Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?  

34 הצבעות

1. 1. מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?

• סופשבוע 8-9.6.07
    • סופשבוע 15-16.6.07
    • סופשבוע 22-23.6.07
    • נחכה לקיץ שיהיה יותר חם ומגניב

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז אם זה אותו מקום שהוא סוף טיול הקייקים בנחל אז זה אותו מקום, ואיפה שיש שם רכבות של טנקים ישנים.

אם זה לא זה, אז זה אותו מקום ואם לא אז יאללה מקום חדש.

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
ביום שישי :(

יעקב

אז תבוא בשבת. יש שתי נגלות. אחת בשישי ואחת בשבת. אני בא בשבת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה כנראה מה שאני יעשה :p

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
ארז אם זה אותו מקום שהוא סוף טיול הקייקים בנחל אז זה אותו מקום, ואיפה שיש שם רכבות של טנקים ישנים.

אם זה לא זה, אז זה אותו מקום ואם לא אז יאללה מקום חדש.

איזה רכבות ואיזה טנקים? מקום נקי לגמרי, זה הטייה של הירדן.

עוד לא התייאשת !? אתה לא מכיר! :lol:

המקום שאתה מדבר עליו נמצא בכלל בנחל אחר והכניסה לשביל העפר (הלא קל במיוחד) נמצאת ביישוב כרכום, אכן מקום מדהים, אבל רצוי להכנס לשם עם טנדרים, והוא הרבה יותר קרוב לכנרת. (אם זה המקום)

פורסם

ארז, שמו של הגשר החדש שאמרת הוא גשר החמישה? האם הוא נמצא 100 מ' בערך מכביש 918, צפונית לגדות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ארז, שמו של הגשר החדש שאמרת הוא גשר החמישה? האם הוא נמצא 100 מ' בערך מכביש 918, צפונית לגדות?

איתמר.

לא! :shock:

אולי קוראים לו "גשר יסוד המעלה" והוא גשר חד נתיבי, ונמצא מאחורי הפרדסים של יסוד המעלה, משני צידיו אין אספלט, אני חוזר הוא לא נמצא בכלל קרוב לאספלט! סתם גשר בטון חדש שיוצא מהפרדסים של יסוד המעלה וחוצה את הנחל.

זהו לא גשר שנמצא כחלק מכביש!

אלא אם כן התכוונת אליו.

טוב, תמתין, אני הולך להשיג מפה של האיזור ולהסביר לכולם בדיוק איפה מה.

אתה אולי מדבר על הגשר שבונים עכשיו במקום גשר "הפקק" אבל הוא עוד לא נפתח, רק בבניה. והוא חלק מהכביש ממחניים לבית המכס.

פורסם

סבבה זנ כנראה לא אוטו מקום שדברתי עליו. ובכל זאת המקום שאני דברתי עליו גם מקום רחב ויפה וטוב ואין שם אף אחד. אני נכנסתי לשם באוטו שלי, שזה פיג'ו 205, יש דרך עפר אבל אל משהו בכל אוטו אפשר לכנס עם אזהרה.

והנה לכם תמנוות של יחיאל (כדי שתדעו כמה דואג לטיול הזה, אפילו אחרי העבודה לפני כנסתו לבית, הוא מדבר "לא יודע עם מי" בנושא). ותמונה לפרויקט הישן שלו כדי להשווא בינו לבין החדש שהוא עובד עליו

Picture-001.jpg

Picture-002.jpg

Picture-003.jpg

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

בהצלחה חברים אני מקווה להגיע

יחיאל איש יקר כל הכבוד על ההצעה!! דבר איתי!

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

יש עוד מקום שהוא לא רע בכלל,

למי שמכיר זה ציפורי. זה גם קרוב יותר לכולם.(5 דקות מצומת גולני)

יש שם גם נחל גם אגמון מים קטן ומלא מקום חניה ואפשרות לקמפינג.

אני מתאם את האזור הזה בתור אימונים ליחידה שלי בצבא, והם לא מאוכזבים :)

ד''א אני בקשר טוב עם הקב''ט של המקום(עובד איתו במסגרת הצבאית)

ומבחינתו זה בסדר.

אם זה אופציה מבחינת כולם אני יתעמק בנושא ואביא עוד פרטים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ניראה לי הטיול הזה יצא לפועל בשיחרור שלי[זה אומר שיש לכם שנה לטחון קמח על דפי הפורום עד שלחם יצא מהטחינה שלכם].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ניראה לי הטיול הזה יצא לפועל בשיחרור שלי[זה אומר שיש לכם שנה לטחון קמח על דפי הפורום עד שלחם יצא מהטחינה שלכם].

אם אנשים ימשיכו להציע מקומות על ימין ועל שמאל - אני אאלץ להסכים איתך.

חשבתי שכבר נסגרנו על מקום, לא? "נחל" הירדן, מקום שקט, מקום חניה... מה עוד אפשר לבקש?

אני בעד שניסגר (חשבתי שכבר נסגרנו) על מקום כבר, ונתחיל לתכנן, כי אם אתם רוצים שזה יצא לפועל שבוע הבא באמת, אז הכל צריך להיות סגור יומיים לפני - משמע נשארו לנו 5 ימים לתכנון!

בברכה!

יונתן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...