Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם (:

פרסמתי כבר נושא על האוטו שלי בקטע של רכישת אוטו חדש בפורום כישה יד שניה ואוטו חדש

אתם מוזמנים לעזור לי גם שם מי שיכול ורוצה...

השאלה שלי היא כזו אני מעוניין מאוד בביצועים לרכב של אוטו ספורט כמו גולף GTI

תודה מראש לעוזרים

עתיד

לגולף (כמו רוב הגרמניות) מומנט יפה וסחיבה ראויה

שים לב לשאלה

ד"א אני קורא בסדר ברוך השם (רק מרחוק קצת קשה לי לזהות רמזור אדום\ירוק וכ"ו) :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שהיה כבר בסרט הזה עם גולף ג'נריישן ידנית, אין מנוס אלא להחליף ל GTI.

הפער במחירון בין הדגמים הוא בסביבות ה10-15 אלף ש"ח, אבל אתה מקבל רכב שהייתי אומר שהוא ליגה או שתיים מעל הג'נריישן (למרות שהוא נראה חיצונית אותו דבר) מכל הבחינות (מלבד צריכת דלק).

אני יודע שלפי חוקי הפורום הזה תשובה של למכור ולקנות GTI היא תשובה לא מקובלת, אבל במקרה הזה - אין מנוס.

הדבר היחיד שאתה יכול לנסות לעשות , זה להביא את הרכב למצב מכאני מושלם (אם כעת הוא לא במצב כזה).

החלפת פלאגים לאיכותיים ואינפוזיית וK44 יכולים להחזיר כמה וכמה סוסים אבודים....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכל הבחינות ? מנוע / גיר / כיול / וטיפה טיפה איבזור (ריקארו, ודיפוני עץ שלא כולם אוהבים) ...זהו בעיקרון כל שאר המערכות זהות לחלוטין....

פורסם

הרכב הזה בנסיעה לא מרגיש חלש יותר מכל מנועי ה2 ליטר שמפיקים 130\135 כ"ס ביחוד עם תיבה אוטומטית, שם המומנט משחק תפקיד מכריע >

בדרך כלל אני מסכים עם מה שאתה אומר

קל וחומר שהפעם לא.

ה 2.0 8V הזה מרגיש עצל הרבה יותר מכל המנועי 2.0 המפיקים 130~ כ'ס שבעצם רובם 16V

ליתר כמעת ולא מרגישים הבדל בין נסיעה על גולף אוטומטית 1.6 ו 2.0

ל 2.0 הזה יש מומנט של מנוע 1.7 ממוצע.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב מניסיוני על המנוע הזה ועל לא מעט רכבים אחרים אני אישית מרגיש בהחלט שהרכב סוחב כמו מנוע 2 ליטר ובהחלט מרגיש הבדל הייטב בינו לבין 1.6 ממוצע, אבל זה כבר דיון חסר טעם כי כנראה הרגשה אחד של השני לא נוכל לשנות :wink:

יום טוב

פורסם
מכל הבחינות ? מנוע / גיר / כיול / וטיפה טיפה איבזור (ריקארו, ודיפוני עץ שלא כולם אוהבים) ...זהו בעיקרון כל שאר המערכות זהות לחלוטין....

שמע, אתה עשית את הדרך ההפוכה,מGTI לג'נריישן, אז אתה רואה את הדברים קצת אחרת.

מנוע גיר בלמים וכיול גורמים לרכב להיות משמעותית יותר טוב, הרי אלו הדברים החשובים...

בנוגע לאיבזור, זה לא כ"כ טיפה.

יש כאן תוספת של מחשב דרך שאני משתמש בו לא מעט (לא קיים במודל 99-00) ,מזגן דיגיטלי, מושבי רקארו מעולים ולא מעט צעצועים חביבים נוספים.

בגלל דיפוני עץ אני לא קונה רכב... הם לא מעניינים אותי.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקרת אקלים דיגיטאלית כלולה בגולף משנת 99 בכל הדגמים למעט 1600 וSDI

ואם בגולף שלי לא היתה בקרת אקלים דיגיטאלית אז היא לא היתה הגולף שלי - נקודה !

מחשב רכב זה אכן על הכיפאק, ESP מערכת מצילת חיים שאצלך לא קיימת ובגולף שלי כן קיימת - אז ? יש שינויים לפה ולשם כמו בכל רכב,

הייתי שמח לדעת מה הם הצעצועים החביבים הנוספים ?

אני מכיר פשוט את הGTI מכאנית לא רע בכלל וגם את שאר הדגמים ויודע תאחלס מה ההבדלים או יותר נכון להגיד מה אין הבדל, שלא תבין לא נכון ואני מבהיר את זה כאן ועכשיו, מ-א-ו-ד נהנתי מהGTI שהיתה לי, ולדעתי הוא רכב מצויין שמורח אחלה חיוכים על הפרצוף !!, והוא בהחלט טוב יותר מההג'ניריישנים ואם תשאל אותי זאת הגולף הכי טובה (MK4) יותר מV6 יותר מV5...

אבל היא לא כמה ליגות מעל גולפיות אחרות, למה ? כי ככה הקונצרן רצה שהקוים וההבדלים בין הדגמים לא יהיו מטורפים...יש שינויים וחלקם מאוד משמעותיים (גיר\מנוע) חלקם בכלל לא נחוצים ולפעמים גורעים (שנאתי את הדיפונים מעץ)

סך הכל מדובר ברכב מעולה שטוב יותר מכל ג'ניריישן או גולף אחרת על הכביש, אבל לעשות ממנו איזה רכב שחוץ ממראה ממשותף אין לו כלום עם הגולפיות הסטנדרטיות זה מוגזם,

דבר נוסף : מנוע גיר + כיוון פרונט שונה + בולמים ואתה הופך כל ג'ניריישן ל95 אחוז GTI, האם זה משתלם ? לא ! האם הייתי עושה את זה ? ממש לא !

פורסם

הבנתי הפנמתי ואני יתחיל לפעול בהתאם לכיוון גולף גיטיאי

עוד משהו שרציתי לדעת יש הבדל ענק בין סיאט איבזה טורבו לבין גולף גיטיאי

היתי רוצה לדעת יותר למה והאם ההבדל הוא ממש משמעותי למי שרוצה להינות ממכונית ספורט

פורסם

האיביזה מהנה לא פחות וזולה - אך הרבה פחות איכותית

רוב המיכלולים זהים (סיאט חברת בת של פולסוואגן כיום)

עדיין בחירה טובה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עתיד,

בעקרון אתה צודק אבל זה ככה בהרבה מכוניות אחרות, ברור שהפח הוא אותו פח. עוד דוגמאות?

זה גם כל ההבדל בין :

קליאו 1400 לקליאו ספורט.

אימפרצה 1600 משפחתומטית ואסתי.

לנסר 1600 אוטומטי ואיבו.

ועוד, ועוד ועוד.

מנוע+גיר+כיול זה לא מעט, זה כל האוטו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בדרך כלל אני מסכים עם מה שאתה אומר

קל וחומר שהפעם לא.

ה 2.0 8V הזה מרגיש עצל הרבה יותר מכל המנועי 2.0 המפיקים 130~ כ'ס שבעצם רובם 16V

ליתר כמעת ולא מרגישים הבדל בין נסיעה על גולף אוטומטית 1.6 ו 2.0

ל 2.0 הזה יש מומנט של מנוע 1.7 ממוצע.

ה"קל וחומר" שלך, לא ממש במקום, אבל זה אינו פורום לשפה העברית. יתרונו של מנוע 2 הליטר של VAG, הוא אכן מומנט גבוה ועקומת מומנט שטוחה יחסית. אין בנמצא מנועים רבים, למעט מנועי דיזל וטורבו, שמגיעם לשיא המומנט ב 2400 סל"ד. אגב, למספר השסתומים ולעקומת המומנט בד"כ יחס הפוך. די אם תבדוק את נתוני המומנט ובמיוחד עקומת המומנט במנועים אטמוספריים מקבילים פחות או יותר ועד מהרה תבין שאתה טועה. מספר הסוסים, כפי שכבר כתב כאן "עתיד", הוא רק חלק מהתמונה.

שבת שלום.

פורסם
במקרה לידידה שלי (אולי יותר נכון להוריה) יש ג'נריישן 2.0 אוט', אז כן יצא לי ליסוע (כ''כ אהבתי את המושבים).

גם יצא לי לראות את הרכב ב''פעולה'' ועדיין אין לי משהו מדהים לומר עליו, עדיין ה 2 ליטר מבוזבזים.

מהספרינט שלי ב 88 הוציאו הספק דומה ממנוע 1700, וולקן 2.0 שנת 94 122 כ''ס ועוד המון דוגמאות.

אני מאמין שהיא לא משתווה ל GTI שאותן יצא לי רק לראות.

עמית.

כמות כ"ס זה לא הכל. גם אני הייתי באותה דעה לפני שקנינו פאסאט 2.0 ידנית.

שיא המומנט מתקבל בסל"ד נמוך יותר מרכבים בעלי מנוע 2.0 ובתוספת גיר ידני המנוע סוחב מעולה.

Veni Vidi Vici

פורסם
כמות כ"ס זה לא הכל. גם אני הייתי באותה דעה לפני שקנינו פאסאט 2.0 ידנית.

שיא המומנט מתקבל בסל"ד נמוך יותר מרכבים בעלי מנוע 2.0 ובתוספת גיר ידני המנוע סוחב מעולה.

מסכים עם הנאמר- מנסיוני התקופה שנסעתי על אוקטביה 2.0 זכורה לי מאוד לטובה, בעיקר בעליות של צפת אז מבינים טוב מאוד את המושג- מומנט...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שמביא אותנו לזה שהאלף בית של השיפורים הוא נפח, נפח ועוד פעם נפח. פיזי (V8 7 ליטר) או וירטואלי (1100 בי-טורבו שגודש ב 2.5 באר) :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...