Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

רציתי לשאול מספר דברים על סופר לנסר 93 1.6 גיר רגיל GLXI,בעבר היה לי סופר לנסר 96 אוטומטית Saloon,

הבעיה באוטו שלי(גיר רגיל) שהלך הקלאץ' או הכבל או התושבת,בבדיקה של הבעיה שמתי לב שליד המיכל עם "נוזל הברקס",יש עוד מיכל קטן שלא היה לי ברכב מדגם ה 96,העם המיכל הקטן הזה(שהוא ריק אגב,ומחר אני רוצה לגרור את האוטו למוסך שיתקנו את בעיית הקלאץ' אבל אני רוצה לדעת לפני מה זה המיכל הקטן הזה ולמה הוא משמש) קשור לקלאץ'?או להגה כח?

אין ברשותי יכולת לצלם עכשיו תמונה מהדגם הנוכחי(93 ידנית עם המיכל המדובר) מפני שעכשיו כבר אין אור /:

תמונה מהדגם האוטומטי עם המיקום של המיכל(החץ) -

http://img519.imageshack.us/img519/6700/45345qu5.jpg

תודה מראש.

פורסם

ומילוי שמן יכול לפתור זאת?

ובקלאץ' הידרואולי על הדוושה יש בכל מקרה "כבל" כלשהו?

ואתה בטוח שבסופר לנסר יש קלאץ' הידראולי?פשוט אף אחד לא בטוח,אפילו רוב המוסכניקים,וגם אחד פה פעם הגיב ואמר שהקלאץ' הוא לא הידראולי ונמתח על ידי כבל.

פורסם

המיכל שאתה מתאר ומיקומו מתאימים לקלאץ' הידראולי.

ניתן לבדוק את זה בקלות כי אם זה כבל אתה צריך לראות מזלג בין הגיר למנוע שאליו הוא מתחבר.

הבעיה שלך היא דוושה שלא מגיבה (נלחצת על ריק) בכל מהלכה או שבסוף יש קצת התנגדות?

אם יש אז זה ב 99% קלאץ' הידראולי ואם אין נזילה בשום מקום מילוי שמן וניקוז אויר יפתור את הבעיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מנוע מדגם 4G92 ?

יש לך מנגנון הפעלה הידראולי למצמד. מי שכתב לך אחרת כבר ננזף איזו פעם-פעמיים על קשקשנות יתר בפורום.

יתכן שמילוי נוזל יוכל להביא אותך עד למוסך או לחנות החלפים הקרובה. יש שם נזילה, כי זו לא מערכת שבאופן טבעי מאבדת נוזל.

פורסם

אז ככה, הקלאצ' ברכב שלך הוא כן הידראולי, והכוסית הקטנה שאתה מדבר עליה שיושבת משמאל למיכל נוזל בלמים, זוהי הכוסית של ה"שמן" קלאצ' , שים לב שהכוסית יושבת על משאבה קטנה, זוהי משאבת הקלאצ' שלך. שים לב, אתה יכיול להגיע עם הרכב למוסך, כי מסתבר שיש לך נזילה מהמשאבה. אתה צריך למלא את הכוסית בנוזל הידראולי, אפשר גם נוזל בלמים.

משאבה כזו עולה בסביבות 450 ש"ח במיצובישי, ללא עבודה. אני אומר שיש לך נזילה כי זו מערכת סגורה.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הבנתי,אז אתה אומר שאפשר נוזל בלמים גם?פשוט אין לי שמן הידראולי בבית,אבל יש לי את נוזל הבלמים.

450 שקל למשאבה:?

האוטו הזה מתחיל לעצבן אותי,לפני שבוע רדיאטור חדש 500 שקל,עכשיו משאבת קלאץ'(אתה בטוח שזאת המשאבה?):x

ועוד אומרים שאוטו יפני אמין,ושלי אומנם ישן שנת 93,אבל הוא היה בידיים טובות(מכונאי)ומעולם לא קרעו אותו ועבר את כל הטיפולים בזמן ועבר רק 147 אלף ק"מ,ואני יד 3. /:

פורסם

אל תתתבאס על הרכב, סה"כ זה רכב אמין. יכול להיות וגם הגיוני, שזה בלאי מצטבר ברכב.

שים נוזל בלמים, תיסע למוסך ותקבל את התמונה המלאה. ניתן להשיג גם משאבה מפירוק בחצי מחיר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...