Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

44K - הפעם הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
danniel, לא הבנתי. לרוקן פחית בתוך מיכל מלא, ולאחר חצי מיכל למלא מיכל מלא עוד פעם?

או לרוקן פחית בתוך חצי מיכל, ואז לאחר שיגמר למלא מיכל מלא?

לרוקן ראשית למיכל מלא.

פורסם

איך הג'יפה מתנקזת עם השמן? למיטב ידיעתי מערכת ההזרקה והשמן לא קשורים אחד לשני..

זה בסה"כ תוסף - טיפול תקופתי של פעם ב10,000. בשביל משהו רציני יותר הייתי הולך על אינפוזיה או ניקוי מזרקים.

פורסם
תודה לכל העונים,

דביר, לא הבנתי איך תוסף דלק משפיע על השמן מנוע.

שימוש בתוסף דלק, גורם להמסת פיח בתא השריפה, עקב כך נסחף פיח לשמן, משחיר אותו וגורם לירידה ביעילותו, לכן תמיד מומלץ להשתמש בתוסף, לפי הצורך בלבד, ומיד לאחר הוספת התוסף להחליף את השמן מנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שימוש בתוסף דלק, גורם להמסת פיח בתא השריפה, עקב כך נסחף פיח לשמן, משחיר אותו וגורם לירידה ביעילותו, לכן תמיד מומלץ להשתמש בתוסף, לפי הצורך בלבד, ומיד לאחר הוספת התוסף להחליף את השמן מנוע.

בברכה

צביקה

תודה צביקה :wink:

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אני חושב על לשים 44K ,אבל שמעתי שאם המיכל דלק מלוכלך זה יביא את כל הג'יפה הזאתי למנוע ולכל המערכת, לא יודע אם מיכל הרכב שלי נוקה פעם... מה אתם אומרים?

פורסם
אני חושב על לשים 44K ,אבל שמעתי שאם המיכל דלק מלוכלך זה יביא את כל הג'יפה הזאתי למנוע ולכל המערכת, לא יודע אם מיכל הרכב שלי נוקה פעם... מה אתם אומרים?

אני ולא אנחנ(אני מגיב בשם עצמי בלבד) אומר, על תשים שום תוסף דלק למכוניתך!

בברכה

צביקה

פורסם
איך יודעים איזה רכב צריך תוסף ואיזה רכב לא?

הציעו לי באחרונה במוסך לשים תוספ K 44

אין קשר לסוג הרכב, ולנחיצות השימוש בתוסף דלק,

על יתרונות חסרונות, ונחיצות השימוש בתוסף כלשהוף ערוך חיפוש.

האם המוסך ימכור לך גם ווילה בשטחים תקנה ממנו?

בברכה

צביקה

פורסם

שלום לכולם.

מצטרף להמלצתו של חברננו צביקה - ניקוי ע"י תוסף הוא מינימאלי ואפילו מזיק לפעמים.

אתה יכול לבצע אינפוזייה אצל בעל מקצוע אם הסיכונים שבאים איתה.

הצתברות של פיח וזיהומים במנוע -(שסתום יניקה\חלל שריפה) קשורה יותר לטמ"פ העבודה של המנוע ואפן הפעלתו.

בברכה

חיים.

פורסם

לגבי רכבי משנת 1994 ואחרים ובתנאי שהם מוזרקים, יסלחו לי חברי המקצועים, אני חושב אחרת.

אני ממליץ על שימוש בתוסף , רצוי לפני ביצוע טיפול החלפת שמנים ופלטרים, והכל לפי ההוראות הברורות.

התוסף המדובר דואג גם להסרת שכבות פיח מהממיר הקטליטי, לפעולה תקינה יותר (או פחות גרועה) וסיכוי טוב יותר להצלחה בטסט שנתי בגין בדיקת זיהום אוויר, למרות שאחוז הנכשלים בבדיקות אלה למיטב ידיעתי אינו עובר 3 אחוזים מכלל הרכבים הנבדקים.

שימוש יעיל , עלול לבטל את הצורך שקיים לעיתים באינפוזיה, ובהחלפת ממיר קטליטי, במיוחד ברכב כמו מיצובישי סופר לנסר (זאת נרשם על פי נסיוני האישי בלבד!)

אין בכך כדי לכסות על תקלות ברכב שחייבות ממילא בפתרון , ואין בכך לטעון שהחומר ישפר מצב, בו הפיח "אוחז" באופן קיצוני בתא השריפה, ובשאר הנקודות הידועות.

למותר לציין, שמי שראה ראש מנוע שפורק לאחר חדירת נוזל קירור לתאי השריפה, ראה תא שריפה וחלק עליון של בוכנה נקיים לחלוטין.. המיים שטפו אותם, ובהצלחה.

לא להתבלבל, החומר הזה אינו מטפל בניקוי "בית מצערת" ו"מנוע צעדים/מייצב סיבובים" (ברכבים בהם קיים מנוע צעדים).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בברכה

צביקה

חבל, בדיוק ביום שישי שמתי שמן חדש :?

אז מה, גם אחרי LM GOLD LABEL צריך להחליף שמן ומסנן?

כי האמת שפעם ראשונה שאני שומע על זה אבל בחיפוש אני רואה שהמלצה הזו חוזרת על עצמה שוב ושוב..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם אני חשבתי יום אחד, שיהיה מענין לראות איזה יופי של שינוי יעשה תוסף למנוע שלי. כמובן שמלאתי אחרי ההוראות, אחת לאחת ומעבר לעובדה ששלושה ימים אח"כ נאלצתי להחליף מזרק, לא זוכר שום שינוי.

בקיצור, לנסיוני המאוד פרטי ולא בהכרח מייצג, אם אין בעיה אותה נועד התוסף לפתור, עשה לעצמך טובה ואל תתפתה.

אגב, יכול להיות כמובן שסמיכות הזמנים המתוארת היא תולדת צרוף מקרים. בכל מקרה, שיפור לא חויתי.

פורסם
אין קשר לסוג הרכב, ולנחיצות השימוש בתוסף דלק,

על יתרונות חסרונות, ונחיצות השימוש בתוסף כלשהוף ערוך חיפוש.

האם המוסך ימכור לך גם ווילה בשטחים תקנה ממנו?

בברכה

צביקה

לגבי יתרונות וחסרונות עשיתי חיפוש ולא מצאתי,

ובגלל זה שאלתי בשביל לא לקנות ממנו וילה בשטחים :)

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
חבל, בדיוק ביום שישי שמתי שמן חדש :?

אז מה, גם אחרי LM GOLD LABEL צריך להחליף שמן ומסנן?הגולד לייבל לא קיבל פטור לכך, והוא עושה כל מה שעושה 44K,ממיס פיח מתא השריפה ומהשסתומים, אשר חודר עקב כל לשמן החדש.

כי האמת שפעם ראשונה שאני שומע על זה אבל בחיפוש אני רואה שהמלצה הזו חוזרת על עצמה שוב ושוב..........

מסקנה: אם קוראים או שואלים, והעיקר אם מבצעים חיפוש לפני כל טיפול עצמי ברכב, נמנעים מתופעות לוואי לא רצויוצ.

להבא לטובתך השתמנש במנוע החיפוש לפני, לשם כך הוא קיים למענך!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...