Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לדעת פרטים על מה שהולך מתחת למכסה מנוע בפיג'ו 205 .

האוטו התחיל לעשות לי רעש מוזל בהתנעה, לא יודע למה ואני רוצה לדעת אם כל הנוזלים במינון הנכון.

איפה שמים את נוזל הקירור - מה תפקידו בדיוק אם אפשר לדעת .. ?

איזה נוזל שמים.. יש לי שניים באוטו (מים מזוקקים,ועוד בקבוק כחול של מים לרדיאטור)

אשמח לשמוע עוד פרטים והערות למה יכול להיות שהאוטו עושה רעשים בהתנעה כאילו המנוע כזה מגמגם איזה כמה דקות .

אולי יש בעיה בדלק ?

עשיתי טיפול 10000 לפני חודש בערך כשהאוטו היה על 106000 ק"מ .

יכול להיות שיש בעיה בדלק? אולי כדאי לשים איזשהו תוסף שינקה את המערכת ? אולי איזה תדלוק אחד של 98 ?

ובשבוע האחרון אני נוסע כל הזמן עם מזגן מה שלא היה עד עכשיו , אולי משפיע איכשהו .. ?

תודה לכל מי שיכול לעזור .

DSCF0920.jpg

פורסם
אני מעוניין לדעת פרטים על מה שהולך מתחת למכסה מנוע בפיג'ו 205 .

האוטו התחיל לעשות לי רעש מוזל בהתנעה, לא יודע למה ואני רוצה לדעת אם כל הנוזלים במינון הנכון.

נוזל קירור מוסיפים במיכל העיבוי. ניתן לראות אותו בתמונה שצירפת בחלק השמאלי העליון.

נוזל הקירור גורם לקירור המנוע בזמן פעולתו.

איזה נוזל שמים.. יש לי שניים באוטו (מים מזוקקים,ועוד בקבוק כחול של מים לרדיאטור)

שמים נוזל קירור ייעודי למטרה זו. רצוי להשתמש בנוזל איכותי, במיוחד בצרפתיות!

אשמח לשמוע עוד פרטים והערות למה יכול להיות שהאוטו עושה רעשים בהתנעה כאילו המנוע כזה מגמגם איזה כמה דקות .

אולי יש בעיה בדלק ?

זה כבר קשה לדעת. צריך לשמוע את הרעש.

יכול להיות שיש בעיה בדלק? אולי כדאי לשים איזשהו תוסף שינקה את המערכת ? אולי איזה תדלוק אחד של 98 ?

ובשבוע האחרון אני נוסע כל הזמן עם מזגן מה שלא היה עד עכשיו , אולי משפיע איכשהו .. ?

תדלוק 98 אוקטן לא ישנה הרבה. הפעלת המזגן תעלה את צריכת הדלק אבל לא אמורה לגרום לבעיות.

פורסם

נסה לאתר טוב יותר את סוג הרעש שאתה שומע כשהרכב קר.

האם מורגשים קרטועים בנסיעה או רק רעש?

האם יש חוסר סחיבה? רעידות? עשן שחור/לבן?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
.

האוטו התחיל לעשות לי רעש מוזר בהתנעה, לא יודע למה ואני רוצה לדעת אם כל הנוזלים במינון הנכון.

.

שלום רב!

האם ידועה לך צמיגות השמן שהוחלף לך, בטפול לאחרונה?

צמיגות שמן לא מתאימה, גורמת לרעש בנדנדי השסתומים, ואת כנראה הסיבה לרעשים הנשמעים ממכסה השסתומים במנוע קר .

האם נורת לחץ השמן כבית מידית עם ההתנעה?

אל תשים שום תוסף בדלק, היוא מיותר ועלול להזיק.

אין קשר לרעשים, ולשימוש במזגן.

מה שנת היצור של הרכב, והאם הרכב מוזרק או בעל קרבורטור?

מה גודל המנוע?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...