 86 ואת הקליפר לקחתי ממנו ללא החלק למניעת שקעת הטלסקופ

לפני שפירקתי הקליפר עבד טוב מאוד

הרכבתי ידית ברקס של אופנוע חדש (קאוסקי ER)

את הניקוז עשיתי כך .

שפכתי נוזל בלם לתוך הידית הוצאתי את השסתום ניקוז, ופימפמתי עם הידית עד שיצא שמן, וסגרתי את השסתום הקליפר התקדם ונעצר .

הוספתי שמן והמשכתי לפמפם עם הידית ושחררתי מעט את שסתום הניקוז יוצא שמן אבל לא מצליח ליצור לחץ שהקליפר יזוז .

פורסם

כמה זמן הקליפר עמד על האופנוע ללא שימוש? באם התשובה היא "הרבה זמן" סביר להניח שבוכנת הקליפר נתפסה מהלחות/לכלוך ואז צריך לשפץ את הקליפר מה שכולל פירוק, חילוץ הבוכנה בלי לפגוע בה/לשרוט אותה, ניקוי המקום, החלפת אורינג/מחזיר שמן והרכבה מחדש

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אתה כנראה לא מוציא אוויר כמו שצריך ויש אויר במערכת.

אתה צריך לפמפם בידית ולאחר כמה פמפומים להחזיק את הידית לחוצה ואז לפתוח ולסגור את הניפל לכמה שניות,

יש לחזור על התהליך עד שיהיה לחץ בידית.

טיפ:

כדאי לחבר לניפל צינורית שקופה שתהיה גבוהה מהניפל ואת הקצה לשים בתוך כוסית עם נוזל בלמים, כאשר תפמפם האויר יצא החוצה אבל לא יוכל לחזור חזרה לתוך מערכת הבלמים.

טיפ נוסף:

אפשר לקנות מזרק רפואי הכי גדול שניתן להשיג למלא אותו בנוזל בלמים(ולהוציא אויר) ועם צינורית לניפל לדחוס את הנוזל למערכת.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
איזה סוג ערכה? אטמים?

GS550 שנת 92? 4 צילינדר?

למייטב ידעתי ב92 היה רק GS500

היצור של ה550 הופסק איי שם בשנות ה80.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כבעלים של 3 550 בעבר זה בדיוק הנקודה שקצת לא הבנתי... או שמדובר בGS500 או שמדובר בשנת 82.

מכיוון שהקרבורטורים ב2 ציל' ו4 ציל' מעט שונים צריך להיות ספציפי.

פורסם

אין סיכויי שהGSX550 הוא שנת 92.

ב-88 ה- 600F הוצג כמחליף של ה-550, הם יוצרו במקביל עד 89, כאשר באמצע 89 ייצור ה-550 הופסק סופית.

ה550 הכי חדש שניתן למצוא בארץ קיבל רישויי של תחילת שנת 90.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...