Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ביליתי כמה מהשבועות האחרונות בחיפושים אחרי הרכב שגם יתאים לי מבחינת מראה וגם מבחינן ביצועים

ויש שתי רכבים שאני פשוט לא מצליח לימצא כמעט כול מידע מפורט עליהם בפורום הזה.

הרכבים הם: הפיג'ו 306 ו הסיטרואן קסרה

מה שאני מחפש זה רכב ידני, בסביבות ה 25K-30K לרוב לנסיעות בתוך העיר בדרום אך מידי פעם גם בין עירוניות

כמובן השנים 98+ , אגב אני אדם בגובע 193CM

הייתי רוצה לדעת את כל המידע המפורט על שתי הרכבים האלה צריכת דלק, תקלות נפוצות וכמובן התנסויות אישיות

ואם משהו יכול להסביר לי גם איך זה באמת שלא דיברו הרבה על הרכבים האלה פה

האם יש להם שוק, ואיך הולכת ירידת הערך שלהן

תודע על הכל מראש ודים .ק.

פורסם

דיברו ואפילו לא מעט. מנוע חיפוש הוא דבר יעיל מאין כמותו. בעיקרון מכוניות זהות מכנית ופשוט מצוינות במיוחד למחירן המגוחך. אגב משיטוט משועמם ב EBAY צרפת, גיליתי שקסארה משומשת בארץ זולה מאחותה שבצרפת. באשר להתאמה האישית, פשוט תצטרך לבדוק בעצמך.

פורסם

לא חסר מידע על שני הדגמים הנ"ל, שכן הם בין המכוניות הנפוצות בארץ.

נסה להריץ חיפוש עם המונחים "306" ו-"קסארה", פעם אחת בפורום הייעוץ ופעם אחת בפורום הטכני.

כמו כן, בכל שרשור שאתה נכנס אליו, שים לב ל"נושאים דומים" בתחתית העמוד.

בהצלחה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני עם תקציב דומה לשלך, חשבתי גם על הקסרה , אחרי טיול גדול בפורום מצאתי הודעות חוזרות ונשנות של המלצה שלילית חד משמעית בטענה שראש הבלוק נסדק בקלות גם במכוניות מטופלות וכי הדגם איננו מומלץ למי שהפרוטה איננו בכיסו (אני מפרש זאת כרכב עם אחזקה גבוה)

כרגע הינני שוקל בלנו (לצערי אוטמטית) או לחילופין בכלל לקנות רכב סופרמיני חדש ע"י מיקדמה בסכום הנ"ל והיתרה כעבור שנתיים שלוש וכך להנות מרכב אמין (וחיסכון של עלות תיקונים)

אשמח להתיחסויות

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

רנו מגאן ידנית מנוע 1600 סמ"ק היא אופציה לא פחות טובה מקסארה או 306.

מגאן נוחה מאוד, מרווחת, בטיחותית, מנוע 1600 מצויין, מחיר מחירון מאפשר לרכוש מכונית משנת 2000- 2001.

מגאן עם מנוע 1400 יותר חיסכונית, יותר זולה לרכישה. המנוע יותר חלש אבל יספיק לנסיעות עירוניות בדרום ומחוץ לעיר.

לגבי ירידת ערך - אתה קונה רכב בתקציב כזה שהירידה הגדולה כבר היתה.

לכן, לדעתי, זה לא השיקול במיקרה שלך. יותר חשוב למצוא רכב שמור ובמצב טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...