Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום (עוד מעט גם שבוע טוב)

אני אוהב צילומים ואני מעוניין להשתדרג במצלמה שתשרת אותי נאמנה.

אם יש כאן אנשים שיודעים בדבר, מצאתי דיל שניראה לי מעולה. הקנייה תתבצע בחו"ל ואני יודע שיש את הבעיה עם האחריות אבל זה לא כזאת בעיה בשבילי, יש לי פתרון לזה.

מה אתם אומרים על הדיל הבא:

http://www.fotoconnection.com/vi-53007________.html

אשמח לתגובות ענייניות ואפילו הצעות אחרות.

אני יודע שאני קצת מגזים עם העדשות וכו, אבל עדיף שיהיה ונלמד תוך כדי מאשר לשדרג כל פעם, למרות שעדיין אני עוד אצטרך שדרוגים אני מאמין.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, הימנע באופן גורף מאתרים שאינם מוכרים, אתה לא רוצה להזמין מוצר מחו"ל ולגלות בעת קבלת המוצר בארץ שרימו אותך.

חנויות מוכרות הן: B&H, ADORMA וגם AMAZON מהווה אתר קנייה לא רע.

שנית תמיד שאין ארוחות חינם. אם יש מוצר שאתה מוצא במחיר זול באופן קיצוני, כנראה יש איזשהו קאצ'.

שלישית, אם אתה רוצה להשתדרג, וותר על עדשת הקיט, העדשות האלו בד"כ לא כל כך מוצלחות ולכן מחירן נמוך. במקום שתי העדשות שבלינק, קנה עדשה איכותית יותר של קנון (לא מכיר עדשות של קנון, סודרי) או את הסיגמא 18-50 2.8, או סיגמא 17-70 2.8-4 או את הטמרון 17-50 2.8 שככל הנראה היא הטובה בינהן. בעתיד כשתוכל (או עכשיו אם אתה יכול) קנה גם עדשה ארוכה איכותית.

כעת עוד כמה הצעות:

1. אם אתה בעל ידיים גדולות, שווה להסתכל על גריפ ל400D. גוף המצלמה מאוד קטן יחסית, ולבעלי ידיים גדולות ישנה פעמים רבות בעייה להשתמש בו בנוחות.
  2. שווה להסתכל גם על הניקון D80 שהיא רמה אחת מעל הקנון ואולי גם על הD50.
  3. זרוק מבט על הפנטקס K10D (אני קניתי אותה לפני מספר חודשים ומרוצה עד הגג). אם אתה אומר שאין בעיה להביא מחו"ל עדשות ותוספות (גריפ, פלאשים וכו'), לדעתי הפנטקס היא ההצעה הטובה ביותר בשוק כרגע.
    במחיר שדומא מאוד ל400D היא מציעה לך גוף טוב משמעותית (מסך עילי, גלגלת שניה, שליטה אלחוטית בפלאש,גוף מסיבי יותר, ייצוב פנימי)

תהנה

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
לא הייתי קונה שום עדשה שאפילו את שם היצרן לא מפרסמים.

18-50mm f/3.5-5.6 DC and 55-200mm f/4-5.6 DC For Canon

אפשר לדעת לפי התוספות לשם, אני לא בקיא בכל התוספים שמות, אבל זה כנראה סיגמה או טמרון, לקנון מקוריות יש תוספים אחרים. אני עדיין ממליץ על B&H.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אם אינני טועה יש לבחור מהפורום RS מצלמה דומה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובות המהירות

בואו נתחיל בזה שאני לא ישר יזמין מהאתר בלי לבדוק אותו לפני, יש לי משפחה בארה"ב והמשלוח הראשוני הוא לשם.

בקשר לעדשות הבנתי שהעדשה של הקיט לא משו אני לא כזה מבין גדול בתחום כל עזרה תתקבל בברכה.

TOMIZAUR אם תוכל לעזור לי בעדשות זה יהיה מעולה, נראה לי שאתה מבין גדול בתחום :)

פורסם
תודה על התגובות המהירות

בואו נתחיל בזה שאני לא ישר יזמין מהאתר בלי לבדוק אותו לפני, יש לי משפחה בארה"ב והמשלוח הראשוני הוא לשם.

בקשר לעדשות הבנתי שהעדשה של הקיט לא משו אני לא כזה מבין גדול בתחום כל עזרה תתקבל בברכה.

TOMIZAUR אם תוכל לעזור לי בעדשות זה יהיה מעולה, נראה לי שאתה מבין גדול בתחום :)

לא מבין גדול, אבל מתעסק בתחום כבר כמה שנים.

המלצתי לך על כמה עדשות שמהוות נקודת התחלה נהדרת. כל אחת ואחת מהן איכותית ותתן תוצאות נהדרות.

שלושת העדשות נותנות טווח נהדר לצילום ביום יום ( שוב, הטמרון היא ככל הנראה הטובה מבין השלוש מבחינה אופטית), כאשר הסיגמא 17-70 נותנת טווח מעט עדיף מבחינת לכיוון הטלה אך אינה צמצם 2.8 קרוב.

המלצתי העיקרית היא להתחיל להיכנס לפורומי ואתרי צילום בעברית (d-spot, פורום צילום בתפוז) ולהתחיל לקרוא קצת על מושגים והמלצות כדי שתבין טוב יותר מה אתה קונה, ומה המשמעות של כל נתון.

אני ממליץ לך לא לקנות לפני שאתה מבין לפחות חלק גדול מהשיקולים הטכניים בקניית מצלמה/עדשה

פורסם

ברור שאני לא רץ לקנות ישר אני קודם מתייעץ בודק את השטח.

יש לי עוד הרבה ללמוד על תחום הצילום, ואני לא רוצה סתם ליפול בקניות או בחירות לא נכונות

פורסם
18-50mm f/3.5-5.6 DC and 55-200mm f/4-5.6 DC For Canon

אפשר לדעת לפי התוספות לשם, אני לא בקיא בכל התוספים שמות, אבל זה כנראה סיגמה או טמרון, לקנון מקוריות יש תוספים אחרים. אני עדיין ממליץ על B&H.

אם זה היה סיגמא מהסדרות הנורמליות או טמרון הם היו מציינים את זה ולא מתביישים בשם היצרן.

העדשה היא המרכיב החשוב יותר בדיל ולכן חשוב לקנות עדשה טובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
איך אני אמור לדעת את השם של יצרן העדשה עם הכל בקיצורים?

כמו ששי אמר, אם זה היה יצרן מוכר, הם לא היו מתביישים להציג את שמו.

ושוב, שווה להשקיע בעדשה טובה. אופטיקה היא החלק המשמעותי ביותר באיכות הציוד שלך ובאיכות התמונות שהוא יוכל להפיק.

פורסם

אני בטוח שהאדון גיל יבוא ויכתוב בקרוב על העדשות שיש לו (ויש לו סט עדשות לא רע בכלל).

עדשות קאנון כולן עם מנוע USM (מנוע פוקוס מהיר בטירוף). מומלץ בחום, אבל לא ממש זול.

פורסם

ליטל, לא טעית - זאת בדיוק המצלמה שלי יש.

ה-D80 אכן טובה יותר, אך ה-D50 וה-D70 פחות טובות.

אביתר, אני הייתי בדיוק במצבך - צילום נהפך תחביב חזק מאוד, ולכן החלטתי להשתדרג לי ממצלמת P&S (ניקון CP3100) למשהו רציני יותר.

בהתחלה חשבתי על דמוי SLR (הקנון S3 IS), ולבסוף החלטתי ללכת על DSLR וזהו (הקנון 400D [נקראת גם Rebel XTI]).

היא ברשותי כמעט חודשיים, ואני מרוצה עד הגג :-)

המצלמה קלה ונוחה לתפעול, לא כבדה או מסורבלת (אין לי ידיים קטנות או גדולות במיוחד - מספיק נוח להחזיק אותה, מבחינתי) ופשוט לא ניתן להפסיק לצלם :-P

עדשת הקיט (ה-EFS 18-55MM) עושה עבודה נחמדה - בתור התחלה.

בימים הקרובים אני אמור לקבל עדשה נוספת - טלה זום (Canon 70-300MM IS או Sigma 70-300MM APO DG Macro - תלוי מה הוריי ימצאו [נמצאים בפרנקפורט] - הבנתי [מאבי] שקשה מאוד להשיג את ה-Canon, חסר במלאי).

בהצלחה ברכישה (במידה ואתה באמת הולך עליה - רכוש לעצמך עוד בטרייה) :-P

נ.ב,

את שלי רכשתי מ-B&H.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...