Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו יגיד לי בדיוק כמה תושבות מנוע יש למזדה 626 שנת 1998 (צורה חדשה, מנוע 2000, 136 כ"ס)

במוסך אחד אמרו לי שיש 4 תושבות.

בחנות חלקי חילוף אמרו שיש 5 תושבות - ימני, שמאלי, קידמי, אחורי ואחד על הגשר.

כמו כן, אשמח לדעת האם יש למישהו נסיון עם תושבות תחליפיות, חלק גדול ממליצים לא לגעת בתחליפי.

האם אתם מכירים חנות זולה לרכישת התושבות ?

פורסם

ארז,

תנסה להבין בעצמך מתוך ספרות היצרן המצורפת.

כנראה קיימות 4 תושבות עם גומי ואחת בלי לא הבנתי את כוונת המשורר.

תקנה רק תושבות מקוריות של היצרן.

1.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לך 4 תושבות עיקריות ואחת שיושבת על הגשר (כמעט ולא מחליפים אותה)

מצטרף להמלצת מרק10, רק תושבות מקוריות. למעשה, התושבות המקוריות כבר לא כל-כך יקרות לדגם שלך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תרים לטלפון לחזי דלאל במסגר 03-5619992 אני את שלי רכשתי ממנם, אמנם אני קניתי תחליפי, (שיקול כספי).

אם אתה יכול להרשות לעצמך תקנה מקורי, הכי טוב שיש. כפי שאמרו מרק התותח ושמוליק.

אם לא, יש תחליפי באיכות טובה, יפני כמו שאני קניתי מדלאל. אגב במועדון מאזדה עובדים בצמוד רבות עם חזי דלאל, אתה מוזמן להכנס למועדון ולהריץ חיפוש בנושא, (אגב, שמוליק מנהל המועדון).

מיכה

פורסם
שמוליק, האם התושבת שיושבת על הגשר היא בלי גומי ? זה רק ברקט תמיכה כמו מספר 3 בשרטוט ?

אם זכרוני אינו מטעה אותי, יש בה גומי.

בעצם, אני כנעט בטוח שיש שם גומי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...