Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איה נאפה

speedseeker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני שמעתי שלא להשכיר מוויקטור.

אנחנו טסים סביבות ה20 לחודש, בנתיים מחפשים דיל טוב. הסוכנויות טיפה עלה להם הכסף לראש, כל אחד רוצה עכשיו איזה 600 500 דולר לשבוע לשם.

ספרו על דילים שאתם משיגים ועל סוכנויות שנסעתם אצלהם או שאתם הולכים לסוע דרכם.

פורסם

קווי חופשה-403$ ל7 לילות 8 ימים כולל טיסות העברות ולינה במלון פאם בוס מג'יק שהוא ממש בגב של הסקוואר[19-26.7.07].

לכל חברה יש שם אנשי קשר ש"דואגים לכם" עשו לעצמכם טובה ואל תיקנו מהם את הדיל אטרקציות שהם מציעים.

את רוב הדברים משיגים ביותר זול מיחצנים בסקוואר.

gilzz בשביל לשכור טרקטורון, כמו גם קטנוע אתה צריך רישיון נהיגה, הפלסטיק הישראלי תופש.

על קטנוע ההשתתפות העצמית היא 100 פאונד למיקרה של נזקים לכלי- מראה למשל זה 5 פאונד.

השתתפות עצמית על טרקטורון היא 300-400 פאונד.

בשבוע שאני הייתי שם וויקטור קיבל טרקטורונים חדשים, 42 מהם.

ליפני ששכרנו ביררנו בהרבה מקומות, הרוב נישמעו לנו לא אמינים ולכן בחרנו בוויקטור ולא רק ביגלל ההמלצות, היה אחד שרצה על טרקטורון 150 סמ"ק חדש ל8 ימים 100 פאונד אבל ההשתתפות העצמית היא 500 פאונד למיקרה של תאונה והוא רצה גם דרכון וגם רישיון.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

שלום לכולם!

יום שני הקרוב אני נוסע לאיה נאפא ורציתי לשאול מספר שאלות:

שמעתי שהדברים שמה מאוד יקרים אז מה מומלץ וצריך להביא מהארץ?

האם אפשר להשתמש שם בדולרים או שחייב לירה קפריסאית ואם אז כמה בערך יספיקו כדי להנות שמה כמו שצריך?

ואם אפשר קצת המלצות ממי שהיה שם למקומות מומלצים?

תודה מראש

נ.ד.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
זה לא שאיוס לא התגלה מבחינת הישראלים.

פעם היו שם מלא ישראלים, והיו דילים לשם מישראל.

עד שהישראלים התחילו להשחיט והיוונים שם סירבו לעבוד עם ישראלים.

true

im 27 and at the age of 18 before the army ive been in eios

very nice, small, a lot of europian babes, when i was there not a lot of isrealis, the problem with any place where the ugly isrealis arrives ( 90% of the isrealis are ugly) problems starts.x

no wonder people hate isrealis all over the world , its for a resone:idea:x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בדקה ה-90 יש דילים די טובים לפני כשבוע היה דייל של שבוע לנאפה

195 דולר כולל מלון.

אבל המלון ביחס למחיר ברור שעלוב.

פורסם

באיזה כסף משתמשים שם? אני יודע שבלירה קפריסאית אבל השאלה אם אפשר גם ביורו או שלא משתמשים שם בזה בכלל?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
תרבות מוטורית מדהימה יש שם!

תרבות מוטורית?

במובן מסויים, פשוט לא כ"כ מסתדרת לי המילה תרבות- חבר על קטנוע ציפצף למיסחרית שהשתלבה לדרך בלי לתת לו זכות קדימה, הצפצפה ניתקעה והציפצוף נימשך בלי להפסיק, הטנדר נעצר בפיתאומיות, שילב רוורס והתחיל ליסוע לעברו :evil:

החבר ניסה מהר לעקוף את הטנדר, הנהג סימן לו לעצור, החבר ניסה להסביר לנהג שהצפצפה תקועה וקיבל אגרוף לפנים.

תרבות מוטורית ותרבות ביכלל במיטבה.

מה שכן, היחידים שצופרים שם זה בעיקר התיירים שעושים "צפירות עידוד" והישראלים שמצפצפים לכל אחד שהם מכירים.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...