Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

לפני מספר ימים, כשמשכתי את ידית הצ'וק לפני ההתנעה, גיליתי להפתעתי שהיא נותרה ביד שלי. נראה כאילו משהו נתלש. מאז ניתן למשוך את הידית רק מעט לפני שהיא יוצאת ממקומה, ולמרות שהנורה נדלקת בלוח המכוונים, אין השפעה, ואני צריך להיאבק במשך דקות ארוכות עד שהרכב מתניעה.

ניסיתי כמיטב יכולתי להביט על החיבורים מהצד השני, אבל לא הצלחתי לפענח בדיוק מה אמור להיות מחובר שם, ואיך אני יכול להגיע לשם עם היד במקרה שהחיבור יצא ממקומו.

אדם מסויים אמר לי שיש דרך כלשהי לבצע את הפעולה של הצ'וק בקרבורטור עצמו, כדי שאוכל להתניע את הרכב כך. עם זאת, הוא לא ידע היכן נמצא החלק בקרבורטור (אם בכלל).

בתודה מראש,

אריק.ס

פורסם

אריק ס. שלום רב, וברוך בואך לפורום.

שני אפשרויות גרמו לכך, ניתוק הקבל החיצוני מהידת משיכת הצוק, הוא קריעת כבל הצוק בחיבור לקרבורטור. במקרה שכזה אין מנוס מהחלפת כבל צוק, אונברסלי במחיר שווה לכל נפש.

מצד שני תיתכן אפשרות שהבסבל החיצוני הנתק מהתפס המחבר אותו ומקבע אותו לקרבורטור, וניתן להחזירו למקומו בקלות רבה ובזמן קצר.

לשם כך יש לגשת לבעל מקצוע, מוסך או מכון קרבורטורים, ולסדר זאת בעלות סמלית.

עם קצת חוש טכני וידים טובות, תוכל לעשות זאת בעצמך.

הפתרון שקיבלת לתפעל את הצור מתוך המנוע הוא לא מעשי.

דרך אגב רכב כזה יכול להתניע בקלות גם ללא צוק, אם כי תוך משחק עם דוושת התאוצה לשם חמומו, ולמניעת כבוי, בהדלקה ראשונית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה על התשובה.

כיצד אני יכול לבדוק בעצמי? האם הסבל החיצוני שהזכרת נמצא ליד הקרבורטור עצמו, או בידית הצ'וק הפנימית? במקרה השני - מה אפשר לפרק מהדשבורד כדי שתהיה לי גישה לשם? אני לא נרתע מעבודת כפיים, כל עוד אני יודע מה אני אמור לנסות לעשות :-P

אין לי ממש אופציה לנסוע למוסך כרגע, גם בגלל שסוף השבוע, וגם מכיוון שפשוט אינני יכול להתניע את הרכב. הבוקר ניסיתי להיאבק בו עד ששמעתי את המצבר מתחיל להחלש, ואז ויתרתי.

חוץ מלפמפם בדוושת הגז תוך כדי נסיון התנעה, יש עוד טכניקות?

פורסם

אל תפמפם אתה מציף ככה.

שחרר הצפה ע"י לחיצה ארוכה עד הסוף על דוושת גז.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סובארו תקין, ניתן להניע, גם בלי שימוש בצוק, כמו שהזכרתי בתגובתי הקודמת, את סידור כבל הצוק קשה להסביר דרך תכתובת.

יש לגשת לבעל מקצוע לשם כך.

בהצלחה

וחזור לעדכן.

עם פמפומים קלים, ניתן בקלות להניע, ללא אפשרות הצפה. בבטחון.

ציין את מקום מגורייך להבא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על העזרה. הצלחתי להתניע עם הדוושה לחוצה עד הסוף.

זה יהיה שימושי בינתיים, עד שאוכל לקחת את הבהמה הקשישה למוסך.

עדכון: אוסיף את מקום המגורים לכרטיס.

• תוכן חדש...