Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה רצינית מאוד, המאוורר לא נדלק לבד וגורם להתחממות. ניסיתי להחליף יוניט שבא מהרדיאטור וזה גם לא עזר, ניסיתי לחבר את המאוורר קבוע דרך המצבר והוא עבד והרכב לא התחמם. עכשיו השאלה שלי היא מה נותן פקודה למאוורר חוץ מהיוניט של הרדיאטור? אהה... וגם בדקתי את הפיוזים והם כולם שלמים. מה זה יכול ליהיות ?

האוטו זה גולף MK2 1.3 שנת 92

תודה מראש

פורסם

תחפש את הריליי של המאוורר אם קיים אצלך אחד, זה רכיב שלפעמים יכול להיות בעייתי, אולי הוא רופף או תקול, תעקוב אחרי החוטים של היוניט רדיאטור עד שתגיע לריליי (נראה כמו קוביה כזאת שיוצא ממנה חוטים).

בהצלחה.

פורסם

בדקתי עוד דבר: חיברתי את החוטים מהיוניט אחד לשני והמאוורר התחיל לעבוד קבוע. זאת אומרת שאם היוניט נותן פקודה אז המאוורר מקבל חשמל, עכשיו או שזה היוניט או שאני לא יודע מה אבל היוניט חדש.

תעזרו לי בבקשה

פורסם
תחפש את הריליי של המאוורר אם קיים אצלך אחד, זה רכיב שלפעמים יכול להיות בעייתי, אולי הוא רופף או תקול, תעקוב אחרי החוטים של היוניט רדיאטור עד שתגיע לריליי (נראה כמו קוביה כזאת שיוצא ממנה חוטים).

בהצלחה.

ניסית לבדוק עם מר בחור צודק?

פורסם

יתכן ואיזור ברדיאטור שבו יושבת היוניט סטום באבנית, מי קירור אינם "שוטפים" את היוניט, ולכן היא לא מגיבה לעליית טמפרטורה.

פורסם

צריך לבדוק אם אזור היוניט ברדיאטור מתחמם כראוי (שטרמוסטט המנוע אינו פתוח רק חלקית) ואם הכל תקין אז יתכן ויוניט חדש

הנו פגום וכבר היו דברים מעולם. כל התחממות מנוע הנה טראומה למנוע, אז תקן זאת מהר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מצטרף לשרשור הזה בקשר להתחממות המנוע:

יש לי רנו מגאן 1.6 ידנית. לאחרונה הוחלפו:

1. רדיאטור

2. יונית מאורר

3. יונית שעון חום

התיקון נעשה עקב התחממות הרכב שזוהתה עלידי לאחר החלפת יונית שעון חום. במוסך התברר לאחר הורדת הרדיאטור כי הוא סתום לא ניתן היה לנקות אותו והוא הוחלף. עדיין האותו מתחממם (לפי שעון חום) במיוחד בנסיע בכביש מהיר. הטמפ' עולה בשעון מעל לחצי. אני מצרף ציור איך זה צריך להיות ואצלי זה מגיע הרבה פעמים קו אחד מעל ואפילו לפעמים שני קווים ואז זה מתחיל לרדת בהדרגה.

מצ"ב ציור של שעון חום

לתגובתכם אודה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

רפי : רציתי לדעת , מכמה מעלות חום במד זה כבר ניקרא היתחממות של המנוע ?

הלכה הפונטו נחכה למשהו אחר

פורסם

ניראה לי שפתרתי את הבעיה והמאוורר התחיל לעבוד אבל עכשיו יש עוד בעיה:

ככה נראה השעון שלי:

untitledcu4.th.jpg

וככה מראה המחוג, הוא עולה עד הקו האדום השני ויורד עד לקו הראשון והמאוורר מפסיק לעבוד, וזה אחרי שניקיתי היום את כל מערכת הקירור כולל היוניטים(שמחוברים לשעון של החום) שעל המפצל צינורות הזה על המנוע. לפני הניקוי המחוג היה קבוע בערך על הקו האדום הראשון.

untitledwr7.th.jpg

מישהו יכול להגיד לי אם המצב נורמלי או שהאוטו מתחמם יותר מדי? ואיפה בדיוק נמצאת הנק' של 90 מעלות על השעון שלי?

פורסם

עכשיו סמתי לב שהחץ עבר את הקו האדום השני והגיע לקו הלבן אפילו אבל המאוורר נידלק ופתחתי את המיכל והמים לא רותחים זאת אומרת שהאוטו לא מתחמם. יכול ליהיות שהיוניט של השעון חום מזייף? איך אני יכול לבדוק את זה?

• תוכן חדש...