Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן פעילות ברוכה של נחום והמועדון, שתעשה פלאים בשיפור רמת השירות לרכבי אספנות ובתיקווה גם לרמת המודעות לרכבי אספנות. לגבי מר גלנצר שאני מכיר אותו אישית, אני יכול להעיד כי הנ"ל חובב רכב אספנות בעצמו ולא מחמיץ את האפשרות להגיע אישית לטסטים של סופי. ובכלל, בדינמומטר בי-ם ישנם כמה בוחני רכב שמחזיקים רכבי אספנות. אולי נזמין אותם להשקה של הסניף הירושלמי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעבר לצרות המכניות ישנן צרות הקשורות למרכב הרכב

לפעמים השמשה הקדמית נסדקת בדכ מסוג TRIPLEX מספיק טריקת דלת ביום חם מאוד לאחר שהרכב עמד בשמש ונוצר סידקון קטן

כמובן אין שמשות בנמצא וייבוא כאלה ענין מסובך לא פחות ,נכון ניתן לתקן אך גם בנושא זה יש לתת את הדעת

יגאל

שלום

איך ואיפה ניתן לתקן סדק קטן בשמשה ?

אילן

פורסם

אכן, אותן הבעיות: חופשים, מידות הצמיגים, הקפדה יתרה על הריפוד (כאשר יש מצב, שהאוטו התהליך שיפוץ, ואו שאין ריפוד, או שלא במצב טוב), זיהום אוויר (אפילו, שיש קצת עשן- אין מה לעשות, לא נשמע לי הגעיוני לעשות שיפוץ מנוע לאוטו, שנוסע טוב עדיין, ונוסע פעם בחודש 50 ק"מ, נכון?), אורות, פסים זוהרים, מספר חדש (ואם מסיבה כזו או אחרת, לא בא לי להחליף את המספר, שהיה על האוטו כבר כמה שנים, וקצת דהוי, אבל רואים אותו בבירור עדיין?), רעש יתר...

הבעיה העיקרית והמעצבנת, לדעתי- זיהום. כי, חלק גדול מהבעיות האחרות עוד ניתנות לפתרון יחסית זול, אבל שוב- אף אחד לא רוצה לעשות אוברול יקר למנוע שסוחב עדיין טוב, לאוטו שמיועד לנסוע 50 ק"מ בחודש! ולהוסיף כל פעם תוספים- א'- זה לא תמיד עוזר, וב'- בחיאת, על מי מנסים לעבוד, ולמה?!

לגבי בדיקות "רכב מיושן" במוסכים לפני הטסט: בעיקרון- חשוב כמובן, שמערכות "קריטיות" כמו בלמים וההגה ייבדקו, הבעיה, שהעלות של חלק מהבדיקות הופכת את ה"עלות אחזקה של רכב אספנות", כמו ביטוח וטסט- לזניחה- כלומר, מה זה כבר משנה, כמה משלמים על הטסט, כאשר רק הבדיקה עולה כמה מאות שקלים, במיקרה הטוב?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...