Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם 1905 סמ"ק. D6D מוזרק ו D2A קרבורטור.

ספציפית מעניין אותי אם ראש המנוע זהה לחלוטין כך שניתן להחליף בינהם, וכנ"ל גם סעפת הפליטה ?

הבלוק זהה לחלוטין ? הבוכנות ?

חלקים אחרים ?

פורסם

סעפת הפליטה בכל מנועי הXU עם 8 שסתומים זהה (אבל אני אהמר שיש איזה יוצא מהכלל אחד)

אם זה עוזר לך, יחס הדחיסה בשני המנועים האלה זהה (1:9.3)

אני כמעט בטוח שהראש מתאים (לא בטוח שהוא זהה לגמרי) ואין בעיה להחליף סעפת יניקה בניהם

בלוק - מבחינת מק"טים לכל בלוק של דגם מנוע שונה יש מק"ט שונה, אבל ההבדלים כנראה מינוריים

ההבדל הכי גדול בראש שאני חושב עליו כרגע הוא שבמנוע אחד יש מפלג ובשני אין - לא בטוח שתוכל לשנות את זה בקלות

לדוגמא - במנועי MI16 ששמים מערכת הזרקה של GTI1.6/1.9 שמים מתאם מיוחד בשביל המפלג שקיים בדגמי הGTI

• תוכן חדש...