Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מחפש להחליף מספר חלקים פנימיים ברנו מגאן (2000 ידני דיזל) כגון:

מגן שמש של הנהג,

שקע מצת,

כיסוי ידית הילוכים,

פלסטיקים לאורך הגגון,

וכו'

 

האם אתם מכירים חנויות עם חלפים (חדשים\משומשים) למגאן במחירים סבירים ובאיזור פתח-תקווה?

 

גיל

פורסם

קודם כל, אם יש לך קצת קשרים, לצבא יש מאגר עצום של מגאנים שהושבתו בתאונות והן שוכבות להן בצריפין (אני לא מדבר על המגרש מכירה אלא על מגרש פנימי בתוך הבסיס).

 

חוצמזה:

1. שקע מצת - אוניברסלי. ניתן לרכוש בכל מקום.

2. כיסוי לידית הילוכים - אם הכוונה לשק שמכסה את המוט - אז אתה יכול ללכת לכל רפד שיתפור לך אחד.

אם הכוונה לידית עצמה, שהיא מחלה אצל המגאנים, אז יש חליפיים אוניברסלים, אבל למיטב זכרוני הם לא מתאימים למגאן בגלל המשבת לרוורס שצריך למשוך - אני הייתי שואל במוסך של רנו כמה דבר כזה עולה.

3. מגן שמש וכו' - יש לך כמה פירוקיות באזור, תיסע תבדוק.

 

בכל מקרה הייתי בודק תחילה מחירים אצל היבואן, לפעמים הם מתפיעים לטובה, ובכל מקרה סתם שתהיה נק' התייחסות.

×
×
  • תוכן חדש...