Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא חינם ליסוע לאילת עם מדים, אבל האם יש איזשהי הנחה לחייל?

איך יהיה יותר משתלם ליסוע, עד ב"ש ברכבת ומשם לקחת אוטבוס או שאין הבדל במחיר אם אני תופס אוטבוס מחיפה או ב"ש?

תודה לעונים.

פורסם

עד מצפה רמון אתה יכול לקחת אוטובוס בחינם כשאתה על מדים. מנקודה זו לכיוון דרום - זה בתשלום.

פורסם

אם אתה צריך להגיע מחיפה לאילת ומחפש את הדרך המשתלמת, לדעתי יהיה עדיף לנסוע עד ב"ש ומשם לקחת אוטובוס לאילת (רצוי להזמין מקומות מראש, שלא תצטרך לעמוד). להמשיך דרומה משם עם חוגר ללא כרטיס ערבה יהיה סיבוך שלא יחסוך יותר מדי כסף ויקח המון זמן.

אבל למה לא עם הקליאו? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חיילים יכולים לנסוע חינם באוטובוסים הנוסעים לאילת אך ורק אם ברשותם כרטיס ערבה, אפילו אם קטע הנסיעה כלל איננו בערבה!

אם החלטת שאתה רוצה להגיע לאילת בתחבורה ציבורית, אני יכול להציע לך שתי הצעות:

1. לנסוע עם רכבת עד דימונה (האופציה הזולה) או באר שבע (האופציה הנוחה) חינם באמצעות החוגר שלך, ומשם להמשיך עם האוטובוס לאילת.
  2. חיילים בחובה יכולים לטוס בחברת ארקיע על בסיס מקום פנוי ובהצגת חוגר בלבד ל/מ-אילת תמורת 129 ש"ח (בין אם הטיסה היא משדה דב, בן-גוריון או חיפה). שים לב כי לא ניתן להזמין מראש את הטיסה הזאת וכי עליך להתייצב בשדה התעופה ולהמתין שכל הנוסעים שהזמינו מראש כרטיס יעלו למטוס. במידה וישארו מקומות פנויים או שמישהו שהזמין מקום על הטיסה לא הגיע ולא ביטל, אתה תשלם במקום את התשלום ותוכל לטוס.

גילוי נאות: הכותב עובד במרכז ההזמנות של חברת ארקיע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה חבר'ה אני אסע לב"ש ומשם אוטבוס לאילת נראה לי הכי טוב, כמובן חוץ מלקחת את הקליאו ולעשות נסיעה לשם אבל זה לא מעשי כי אנחנו 13 חברה, וכל אחד ממקום אחר בארץ.

פחות זול אבל הרבה הרבה יותר כיף :)

עוד יגיע הזמן ליסוע עם הקליאו לאילת.

פורסם

1. למיטב הבנתי, אתה חייל בקרבי וחוזר הבייתה פעם ב...

2. יש לך קליאו ספורט.

ואתה לא נוסע לאילת ברכב???

פורסם

רגילה?

איזה באסה שנגמר לי אבל עוד חודש וקצת יש לי שוב כיוון שלא קיבלתי ממש את הרגילה ה 1

לענייננו-

לי זה עלה 110 הלוך וחזור מתחנה מרכזית ת"א אני לא חושב שמב"ש זה יותר זול כי מב"ש זה 50 ש"ח ויש גם חזרה

תברר באגד

בכל מקרה תהנה אחי וסחטיין על הקליאו

• תוכן חדש...