Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב, הגעתי מירושלים לחיפה עם המגאן 97 שלי, כיביתי את האוטו ל10 דקות, ואז באתי להניע אותו - שמעתי חצי סיבוב של הסטרטר וזהו!

עכשיו - התשובה המתבקשת היא: הלך המצבר. אבל!

בד"כ במצב כזה, הנעילה המרכזית, הפנסים, והתאורה בתוך האוטו נחלשים קצת, או מפסיקים לעבוד כלל (מתוך נסיון). אבל הפעם הכל תיפקד כראוי, חוץ מהשלב של ההנעה.

יש לציין שברגע שחיברתי כבלים לרכב אחר, הרכב התניע בלי בעיה - כלומר אין בעיה במכלולי ההנעה עצמם.

אבל ברגע שכיביתי אותו - אז הוא שוב סירב להניע, כאילו כלום לא השתנה (גם אחרי כ30 דקות נסיעה וטעינה).

בזמן הנסיעה, לא היה חיווי על חוסר טעינה של המצבר. לכן אני חושב שזו גם לא בעיה בזה...

לכן, אני חושב - אולי מדובר בנעל מצבר משוחררת/מצבר שסיים את חייו (לאחר כשנתיים שימוש - של varta).

הבעיה היא - שבמגאנים מהדור שלי (עם המפתח האינפרא-אדום, ולא רדיו רגיל) - ברגע שהמצבר נכנס לפעולה, ישר נדרכת גם האזעקה, לכן אני לא יכול להניע מדחיפה, ואחרי נסיון ההנעה (וחצי תנועת הסטרטר) המצבר כאילו שובק חיים, ואז האזעקה נדרכת.

סורי שיצא קצת מסובך, אבל גם אני קצת מבולבל פה - ולא ממש בא לי לקנות עכשיו מצבר אם אין צורך אמיתי בכך.

אשמח לעזרתכם!

יונתן.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מהסברך המסקנה -מצבר . אולם ישנן בדיקות לבצע , בדיקת אלקטרוליט וריכוזו ע"י מכשיר יעודי,

בדיקת עומס למצבר, לפני כן בדיקת נקיון והידוק מגעים,לאחר הנעה בדיקת טעינה ואז לקבל

תמונה נכונה והחלטה לגבי רכישה או לא.

בברכה דורון.

פורסם

יש לוודא שאין נפילות מתח על נעלי הכבל, ואם אין , לבדוק מצבר במכשיר עומס, ואם אינו תקין, לבדוק טעינה תקינה, ושאין זליגה, ולהחליף מצבר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...