Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שקיבלתי אתמול הודעה שאני לא מקבל עדין רכב מהעבודה ואני נאלץ להישאר עם שלי החלטתי לשנות את המערכת ולהרכיב אותה בבי אמפינג

עכשיו השאלות:

1. המגבר שלי הוא 6 ערוצים 60 וואט לכל ערוץ(4) ו300 בגישור לסאב.

האם זה אפשרי לחבר בבי אמפינג עם המגבר הזה סט קומפ' קידמי?זה יהיה יעיל?

2.כבר העברתי את כל הכבלים לאחור(RCA וחוטי רמקולים) האם מישהו במפגש הקרוב יוכל לעזור לי עם הכיוונים?(אלפיין 9855)

3.קראתי כמעט הכל על הנושא הזה בפורום והבנתי שהשיפור הוא משמעותי! עם המגבר שלי גם יהיה שינוי לטובה?(JBL 755.6)

4.הבנתי שה RCA הקדמי הוא של הטווטרים והאחורי הוא של המיד. ה HU עושה את זה לבד?כלומר הוא מחלק לבד את התדרים ברגע שאני מעביר אותו ל 3WAY או שבלי כיוונים ישר אני גומר את הטוויטר?

אני רוצה להתחיל בעבודה ואני מאמין שיצאו עוד כמה שאלות תוך כדי ואשמח לתשובות

תודה

פורסם

במפגש הקרוב יוכלו לעזור לך בכיוונים, כן.

1. ה HU לא מזהה לבד.

2. עליך להוציא את ה HU פיזית החוצה, בחלק התחתון (או העליון אני לא זוכר) בגוף המתכת שלו יש כפתור שאתה משנה

למצב של 3WAY.

3. אם לא הבנת את מה שכתבתי בסעיף השני - ראה בחוברת של המכשיר.

4. אתה מעביר במגבר את 4 הערוצים למצב FLAT בקרוס.

5. כשחיברת את הכל, ואתה מדליק את ה HU, אתה לא שם ווליום גבוה כי המערכת עדיין לא מכוונת.

6. אתה נכנס להגדרות של ה HU (קרוס) ושם מגדיר את החיתוכים.

ממליץ לא לעשות לבד אם זה חדש לך כל הנושא.

פורסם

מה שהצלחתי להבין זה שאתה שואל "האם ברגע שאתה מעביר ל 3 WAY הכיוונים מתיבצעים אוטומטית"

התשובה לא.

את הטויטרים אתה צריך לחתוך מלמטה. כלומר HPF לכיוון של 4-5 K

את המידים אתה צריך לחתוך ב BAND PASS, כלומר גם מילמטה וגם מלמעלה LPF = 80~ , HPF 4-5K

את הכיוונים אתה יכול לעשות בדל דרך שיש לך בין אם זה במגבר או ב HU.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לכל העונים

הבנתי הכל אבל אני לא יודע לכוון לבד את המערכת אין לי מושג בזה!

לכן כדי לא להרוס הכל אני יגיע למפגש ביום שבת הקרוב בתקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הכיוונים.

ראיתי כאן תוכנה ליצירת דיסק תדרים כדאי לעשות אחד ולהביא למפגש או שאין צורך?

פורסם

בסדר גמור!

אני אגיע למפגש ביום שבת

להביא משהו מיוחד(ציוד)כדי שיהיה אפשר לחבר את המערכת בבי אמפ

פורסם

קולה קרה ומזגן פועל

חוברת של הסט רמקולים

או נתונים של חיתוך

תדאג לחפש מישהו שיקח אחריות על חיבור ישיר של טוויטר למגבר הזה

אני לא הייתי עושה את זה

פורסם

לקחת אחריות?

מה זה כל כך מסובך?המגבר הזה הוא בסך הכל 60 וואט לערוץ.

זה מסוכן לטוויטרים?רוב הסיכויים שהם ייפגעו?

יש לי את החוברת של הסט (הרץ היי אנרצי)

אז מה ההמלצה שלך לעשות?

פורסם

ההמלצה שלי היא ללכת לבעל מקצוע או ללכת למישהו שמבין טוב בנושא

מי שבאמת מבין טוב בנושא יחשוב כמה פעמים לפני שהוא מחבר לך טוויטרים של סט כזה (שאני אוהב מאוד) למגבר כזה (שנותן עוצמה בטיפה עיוות לדעתי) לא ספציפית למגבר הזה, אבל חיבור טוויטרים בחיתוך לא נכון יכול תוך מספר שניות להעלות אותם לשמיים

ולכן אני בספק אפ מישהו שבאמת מכיר את הנושא והסיכונים יסכים לקחת את האחריות הזאת על סט לא זול, הרי שאתה מכוון אתה אחראי למה שייקרה

אבם בכל זאת אתה מכוון לבד אז עדיף להתחיל מתדר מאוד גבוהה בסלופ מאוד גבוהה ובגין נמוך מאוד

רק תזכור , אומנם אתה תרד לאט לאט עם התדרים אבל ברגע שאתה מעלה את העוצמה לטוויטר התדר אליו הוא מסוגל לרדת בלי עיוות עולה

כדי לכוון סט אתה צריך לדעת את המגבלות שלו, בסט כזה אין הרבה שעשו בי אמפינג אז אין הרבה שיודעים מה המגבלה האמיתית שלו (לא על הנייר)

פורסם

טוב אז נראה לי יותר פשוט להגיע למפגש אולי עם כיוו נכוןן של המערכת אני יקבל תוצאה טובה ואהיה מרוצה בלי לעשות בי אמפ.

אני אגיע למפגש ונראה.

ודרך אגב עם אני עושה בי אמפ אבל את הטווטרים אני יחבר עם הקרס של הסט.ואת המיד ללא הקרוס.

זה ישמור על הטוויטרים?

• תוכן חדש...