Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום,מחפש GPS בתקציב 2000 +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש גי פי אס שלא יכלול מחשב כף יד ואת כל ההאופציות השונות

אני מחפש מכשיר טוב ומדוייק שהשימוש שלי יהיה רק ניווט בתוך ארצנו,לא צריך את השאר סתם בזבוז כסף מבחינתי.

התקציב הוא 2000+-

פורסם

בתקציב הנ"ל תוכל לקנות מיו 350 או 250 ללא עלות נוספת ההבדל בין השניים של-350 קיים גם מטען ביתי

שבת שלום

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

תודה לך על התגובה,חיפשתי בזאפ את הדגם המדובר וראיתי שיש הרבה סוגי של ה350 ואין לי מושג למה בדיוק היתכוונת?

עוד שאלה,כאשר אני קונה את המכשיר(נתייחס למה שהמלצת)הוא כולל בתוכו את התכונה בעברית של מפת הארץ?

ראיתי שהמכשיר הוא לאורך,האם אפשר להתקין אותו לרוחב? (כמובן שגם התמונה צריכה להשתנות לרוחב)

תודה על העזרה.

פורסם

סליחה ידידי הטעתי אותך הכוונה היתה למיו C-310 או C-320 שהם כוללים תוכנת ניווט לארץ

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

תודה רבה לך על העזרה,רשמת מטען ביתי,מה הכוונה? מה זה לא אמור להיתחבר למצבר?

ועוד שאלה התוכנה שמגיע עם המכשיר בעברית נכון?

יש עוד הוצאות חוץ מלקנות את המכשיר עצמו? התקנה וכ'ו...

פורסם

המיו 290מגיע עם מטען לרכב בלבד,והמיו 310 ו340 מגיעים עם מטען לבית,לרכב תושבת למכשיר וזרוע ווקום לשמשה מעבר לזה אין הוצאות נוספות ,ניתן לשלם בתשלומים .

אם תרצה אשמח לעזור לך.

שבת שלום

פורסם

תודה רבה לך ידידי ,עזרת לי מאוד!

שאלתי כמה אנשים היום והם אמרו לי שיש אפשרות לקנות את המכשיר בלבד(800 - 1000 ש"ח)ולהוריד את התוכנה שלה מהאינטרנט,האם יש אמת בדבר?

פורסם

בתקציב שלך אתה קונה מחשב כף יד של אסוס עם מעבד טוב אנטנה מובנית של GPS ועם 2 גיגה זיכרון מובנה ועוד כל מיני תוספות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב עידכון קטן,אני מתלבט בין שלושה מכשירים

המיו 250 המיו 310 ופוגיקום PG3519

היתקשרתי למיו ריו(חנות שמתמצאת בנושא)והם אמרו לי ככה:

המיו 310 הוא יותר מוצלח מאשר המיו 250 אך גם יותר יקר והם המליצו לי ללכת על הפוגיקום שלדבריהם יותר טוב משניהם ויותר זול ואמרו שהוא יותר טוב והפלסטיקה שלו יותר חזקה.

אני מבולבל קצת,גם מפני שמוזר לי שמכשיר שיותר זול ב400 - 500 ש"ח +- יכול לעלות על שני המכשירים האלו,יש לי מישהו ניסיון איתם שיכול להאיר את עיניי?

efi4*4 יHELPPPPPPPP

פורסם

ישנו גם GPS של חברת SKYVIEW שעולה 2300 ש"ח(קצת חורג מהתקציב)

עם מסך 4'' ושמע חזק יחסית לשאר.

כובן שיש עוד המון דברים אבל אמרת שזה לא מעניין.

נ.ב מאוד מדוייק

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...