Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בבחירת hu איכותי עם יציאת usb וקומפוננט גם איכותי\מבר וסאב אני יקנה בהמשך\

האוטו זה דייהו והרמקולים מאחורה זה 6.5 אינץ ומקדימה 4 אבל אני יכול לעשות גם חורים בדלתות הקידמיות\

תודה מראש על העזרה.

פורסם
מישהו? אני מתייבש פה :(
בעיה של מקום מיקדימה ניתנת ליפתירה כמו שאתה רשמתה.איזה סוג של מוזיקה אתה שומע?

אני ממליץ לך להגיע למפגש הקרוב כך תוכל לשמוע המון סוגים של רמקולים ומכשירים וכך היה לך כל יוטר לבחור איזה רמקול או מכשיר יוטר יתאים לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
בעיה של מקום מיקדימה ניתנת ליפתירה כמו שאתה רשמתה.איזה סוג של מוזיקה אתה שומע?

אני ממליץ לך להגיע למפגש הקרוב כך תוכל לשמוע המון סוגים של רמקולים ומכשירים וכך היה לך כל יוטר לבחור איזה רמקול או מכשיר יוטר יתאים לך.

אני שומע אלקטרוני , טראנסים דאנס...

פורסם

4" של לייטיניג אודיו יהיו מעולים מקדימה. כמובן 2 WAY.

מאחורה לך על רמקול כגון מאגנט בול פאוור שינוצל ע"י הרדיו דיסק.

משהו מעל פשוט לא ינוצל.

על מכשיר לך על הקלריון 566USB , מכשיר אמין , 3 שנות אחריות , חיבור מקדימה של USB .

הכל יעלה לך פחות מ 2500 לדעתי.

• תוכן חדש...